Öneri bu bilgisayar nasıl alınabilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bende 1tb + 500gb harici vard ikiside düşünce bozuldu film oyun musik her şeyim gitti1 ay ağladım

tory1tory

tory1tory

Üye
@ByKatre

Dh'de bu laptopu yeni alan bir arkadaşa sordum aldığım cevap

Ben ebrar bilgisayardan aldım.

Daha yeni geldi sayılır çok yorum yapamasam da çok memnunum. İlk başta touchpad açıkken yazı yazmada biraz sıkıntı çekiyordum. Şimdi yazarken açık ama touchpad :D

Fanı çok hoşuma gitti bugün sabahtan beri açık. Sürekli işlem altında ama en ufak ısınma ve fan sesi yok.

Oyun oynayan biriyseniz wasd ile F serisi uzak kalmış ben zorlandım biraz :D

Onun dışında kasası güzel kaliteli ve ince. Usb girişleri ilk takışımda şaşırttı beni. Mause u takarken baya zorlandım acaba ters mi takıyorum lan falan dedim ama biraz sert giriyor. Çıkarırken de bi korktum metali içinde kalacak sanırım diye :D Ama yok hiç sorun yok.

Kısa süreli kullanımıma rağmen tavsiye ederim.

Ha ekran kartı modeli farklı olan bi durum var. Aynı bilgisayar işlemci ram hdd falan aynı. Sadece birinde gt740m diğerinde gt840m var.

Aralarında fark yok diyorlar gibi. Önereceğim tek şey gt740m ve 840m arasında tercih yapmanız. Onun dışında fiyatına göre kaliteli ve paranın hakkını fazla fazla verecek gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
ByKatre

ByKatre

Üye
o zaman çok ıyi usb slotu yeni olduğu ıçin öyledir ;)
Bende 1tb + 500gb harici vard ikiside düşünce bozuldu film oyun musik her şeyim gitti1 ay ağladım
offf :(zaten 840m ın performansı ıle 740m ın performansı arasında dağlar kadar fark yok ama 840M ın de 740m den üstün olduğu aşikar ;)

tory1tory

tory1tory

Üye
o zaman çok ıyi usb slotu yeni olduğu ıçin öyledir ;)
offf :(zaten 840m ın performansı ıle 740m ın performansı arasında dağlar kadar fark yok ama 840M ın de 740m den üstün olduğu aşikar ;)
oda doğru ama insan üst modeli istiyor ya :D şu dell 7537 yi istiyordum aslında ama 1500 felan olsaydı pedere yalvaracaktımda düşmedi işte :D

ByKatre

ByKatre

Üye
oda doğru ama insan üst modeli istiyor ya :D şu dell 7537 yi istiyordum aslında ama 1500 felan olsaydı pedere yalvaracaktımda düşmedi işte :D
asus candır gerisi heyecan :coolama o bilgisayar taş gibi 750m 128bit ne demek ya ;)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Batuhan Bey, X550LN-XO069D model ile ilgili genel
listelerimizde görünen 4GB ( 1*4G)
1600Mhz , tek slot 4 gb desteklemekte. Ek
bir bilgi bulunmuyor. Cihazda onboard ram
varsa buna ek bir 4GB daha ekleyebilirsiniz
boş slota. Onboard ram durumunuda seri no üzerinden görebiliriz. Seri numarasını
cihazı alacağınız noktadan emin
edebilirsiniz. Saygılarımızla, ASUS Müşteri Hizmetleri asus.com/tr/support Tel: 0216 524 3000
Fax: 0216 481 8380
Adres: Alemdağ Cad. Masaldan İş Merkezi
C-Blok D.1, 34692 Kısıklı/Üsküdar/İstanbul ---------- Original Message ----------
From : [email protected] Sent : 03.07.2014 13:52:55
To : "[email protected]" Subject : Re: asus notebook
[ID=RPTM20140703201405-627] [CASEID=PTM20140703202041] ürünü daha almadım elimde seri numarası
yok malesef nerden öğrenebilirim.pcdepoya sormak gerek seri numarayı ama gerek kalmadı artık biliyoz :D

