Ama yok hiç sorun yok. offfBende 1tb + 500gb harici vard ikiside düşünce bozuldu film oyun musik her şeyim gitti1 ay ağladım
zaten 840m ın performansı ıle 740m ın performansı arasında dağlar kadar fark yok ama 840M ın de 740m den üstün olduğu aşikar oda doğru ama insan üst modeli istiyor yao zaman çok ıyi usb slotu yeni olduğu ıçin öyledir
offfzaten 840m ın performansı ıle 740m ın performansı arasında dağlar kadar fark yok ama 840M ın de 740m den üstün olduğu aşikar
![]()
şu dell 7537 yi istiyordum aslında ama 1500 felan olsaydı pedere yalvaracaktımda düşmedi işte 
asus candır gerisi heyecanoda doğru ama insan üst modeli istiyor yaşu dell 7537 yi istiyordum aslında ama 1500 felan olsaydı pedere yalvaracaktımda düşmedi işte
![]()
ama o bilgisayar taş gibi 750m 128bit ne demek ya 
evet onboard ram var zaten seri numarasını @tory1tory şu dh deki alana bi sorar mısın ??Merhaba Batuhan Bey, X550LN-XO069D model ile ilgili genel
listelerimizde görünen 4GB ( 1*4G)
1600Mhz , tek slot 4 gb desteklemekte. Ek
bir bilgi bulunmuyor. Cihazda onboard ram
varsa buna ek bir 4GB daha ekleyebilirsiniz
boş slota. Onboard ram durumunuda seri no üzerinden görebiliriz. Seri numarasını
cihazı alacağınız noktadan emin
edebilirsiniz. Saygılarımızla, ASUS Müşteri Hizmetleri asus.com/tr/support Tel: 0216 524 3000
Fax: 0216 481 8380
Adres: Alemdağ Cad. Masaldan İş Merkezi
C-Blok D.1, 34692 Kısıklı/Üsküdar/İstanbul ---------- Original Message ----------
From : [email protected] Sent : 03.07.2014 13:52:55
To : "[email protected]" Subject : Re: asus notebook
[ID=RPTM20140703201405-627] [CASEID=PTM20140703202041] ürünü daha almadım elimde seri numarası
yok malesef nerden öğrenebilirim.pcdepoya sormak gerek seri numarayı ama gerek kalmadı artık biliyoz![]()

Ben rami sonradan alacağım ve kendim takıcam. Ayrıca fareyi de sonradan alacağım adamlar markasız diyor kablosuz fareler hassasdir takılma yapmaması için kaliteli olması lazım logitec meselaMerhaba, Ürünün 4GB sistem belleği güncel oyunlar için yeterlidir. Web sayfamız üzerinden ürünle birlikte 4GB sistem belleği satın almanız durumunda ram takviyesi yaparak gönderebiliriz. Ürünün yanında satın alacağınız çanta ve mousenin markası bulunmamaktadır. Standart bir kaliteye sahiptir. Ürünün ekran kartı 64 Bittir. Saygılarımızla.
demişler ne yapsam ki![]()
|
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
| KVR16LS11/4 | 1 | 135.64 TL | 135.64 TL |
|
| 8764 | 1 | 34.53 TL | 34.53 TL |
|
- Notebook Çantası İstiyor musunuz ?: Evet | 11532 | 1 | 1,334.21 TL | 1,334.21 TL |
| Ara Toplam: | 1,274.90 TL | |||
| KDV (%18): | 229.48 TL | |||
| UPS Kargo: | 19.00 TL | |||
| Toplam: | 1,523.38 TL |

|
| 8764 | 1 | 34.53 TL | 34.53 TL |
|
- Notebook Çantası İstiyor musunuz ?: Evet | 11532 | 1 | 1,334.21 TL | 1,334.21 TL |
| Ara Toplam: | 1,159.95 TL | |||
| KDV (%18): | 208.79 TL | |||
| UPS Kargo: | 19.00 TL | |||
| Toplam: | 1,387.74 TL |

ilmiyorum bi deyim bakalımpeder alır mı araya ram sıkıştırsan

Konuyla alakasız mesajlarınız silinir arkadaşlar. Muhabbet için ilgili bölümlere gidelim lütfen.al işte simdi de mesajlar silindi
tamam abi haklısınızKonuyla alakasız mesajlarınız silinir arkadaşlar. Muhabbet için ilgili bölümlere gidelim lütfen.

O değilde benim mesajlarım neden moderatör onayı bekliyor. Aynı şey @ByKatre yede oluyor bilmeden birşey mi yaptık.Konuyla alakasız mesajlarınız silinir arkadaşlar. Muhabbet için ilgili bölümlere gidelim lütfen.

Aynen simdi daha iyi olduU Serisi İşlemciler Nasıldır?
Özellikle Dell marka laptoplar başta olmak üzere akabinde Hp laptoplar bunlarda genelde U serisi işlemciler kullanılmaktadır. İnternette bu konu hakkında birçok asılsız bilgi bulunmuyor. Biz bunları hiç sayarak sizlere doğru bilgiyi aktarmaya çalışacağız. U serisi işlemciler ilk olarak ultrabook serisinde kullanılmaya başlandığı için herkes bu işlemcinin Ultrabook işlemcisi olduğunu iddaa etti. Fakat bu çok yanlış bir bilgidir. U serisi intel işlemciler düşük elektrik harcayan işlemcilerdir. Performans olarak i5 nesli 1.6 ghz ile 2.4 ghz arasında değeri vardır. Bu çok ideal bir değerdir. Bu şu demek değildir. Bilgisayar tamamen 1.6 ghz’de çalışır. Bilgisayarın en düşük hızı 1.6 ghz olacak demektir. Bilgisayar ihtiyaç duyduğu kadar güç ve elektrik harcayacak demektir. M serisi bir işlemciye baktığınızda i5 modelinde 2.4 ghz’den başlayıp 3.0 ghz kadar yükseldiğini görmektesiniz. Bu işlemci de minimum çalışma hızı 1.9 ghz yani bilgisayar boşta dursa bile elektriği harcayacak ve pilden harcayacak demektir. Değerler sizleri kesinlikle yanıltmasın U serisi işlemci ile M serisi işlemci arasında hız olarak 3.0 – 2.4 = 0.6 ghz lik bir hız farkı oluşturmaktadır. Bu da çok önemli bir hız kaybı değildir.
U işlemcilerin büyük artısı pil süreleri çok uzun olmalarıdır. U işlemcili bir laptop kullandığınızda göreceksiniz, ne kadar ihtiyaç varsa işlemci frekansını o kadar yükseltecek ve 2.4 ghz kadar hiç kasmadan çıkacaktır. Zaten laptoplar 2.4 ghz’den sonrasına pek ihtiyaç duymazlar. Oyun ve performans bakımından M serisi ile çok az bir farkı vardır. 0.6 Ghz’lik pek önemsenmeyen bir hız farkıdır bu da. Gönül rahatlığı ile kullanılabilecek bir işlemci modelidir. İ5 ve i7 olarak seri şeklinde piyasada bulunmaktadır.
--------------------------
Bu Da Bi Ara Aklıma Takılmıştı Açıklayıcı Olmuş![]()
he bug düzeldi onaya gitmiyor artık 
zate bencmark testleride fazla fark göstermiyoAynen simdi daha iyi olduhe bug düzeldi onaya gitmiyor artık
![]()