Öneri bu bilgisayar nasıl alınabilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
bende 15 inde felan alıcam galiba peder biraz bekle araştır dedi bakalım hayırlısı artık :)
benim şu 5 yıllık masaüstünü satabilseydim çok iyi olacaktı monitorüyle felan bi 300 400 tl ye sahibindenede verdim alan yok :(
satma dursun belli işine yarar başka bir yere gidersen evdekilere dersin bu sizin olsun diye :kıskıs: benim de aynı
Senle beraber 3 olduk. Başka ln isteyen var mı :ehe
aynen açık arttırma yapıyorum oturum 1 :ehe
bende 15 inde felan alıcam galiba peder biraz bekle araştır dedi bakalım hayırlısı artık :)
benim şu 5 yıllık masaüstünü satabilseydim çok iyi olacaktı monitorüyle felan bi 300 400 tl ye sahibindenede verdim alan yok :(
bendensın bende 15 inde ne kaldı ki 10gün :kıskıs:
arkadaşlar bende sizle aynı durumdayım 1400 tl bütçem var x550ln yi düşünüyorum tek aklıma yatmayan ram dı. bütün yazdıklarınızı okudum ve bunu almaya karar verdim :D
isabetli tercih yapmışsın :sprhala düşmedi fiyat ya ;)normal almaya kalksan i3 işlemcili bilgisayarı 1300e zor alırsın ;)teknosa da öyle idi geçen :ehegeçen teknosa da 6gb ram 750hdd i5 4200u 740m li pc 1700tl aldım babamı götürdüm bak dedim internetten almanın faydası ;)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
düşer düşer biraz daha bekleyelim

tory1tory

tory1tory

Üye
@ByKatre pcdepo düşürür ya güveniyorum ben onlara
hem daha 10 gün var :ehe rüyalarıma giriyo ya valla benimde ilk laptopum olucak :thumbup::halay2:

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
satma dursun belli işine yarar başka bir yere gidersen evdekilere dersin bu sizin olsun diye :kıskıs: benim de aynı
aynen açık arttırma yapıyorum oturum 1 :ehe
bendensın bende 15 inde ne kaldı ki 10gün :kıskıs:
isabetli tercih yapmışsın :sprhala düşmedi fiyat ya ;)normal almaya kalksan i3 işlemcili bilgisayarı 1300e zor alırsın ;)teknosa da öyle idi geçen :ehegeçen teknosa da 6gb ram 750hdd i5 4200u 740m li pc 1700tl aldım babamı götürdüm bak dedim internetten almanın faydası ;)
Aynen :)

ByKatre

ByKatre

Üye
geçen havale ıle kredi kartı arasında 150tl fark vardı şaşırdım :oha:

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
ben istesem 1 ay bekleyip 114dyi alabilirim ama bekleyesim yok :D

tory1tory

tory1tory

Üye
Valla bf3 almıştım originden gelsede oynasam hemde köye gidicem yapıcak birsey olmadigindan laptoptan kalkmam heralde

ByKatre

ByKatre

Üye
Valla bf3 almıştım originden gelsede oynasam hemde köye gidicem yapıcak birsey olmadigindan laptoptan kalkmam heralde
bende aldımbedavayken aa indirmesi sıkıntı ya o kkadar :oke:torrent daha cazip geliyo :ehe

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
bende gta 4 var sadece ilk onu denicem sonuçları yazarım ;)

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
tory1tory

tory1tory

Üye
Hemen takamam valla pedere zorla aldiriyoz 1 2 sene böyle idare edecez artik

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
ByKatre

ByKatre

Üye
Hemen takamam valla pedere zorla aldiriyoz 1 2 sene böyle idare edecez artik
aynen öyle bende aslnıda 114 d yede razı olmuştu ama bunun ekran kartı daha iyi hemde ucuz bu arada aklınızda bulunsun takacağınız ramler sağlıklı çalışması için birebi raynı olmalıymış pc depodaki adam bunu gösterdi düşük voltaJlı olacakmış sende discovery varmış bende 5800 var o yüzden alıyrum laptopu :kıskıs: bunun tipi daha iyi gibi ya siyah :D

tory1tory

tory1tory

Üye

Suna bakin bir bellek yukseltme yok diyor toplam bellek slotu 1 yaziyor :D

Discovery varda lanet olsun yazılarınızı alintilayamiyorum :D belkide browserdendir

ByKatre

ByKatre

Üye
nerede diyoGhost ve bf3 de kasma yapmadan oyunların keyfini çıkarabilirisiniz :D oradaki yanıtlar
sırf League Of Legends için aldım ama Call Of Duty 4 max kalitede oynayabiliyorum canlı destekte tavsiye veren arkadaşa teşekkürler
istediğim oyunları yüksek kalitede oynayabiliyorum teşekkürler tavsiyeler için
siparişim bugün elime ulaştı. işletim sistemi olmadığı için kurulum yapmam zaman aldı. asusu tavsiye eden canlı destek çalışanına teşekkür ederim. o kadar oyun oynamama rağmen bilgisayar ısınmıyor.Notebooklarda ram kapasitesi yükselebilir, satın almış olduğunuz laptop modeline uygun olan rami satış ekibimizden öğrenebilirsiniz.
böyle diyo orada :oke:

tory1tory

tory1tory

Üye
Yorumlar olumlu zaten ekran karti bu fiyata süper yani. :) Araştırdıkça sabırsızlanıyorum