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
Merhaba Batuhan Bey, X550LN-XO069D model ile ilgili genel
listelerimizde görünen 4GB ( 1*4G)
1600Mhz , tek slot 4 gb desteklemekte. Ek
bir bilgi bulunmuyor. Cihazda onboard ram
varsa buna ek bir 4GB daha ekleyebilirsiniz
boş slota. Onboard ram durumunuda seri no üzerinden görebiliriz. Seri numarasını
cihazı alacağınız noktadan emin
edebilirsiniz. Saygılarımızla, ASUS Müşteri Hizmetleri asus.com/tr/support Tel: 0216 524 3000
Fax: 0216 481 8380
Adres: Alemdağ Cad. Masaldan İş Merkezi
C-Blok D.1, 34692 Kısıklı/Üsküdar/İstanbul ---------- Original Message ----------
From : [email protected] Sent : 03.07.2014 13:52:55
To : "[email protected]" Subject : Re: asus notebook
[ID=RPTM20140703201405-627] [CASEID=PTM20140703202041] ürünü daha almadım elimde seri numarası
yok malesef nerden öğrenebilirim.pcdepoya sormak gerek seri numarayı ama gerek kalmadı artık biliyoz :D
evet onboard ram var zaten seri numarasını @tory1tory şu dh deki alana bi sorar mısın ?? ;)

Merhaba, Ürünün 4GB sistem belleği güncel oyunlar için yeterlidir. Web sayfamız üzerinden ürünle birlikte 4GB sistem belleği satın almanız durumunda ram takviyesi yaparak gönderebiliriz. Ürünün yanında satın alacağınız çanta ve mousenin markası bulunmamaktadır. Standart bir kaliteye sahiptir. Ürünün ekran kartı 64 Bittir. Saygılarımızla.

demişler ne yapsam ki :)

ben nasıl iki mesaj ardı ardına attım la :ehe

Yönetici tarafından düzenlendi:
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, Ürünün 4GB sistem belleği güncel oyunlar için yeterlidir. Web sayfamız üzerinden ürünle birlikte 4GB sistem belleği satın almanız durumunda ram takviyesi yaparak gönderebiliriz. Ürünün yanında satın alacağınız çanta ve mousenin markası bulunmamaktadır. Standart bir kaliteye sahiptir. Ürünün ekran kartı 64 Bittir. Saygılarımızla.

demişler ne yapsam ki :)
Ben rami sonradan alacağım ve kendim takıcam. Ayrıca fareyi de sonradan alacağım adamlar markasız diyor kablosuz fareler hassasdir takılma yapmaması için kaliteli olması lazım logitec mesela

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
peder alır mı araya ram sıkıştırsan

ByKatre

ByKatre

Üye
KVR16LS11/41135.64 TL135.64 TL
8764134.53 TL34.53 TL

- Notebook Çantası İstiyor musunuz ?: Evet
1153211,334.21 TL1,334.21 TL
Ara Toplam:1,274.90 TL
KDV (%18):229.48 TL
UPS Kargo:19.00 TL
Toplam:1,523.38 TL
[TBODY] [/TBODY]
[TFOOT] [/TFOOT]
rami kabul etmez gibime geliyo peder neyse ya sonra para biriktiririm 150 tl sipariş ederim :spr

8764134.53 TL34.53 TL

- Notebook Çantası İstiyor musunuz ?: Evet
1153211,334.21 TL1,334.21 TL
Ara Toplam:1,159.95 TL
KDV (%18):208.79 TL
UPS Kargo:19.00 TL
Toplam:1,387.74 TL
[TBODY] [/TBODY]
[TFOOT] [/TFOOT]

o zamanda böyle oluyo işte birazda ucuzlasa 1350 tlya tamamım ben :good:

ByKatre

ByKatre

Üye
peder alır mı araya ram sıkıştırsan
ilmiyorum bi deyim bakalım :ehe
----------------------------
u arada ardı ardına atarken düzele de yoksa @EroL abimiz siliyo :ehe

-------------------------------
takıp gönderiyorlarmış zaten ama o zmana paket açılmış oluyo ????

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
al işte simdi de mesajlar silindi

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
Konuyla alakasız mesajlarınız silinir arkadaşlar. Muhabbet için ilgili bölümlere gidelim lütfen.
O değilde benim mesajlarım neden moderatör onayı bekliyor. Aynı şey @ByKatre yede oluyor bilmeden birşey mi yaptık.

• Beğen
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Geçici bir süreliğine onaya geliyor mesajlarınız, düzelecek birazdan.

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
U Serisi İşlemciler Nasıldır?

