İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Valla hocam umraniyede arada bir yerde kocaman bir yer. Ellerinde servislere gonderilen parca listeleri ve fiyatlari var. Yani tiri viri bir yer degil. Aksesuar yedek parca ne ararsan var. Adam uzerine basa basa servisler bizden parca aliyor dedi. Bende verdim telefonu sifir gibi geri aldim. Uyumsuzluk algilamama gibi bir sorun yasamadim tavsiye ederim.
Benim üvey evladın camı kırıldığı zaman dışarda yaptırdım 100 tl ye. 2 güne aldım.
Teleserviceye ses kısma tuşu için yolladım geçmişte 1 ay telefonsuz kaldım üzerine bir de 57 tl tamir ücreti çıkardılar!!! Bi daha teleservice mi? Allah yazdıysa bozsun:)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar pc ye ekran yansıtma için kullanılan ProjectMyScreenApp programını kurduktan sonra aygıt yöneticiden hangi kısmı kaldırıyorduk çalışması için bilgisi olan varmı

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
beyler the amazing spiderman 2 oyunu ne oldu gelmeyecek mi hala mağazaya

dakamon

dakamon

Üye
Ya bi tane telefon çıkacaktı 1020 nin üst modeli olacak deniyordu kod adı neydi onun?

Tost Makinası ile gönderildi.

çağan123456789

Üye
Arkadaşlar olan varsa Pm atsın satın alacağım da

beats

beats

Üye
Mobil sayfada olan kare sarı renkli üniversite reklamı adeta selektör yaparak sizde de bildirim çubuğu ve menü kısmını kullanılmaz yapıyor mu ?

luckysleven

luckysleven

Üye
Mobil sayfada olan kare sarı renkli üniversite reklamı adeta selektör yaparak sizde de bildirim çubuğu ve menü kısmını kullanılmaz yapıyor mu ?

Aynen yapiyor. Reklamida kendisi gibi kalitesiz. Tecrube ile sabittir uzak durun o uniden haha : )

YkPkY

YkPkY

Üye
Yapılan prewiew minnor güncellemelerinden sonra glance ekranın ters dönme sorunu çözülmüş.
Yeni dikkatimi çekti

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yapılan prewiew minnor güncellemelerinden sonra glance ekranın ters dönme sorunu çözülmüş.
Yeni dikkatimi çekti

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

Video Compressor uygulaması hala bu soruna sebep olabiliyor. Henüz tam çözmemiş.

Dumanla gönderildi.

beats

beats

Üye
Evleaks'ın yeni sızıntısı T-Mobile ile Lumia 1525 geliyor.Cihazın Lumia 1520'nin tasarımında ufak kozmetik değişiklikler ile geleceği tahmin ediliyor.

Twitter / evleaks: Lumia 1525 coming to T-Mobile. ...

Nextleaks adlı Twitter adresi daha önce Lumia 1525'in:
  • 6" 490ppi 2K ekran,
  • Snapdragon 805 dört çekirdek,
  • 3GB RAM bellek,
  • 32GB ROM bellek ve microSD desteği,
  • 25/30MP kamera,
  • Güneş enerjisiyle şarj eden ekran,
  • 3400mAh batarya.
Donanımıyla geleceği belirtilmişti, iddialı olan donanımıyla cihaz gerçekleşecek mi bakalım...

Daniel Rubino'ya göre cihaz Lumia 1520'nin varyantı olarak çıkacak.

Son düzenleme:
YkPkY

YkPkY

Üye
Video Compressor uygulaması hala bu soruna sebep olabiliyor. Henüz tam çözmemiş.

Dumanla gönderildi.
bende o uygulamayla çok denedim,ters dönmedi.o yüzden belirttim.önceden dönüyor du hep

Üst Alt