General mobile E-TAB 4 Sıfırlama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
General mobile E-TAB 4 Sıfırlama sorunu
Arkdaşlar okuldan verdikleri gm tabletimi açıp kapattığımda tablet sıfırlanııyo mdm moduna geçiyo etkinleştiriyorum ama yinede kapatıp açınca sıfırlanıyo birde kernel bütünlüğü bozuldu diyo ne yapabilirim yardım edin ?????

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Garantiye gonder bende kendim gonderdim dediler biz okul yollayinca kabul ediyoruz okula ver onlar gondersin

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben aktivasyon şifresini unuttum bu mdm şiffremi nereden tekarar alabilirim ya da herhangi bir yerde şifre mi unuutum gibisinden bir seçenek var mı ??? :allalla:

chadear

Üye
Ben aktivasyon şifresini unuttum bu mdm şiffremi nereden tekarar alabilirim ya da herhangi bir yerde şifre mi unuutum gibisinden bir seçenek var mı ??? :allalla:
okulundaki herhangi bir öğretmenin eba dan verebilir. eba girişi yapıp öğrenci şifre kısmından senin tc no ile oluşturur.
Arkdaşlar okuldan verdikleri gm tabletimi açıp kapattığımda tablet sıfırlanııyo mdm moduna geçiyo etkinleştiriyorum ama yinede kapatıp açınca sıfırlanıyo birde kernel bütünlüğü bozuldu diyo ne yapabilirim yardım edin ?????

cevabın burda
GENERAL MOBİLE E TAB 4 YARDIM - MaxiCep

999muhammed

Üye
Göndermene gerek yok aynısı bende de oldu kendim yaptım.Şimdi iyi dinle:
1-Tableti kapatıp yeniden aç
2-Açarken sağ üstten sürekli aşağı çek
3-Bu adımları hızlı yapman lazım çünkü mdm ekranı gelmeden sağdan çektiğin menüden ayarlara basman lazım
4-Ayarlara bastıktan sonra aşağıda yedekle ve sıfırlaya basıp fabrika verilerini sıfırlaya basıp format at çözülüyor
hadi kolay gelsin

Üst Alt