Arkadaşlar merhabalar;
Nokia lumia 1520 için aşağıdaki resimdeki gibi bir tripod nerden bulabilirim?
şimdiden fikirleriniz için tşkler
iyi Forumlar.
Şimdi denedim yüklendiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar sizden ricam bu uygulamayı indirmeyi denermisiniz ben sildim bi daha yüklenmiyor.
Yaklaşık 2 haftadır yüklemeyi deniyorum bu hatayı veriyor. Diğer uygulamalarda sorun yok. Telefonu defalarca açıp kapattım depolama yerini filan değiştim sonuç aynı.

Yükleniyor sorun yok.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar sizden ricam bu uygulamayı indirmeyi denermisiniz ben sildim bi daha yüklenmiyor.
Yaklaşık 2 haftadır yüklemeyi deniyorum bu hatayı veriyor. Diğer uygulamalarda sorun yok. Telefonu defalarca açıp kapattım depolama yerini filan değiştim sonuç aynı.
Denedim iniyor bende.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar telefona flv formatında dizi videosu attım ancak bunu açacak uygulama yok dedi mağazada arattım bişey yok şimdi o dosyayı siliyim yer kaplamasın istiyorum ama bulamadım nasıl erişebilirim acaba
Kardeşim aerize var ama bulamadım oradaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasında FLV desteği vardı ama uygulamanın kendi klasörüne atılıyordu sanırım video. Dosya uygulamalarından (örneğinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız) birini yükleyip bulabilirsin sanırım.
Diğer kısmına gitmiş olabilir, akıllı depo ya da kapasite kontrolünden silmeyi dene işe yarayabilir.Kardeşim aerize var ama bulamadım orada
SIM kart yuvasında yazabilir Lumia 720 ise, Nokia Recovery Tools varsa PC'ye bağlayıp öğrenebilirsin. Ya daTelefonumun product code nasıl öğrenebilirim ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi denedim yüklendi![]()
Denedim iniyor bende.
Çok teşekkür ederim.Yükleniyor sorun yok.
İşe yaradı hocam uygulamayı yükleyebildim nihayet. Çok teşekkür ederim..Sorun yok, şimdi bende indirdim, bu arada uygulama çok iyiymiş, bence soft reset at tele, hiçbirşey silinmez, ses kısma ve güç tuşlarına aynı anda bas, tel kapanıp titreyince bırak, muhtemelen düzelecektir ...
Geçmişten Gönderildi ...

@Tacettinn
Hocam asıl ben teşekkür ederim sayende harika bir müzik indirme uygulaması buldum![]()