ByKatre
Üye
nerede yükseltilemez diyoYorumlar olumlu zaten ekran karti bu fiyata süper yani.Araştırdıkça sabırsızlanıyorum

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fiyat düştü 
nerede yükseltilemez diyoYorumlar olumlu zaten ekran karti bu fiyata süper yani.Araştırdıkça sabırsızlanıyorum

kalmasın ya düşsünO verdiğim sitede özellikler kisminda bellek varya orda
Fiyat hep böyle kalsa keske bi 15 gun daha![]()
ben göremedim yükseltilemez diye 
ben onları zaten ekledimdüşsede iyi olur yani canta + kablolu fare de eklerim
![]()
sende ekle bence daha ucuz onları zaten alacan değil mioturur ya onu mu dert ediyon heriYa çanta kesin eklerim de evde bi fare var yani elime tam oturuyor ama orta tusu felan dönmüyor yine elime tam oturan bisey olur inşallah![]()

kablosuz ya kabllolu sevmiyom laptop her şeyi kablosz bi de kablo ile mi uğraşayımSen kablolu mu kablosuzmu alican![]()
bi şey fark etmiyo daha iyiSen kablolu mu kablosuzmu alicanHic kablosuz kullanmadim ben
![]()

onu da sıkıntı etme bütçe 1400 değil miydi şu an kablosuz fare çanta kargo toplam 1325 tlFiyat düşerse kablosuz aliyim bari![]()

illa ki de işte 10 tl frk edecek rahat edecenUcuz olsa daha iyi yanee![]()
|
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Notebook Çantası İstiyor musunuz ?: Evet - Mouse İstiyor musunuz ?: Kablosuz | 11532 | 1 | 1,306.21 TL | 1,306.21 TL |
| Ara Toplam: | 1,106.96 TL | |||
| KDV (%18): | 199.25 TL | |||
| UPS Kargo: | 19.00 TL | |||
| Toplam: | 1,325.21 TL |
ben hiç rastlamadım pil falan zayıflamış olabilirKablosuzlarda kopmalar yaşanmıyor dimi bi arkadasta vardı durmadan kopmalar yaşanıyordu da![]()
ciddi mi be5 gun once 1210a düşmüştü yine dusse keske![]()
zaren beklesekte beklemesekte 10 gün beklicez bakalım görelimdaha ucuz olmasıni beklemeyin olmaz çünkü yazın borsa böyle olur daha da düşmez![]()