Hay Day Andorid Hile

Sponsorlu Bağlantılar

aatamann

Üye
:) aynen şuanda bu konuya ihtiyaç duydum

AIS

AIS

Üye
Arkadaşlar hileyi buldum.
Burada 2 uygulamaya ihtiyacımız var.
1-Gamekiller
2-Gamecih
İlk once gamekiller ile parayı artırıyoruz sonra ise gamecih ile zamanı durduruyoruz yani hız 0 oluyor.

No Name Dev

No Name Dev

Üye
Beyler blitz brigade hilesi paylaşayım mı ? :D Bnde 100% çalışıyordu

ssusku

ssusku

Üye
Arkadaşlar hileyi buldum.
Burada 2 uygulamaya ihtiyacımız var.
1-Gamekiller
2-Gamecih
İlk once gamekiller ile parayı artırıyoruz sonra ise gamecih ile zamanı durduruyoruz yani hız 0 oluyor.
Nasil zamani durduracaz bi açiklarsan sevinirim.

afer459

afer459

Üye
offline oynaniyormu peki hay day

AIS

AIS

Üye
Offline oynamak için bunu deneye bilirsin. Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarda işe yaramış
bilgi için tesekkurler
Rica ederim

Son düzenleme:

farrow

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu elemanda olmuş gibi görünüyor.

AIS

AIS

Üye
Arkadaşlar konunun başlığında hile geçmesi sizi yanıltmasın, bu bir hile değildir yapılacak işlem tamamen legaldir!
Piyasada bulunan hiç bir hile programı çalışmamaktadır ve trojan içermektedir!
Supercell tarafından üretilen oyunlar online olduğundan ve kendi veritabanlarını kullandıklarından dolayı böyle bir şey mümkün değildir.
Burada yapılacak olan işlem ile 10$ ve daha fazla Gift kod kazanmanızı ve bunu elmas alımında kullanmanızı içermektedir.

Karşınıza gelen uygulamayı indirin,
Açılan pencerede Get Started butonuna basın, daha sonra, uygulamayı cihazınıza kısayol olarak ekleyin ve sonraki işlemlerimizi bu kısayol'dan devam edin.
Uygulamaya kaydınızı yapın ve ardından
TAPAS278948
kodu invite yazan yere yazın yada kopyala yapıştır yapın.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Arkadaslar yaptimda sunucuyu yeniliyor olmuyo

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Arkadaşlar konunun başlığında hile geçmesi sizi yanıltmasın, bu bir hile değildir yapılacak işlem tamamen legaldir!
Piyasada bulunan hiç bir hile programı çalışmamaktadır ve trojan içermektedir!
Supercell tarafından üretilen oyunlar online olduğundan ve kendi veritabanlarını kullandıklarından dolayı böyle bir şey mümkün değildir.
Burada yapılacak olan işlem ile 10$ ve daha fazla Gift kod kazanmanızı ve bunu elmas alımında kullanmanızı içermektedir.

Karşınıza gelen uygulamayı indirin,
Açılan pencerede Get Started butonuna basın, daha sonra, uygulamayı cihazınıza kısayol olarak ekleyin ve sonraki işlemlerimizi bu kısayol'dan devam edin.
Uygulamaya kaydınızı yapın ve ardından
TAPAS278948
kodu invite yazan yere yazın yada kopyala yapıştır yapın.
milleti kandirma utanmiyomusun