Özellikle Dell marka laptoplar başta olmak üzere akabinde Hp laptoplar bunlarda genelde U serisi işlemciler kullanılmaktadır. İnternette bu konu hakkında birçok asılsız bilgi bulunmuyor. Biz bunları hiç sayarak sizlere doğru bilgiyi aktarmaya çalışacağız. U serisi işlemciler ilk olarak ultrabook serisinde kullanılmaya başlandığı için herkes bu işlemcinin Ultrabook işlemcisi olduğunu iddaa etti. Fakat bu çok yanlış bir bilgidir. U serisi intel işlemciler düşük elektrik harcayan işlemcilerdir. Performans olarak i5 nesli 1.6 ghz ile 2.4 ghz arasında değeri vardır. Bu çok ideal bir değerdir. Bu şu demek değildir. Bilgisayar tamamen 1.6 ghz’de çalışır. Bilgisayarın en düşük hızı 1.6 ghz olacak demektir. Bilgisayar ihtiyaç duyduğu kadar güç ve elektrik harcayacak demektir. M serisi bir işlemciye baktığınızda i5 modelinde 2.4 ghz’den başlayıp 3.0 ghz kadar yükseldiğini görmektesiniz. Bu işlemci de minimum çalışma hızı 1.9 ghz yani bilgisayar boşta dursa bile elektriği harcayacak ve pilden harcayacak demektir. Değerler sizleri kesinlikle yanıltmasın U serisi işlemci ile M serisi işlemci arasında hız olarak 3.0 – 2.4 = 0.6 ghz lik bir hız farkı oluşturmaktadır. Bu da çok önemli bir hız kaybı değildir.

U işlemcilerin büyük artısı pil süreleri çok uzun olmalarıdır. U işlemcili bir laptop kullandığınızda göreceksiniz, ne kadar ihtiyaç varsa işlemci frekansını o kadar yükseltecek ve 2.4 ghz kadar hiç kasmadan çıkacaktır. Zaten laptoplar 2.4 ghz’den sonrasına pek ihtiyaç duymazlar. Oyun ve performans bakımından M serisi ile çok az bir farkı vardır. 0.6 Ghz’lik pek önemsenmeyen bir hız farkıdır bu da. Gönül rahatlığı ile kullanılabilecek bir işlemci modelidir. İ5 ve i7 olarak seri şeklinde piyasada bulunmaktadır.

--------------------------
Bu Da Bi Ara Aklıma Takılmıştı Açıklayıcı Olmuş :)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
U Serisi İşlemciler Nasıldır?

Özellikle Dell marka laptoplar başta olmak üzere akabinde Hp laptoplar bunlarda genelde U serisi işlemciler kullanılmaktadır. İnternette bu konu hakkında birçok asılsız bilgi bulunmuyor. Biz bunları hiç sayarak sizlere doğru bilgiyi aktarmaya çalışacağız. U serisi işlemciler ilk olarak ultrabook serisinde kullanılmaya başlandığı için herkes bu işlemcinin Ultrabook işlemcisi olduğunu iddaa etti. Fakat bu çok yanlış bir bilgidir. U serisi intel işlemciler düşük elektrik harcayan işlemcilerdir. Performans olarak i5 nesli 1.6 ghz ile 2.4 ghz arasında değeri vardır. Bu çok ideal bir değerdir. Bu şu demek değildir. Bilgisayar tamamen 1.6 ghz’de çalışır. Bilgisayarın en düşük hızı 1.6 ghz olacak demektir. Bilgisayar ihtiyaç duyduğu kadar güç ve elektrik harcayacak demektir. M serisi bir işlemciye baktığınızda i5 modelinde 2.4 ghz’den başlayıp 3.0 ghz kadar yükseldiğini görmektesiniz. Bu işlemci de minimum çalışma hızı 1.9 ghz yani bilgisayar boşta dursa bile elektriği harcayacak ve pilden harcayacak demektir. Değerler sizleri kesinlikle yanıltmasın U serisi işlemci ile M serisi işlemci arasında hız olarak 3.0 – 2.4 = 0.6 ghz lik bir hız farkı oluşturmaktadır. Bu da çok önemli bir hız kaybı değildir.

U işlemcilerin büyük artısı pil süreleri çok uzun olmalarıdır. U işlemcili bir laptop kullandığınızda göreceksiniz, ne kadar ihtiyaç varsa işlemci frekansını o kadar yükseltecek ve 2.4 ghz kadar hiç kasmadan çıkacaktır. Zaten laptoplar 2.4 ghz’den sonrasına pek ihtiyaç duymazlar. Oyun ve performans bakımından M serisi ile çok az bir farkı vardır. 0.6 Ghz’lik pek önemsenmeyen bir hız farkıdır bu da. Gönül rahatlığı ile kullanılabilecek bir işlemci modelidir. İ5 ve i7 olarak seri şeklinde piyasada bulunmaktadır.

--------------------------
Bu Da Bi Ara Aklıma Takılmıştı Açıklayıcı Olmuş :)
Aynen simdi daha iyi oldu :)he bug düzeldi onaya gitmiyor artık :D

• Beğen
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
başka yerden alıntı yaparken beraberinde link getirmemeye özen gösterin arkadaşlar. mesajı ve alıntıyı düzenledim.
onun haricinde konu ile alakasız mesajlarda gördüğünüz üzere silinmiş. dikkat edelim :maxicep: