Hay Day Andorid Hile

Sponsorlu Bağlantılar

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Git akıllı çocuk. Kavga yaratma. Milleti kim kandırıyor? Dene sonra konuş. Sen yapamıyorsun ben ne yapım. Ben denedim 100% çalıştı. Bu kadar.
para kazanmak istiyosan adam akilli kodu soyleyip yapistirin de ne o sunu sunj yap sunu kazancan

AIS

AIS

Üye
para kazanmak istiyosan adam akilli kodu soyleyip yapistirin de ne o sunu sunj yap sunu kazancan
Benmi para kazanıyorum yani git ya o yöntemi ben bulmadım alıntı. Bulduğum yerde ingilizce yazıyordu bende türkçe yaptım ve paylaştım o kod ise benim kodum değil

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Benmi para kazanıyorum yani git ya o yöntemi ben bulmadım alıntı. Bulduğum yerde ingilizce yazıyordu bende türkçe yaptım ve paylaştım o kod ise benim kodum değil
Tamam o zaman kusura bakma kasıtlı yaptin zannettim

AIS

AIS

Üye
Ben o yöntemi 5 ay önce yapmıştım.

AIS

AIS

Üye
Telefon çok ısınıyor ondan hay day kaldırdım

AIS

AIS

Üye
Sony xperia l ile ısınıyor nexusa kurup ss atarım yarın

farrow

Üye
SS unutuldu herhalde :)

Bu Çinliler Bot lar geliştirmişler ve genelde kullanıcı adları rakamlardan oluşuyor,tezgahlarına sürekli işe yarar ürünleri getirtiyorlar ama kaynaklarına ulaşamadık.Gerçi yapımcılar tespit edince hesapları banlıyorlar.

AIS

AIS

Üye
SS unutuldu herhalde :)

Bu Çinliler Bot lar geliştirmişler ve genelde kullanıcı adları rakamlardan oluşuyor,tezgahlarına sürekli işe yarar ürünleri getirtiyorlar ama kaynaklarına ulaşamadık.Gerçi yapımcılar tespit edince hesapları banlıyorlar.
Bot a gerek yok kardeş. Tapporo ile yap.