AIS
Üye
Git akıllı çocuk. Kavga yaratma. Milleti kim kandırıyor? Dene sonra konuş. Sen yapamıyorsun ben ne yapım. Ben denedim 100% çalıştı. Bu kadar.milleti kandirma utanmiyomusun
Git akıllı çocuk. Kavga yaratma. Milleti kim kandırıyor? Dene sonra konuş. Sen yapamıyorsun ben ne yapım. Ben denedim 100% çalıştı. Bu kadar.milleti kandirma utanmiyomusun
para kazanmak istiyosan adam akilli kodu soyleyip yapistirin de ne o sunu sunj yap sunu kazancanGit akıllı çocuk. Kavga yaratma. Milleti kim kandırıyor? Dene sonra konuş. Sen yapamıyorsun ben ne yapım. Ben denedim 100% çalıştı. Bu kadar.
Benmi para kazanıyorum yani git ya o yöntemi ben bulmadım alıntı. Bulduğum yerde ingilizce yazıyordu bende türkçe yaptım ve paylaştım o kod ise benim kodum değilpara kazanmak istiyosan adam akilli kodu soyleyip yapistirin de ne o sunu sunj yap sunu kazancan
Tamam o zaman kusura bakma kasıtlı yaptin zannettimBenmi para kazanıyorum yani git ya o yöntemi ben bulmadım alıntı. Bulduğum yerde ingilizce yazıyordu bende türkçe yaptım ve paylaştım o kod ise benim kodum değil
Sorun değil ama sende söylemeden önce google de arama yapTamam o zaman kusura bakma kasıtlı yaptin zannettim
Tamam peki yapabildinmi hileyiSorun değil ama sende söylemeden önce google de arama yap
Ben yaptım ama şimdi yapamam çünkü ne hay day var nede TapporoTamam peki yapabildinmi hileyi
hesabi hala durmuyomuBen o yöntemi 5 ay önce yapmıştım.
Hay day hesabı söylüyorsan duruyor ama oynamıyorum Tapporo ise hesabını kaldırmıştımhesabi hala durmuyomu
bi ss atman mumkunmuHay day hesabı söylüyorsan duruyor ama oynamıyorum Tapporo ise hesabını kaldırmıştım
Hay day mı?bi ss atman mumkunmu
evetHay day mı?
Yarın atarım telefon şuan yok ondan
Tamam sagol simdidenSony xperia l ile ısınıyor nexusa kurup ss atarım yarın
Rica ederimTamam sagol simdiden
Bot a gerek yok kardeş. Tapporo ile yap.SS unutuldu herhalde![]()
Bu Çinliler Bot lar geliştirmişler ve genelde kullanıcı adları rakamlardan oluşuyor,tezgahlarına sürekli işe yarar ürünleri getirtiyorlar ama kaynaklarına ulaşamadık.Gerçi yapımcılar tespit edince hesapları banlıyorlar.