İyi Geceler Cümleten. :) İyi geceler.
NEXUS Üye teknolojibaronu' Alıntı: Konuyu bilmiyorumda gıybet her zaman günah Genişletmek için tıkla ... nasıl küfürler etti.
teknolojibaronu' Alıntı: Konuyu bilmiyorumda gıybet her zaman günah Genişletmek için tıkla ... nasıl küfürler etti.
ByKatre Üye .NeXuS.' Alıntı: o @EroL'un , @Reşwan 'ın @Ozan'ın ve @mürteza16'ya ramazanda küfür edince günah değilde biz arkasından konuşunca mı günah Genişletmek için tıkla ... ıkisi de günah
.NeXuS.' Alıntı: o @EroL'un , @Reşwan 'ın @Ozan'ın ve @mürteza16'ya ramazanda küfür edince günah değilde biz arkasından konuşunca mı günah Genişletmek için tıkla ... ıkisi de günah
0MG90 Üye .NeXuS.' Alıntı: o @EroL'un , @Reşwan 'ın @Ozan'ın ve @mürteza16'ya ramazanda küfür edince günah değilde biz arkasından konuşunca mı günah Genişletmek için tıkla ... Gereksiz etiketleme yapma
.NeXuS.' Alıntı: o @EroL'un , @Reşwan 'ın @Ozan'ın ve @mürteza16'ya ramazanda küfür edince günah değilde biz arkasından konuşunca mı günah Genişletmek için tıkla ... Gereksiz etiketleme yapma
NEXUS Üye ByKatre' Alıntı: ıkisi de günah Genişletmek için tıkla ... artı bizim yaptığımız arkasından konuşmak olmuyor ki yaptığını konuşuyoruz.
ByKatre' Alıntı: ıkisi de günah Genişletmek için tıkla ... artı bizim yaptığımız arkasından konuşmak olmuyor ki yaptığını konuşuyoruz.
mürteza16 Üye .NeXuS.' Alıntı: o @EroL'un , @Reşwan 'ın @Ozan'ın ve @mürteza16'ya ramazanda küfür edince günah değilde biz arkasından konuşunca mı günah Genişletmek için tıkla ... Aynen
.NeXuS.' Alıntı: o @EroL'un , @Reşwan 'ın @Ozan'ın ve @mürteza16'ya ramazanda küfür edince günah değilde biz arkasından konuşunca mı günah Genişletmek için tıkla ... Aynen
ByKatre Üye mürteza16' Alıntı: Kim mesaj attı doğruyu söylesin. Bakmaya korkuyorum. Genişletmek için tıkla ... vallah ben atmadım
mürteza16' Alıntı: Kim mesaj attı doğruyu söylesin. Bakmaya korkuyorum. Genişletmek için tıkla ... vallah ben atmadım
ByKatre Üye .NeXuS.' Alıntı: artı bizim yaptığımız arkasından konuşmak olmuyor ki yaptığını konuşuyoruz. Genişletmek için tıkla ... arkasından konuşmak oluyo sanırım
.NeXuS.' Alıntı: artı bizim yaptığımız arkasından konuşmak olmuyor ki yaptığını konuşuyoruz. Genişletmek için tıkla ... arkasından konuşmak oluyo sanırım
NEXUS Üye ByKatre' Alıntı: arkasından konuşmak oluyo sanırım Genişletmek için tıkla ... yaptığı şeyi konuşabiliriz ayriyetten @kfahaa banada küfür etti sonra diğer hesabıyla küfür etme dedi
ByKatre' Alıntı: arkasından konuşmak oluyo sanırım Genişletmek için tıkla ... yaptığı şeyi konuşabiliriz ayriyetten @kfahaa banada küfür etti sonra diğer hesabıyla küfür etme dedi
The Shadow Üye Electricwizard' Alıntı: şimdiye yeni bir üyelik almıştır yarın aktif olur, korku filimi gibi Genişletmek için tıkla ... Eninde sonunda bikip birakacaktir bence nereye kadar
Electricwizard' Alıntı: şimdiye yeni bir üyelik almıştır yarın aktif olur, korku filimi gibi Genişletmek için tıkla ... Eninde sonunda bikip birakacaktir bence nereye kadar
NEXUS Üye Electricwizard' Alıntı: şimdiye yeni bir üyelik almıştır yarın aktif olur, korku filimi gibi Genişletmek için tıkla ... allah allah sen bunları nereden biliyorsunacaba
Electricwizard' Alıntı: şimdiye yeni bir üyelik almıştır yarın aktif olur, korku filimi gibi Genişletmek için tıkla ... allah allah sen bunları nereden biliyorsunacaba
aLoNeAnqe Üye The Shadow' Alıntı: Eninde sonunda bikip birakacaktir bence nereye kadar Genişletmek için tıkla ... ara ara uğrar
The Shadow' Alıntı: Eninde sonunda bikip birakacaktir bence nereye kadar Genişletmek için tıkla ... ara ara uğrar
aLoNeAnqe Üye .NeXuS.' Alıntı: allah allah sen bunları nereden biliyorsunacaba Genişletmek için tıkla ... he benim o tövbe euzu billa
.NeXuS.' Alıntı: allah allah sen bunları nereden biliyorsunacaba Genişletmek için tıkla ... he benim o tövbe euzu billa
BrainHacker Üye teknolojibaronu' Alıntı: git sammobile dan indir kur illa ota mı verek Genişletmek için tıkla ... Ordada yokki ...
teknolojibaronu' Alıntı: git sammobile dan indir kur illa ota mı verek Genişletmek için tıkla ... Ordada yokki ...