asigsasi
Üye
teşekkürlerTebrikler, bencede geç kalmışlar, hak edenlerdensin![]()

teşekkürlerTebrikler, bencede geç kalmışlar, hak edenlerdensin![]()

Sevilen dostlar için açılır.hayırlı olsun bu arada @mürteza16 yine kutlama konusu açtın![]()

adminler bulur abi yaIsa heyecan yapip hesabinin sifresini unutmuş arkadaslar bir sure yerine ben bakacagim![]()

Hatirlar birazdan gelir kisa süreli şok diyor doktorlar boyle haberleri alistararak söylemek lazimmis hep @mürteza16 nin suçu pat diye açtı konuyuadminler bulur abi ya![]()

Hatirlar birazdan gelir kisa süreli şok diyor doktorlar boyle haberleri alistararak söylemek lazimmis hep @mürteza16 nin suçu pat diye açtı konuyu![]()

Bizde meydanı boş bulduk konuşuyoruz simdi @asigsasi gelip banlayacak bizi

ben iyi çocuk olmucam şirinleri göremedimBizde meydanı boş bulduk konuşuyoruz simdi @asigsasi gelip banlayacak bizi![]()

Orda dur... Burda ben varım... Gizli kalkan yetkimi kullanırımBizde meydanı boş bulduk konuşuyoruz simdi @asigsasi gelip banlayacak bizi![]()

Sirinleri bosver onemli olan şirineyi görebilmekben iyi çocuk olmucam şirinleri göremedim![]()

Bende biraz kullanırım bendede bu aya özel güçler varOrda dur... Burda ben varım... Gizli kalkan yetkimi kullanırım![]()

Hatirlar birazdan gelir kisa süreli şok diyor doktorlar boyle haberleri alistararak söylemek lazimmis hep @mürteza16 nin suçu pat diye açtı konuyu![]()