Exdkiller
Üye
Android ile karşılaştırma değil benimkisi ben sosyal paylaşım sitelerine girerim uygulamalarından yani internetten dizi izlerim oyun oynarım yani işimi görür mü 1320 birde wp işletim sistemini kullanırken zorlanır mıyım , tasarımı fln çok hoşuma gidiyor telefon olsun wp olsun ? İlgilenenlere teşekkür ederim
Şu anki wp de olan uygulamalar bana yeterli zaten.En az 3 sene diyorsun oda yeter bana8.1 ile çoğu eksik kapandı. Hatta eksik yok denilebilir. Oyunlar sırayla geliyor. Wp'nin tek eksiği ki gerçi oda wpden kaynaklı değil uygulamalar kaliteli değil. 1 gb ram şuan en az 3 sene gider
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Şu anki wp de olan uygulamalar bana yeterli zaten.En az 3 sene diyorsun oda yeter bana![]()
Tamam kardeşim sağolasın.Birde 1320 de kasma olur mu oyunlar da ?Zaten 18 ay güncelleme garantisi var ve bu sure güncelleme geldikçe uzuyor. 1320 3 sene rahat gider.
Fritöz ile gönderildi.
Wp8 de donma, kasma yaşamazsın. 512 MB ramlı 620 de 33 oyun ve 60 uygulama yüklü daha kasılma yaşamadımTamam kardeşim sağolasın.Birde 1320 de kasma olur mu oyunlar da ?

Anladım kardeşim 1320 alayım ben çok güzel duruyorWp8 de donma, kasma yaşamazsın. 512 MB ramlı 620 de 33 oyun ve 60 uygulama yüklü daha kasılma yaşamadım![]()

Zaten 18 ay güncelleme garantisi var ve bu sure güncelleme geldikçe uzuyor. 1320 3 sene rahat gider.
Fritöz ile gönderildi.
Evet kamera hakkında yorumları okudum ama beni idare edecğini düşünüyorumBataryası çok iyi.sadece batarya için bile alınabilir.Orta segmentte seni uzun sure götürebilecek bir telefon.Eksik yanı kamerasının çözünürlüğü.

Evet kamera hakkında yorumları okudum ama beni idare edecğini düşünüyorum![]()

Aslına bakarsan çok önemsemiyorum kamera yı durmadan fotoğraf çekeceğimi de sanmıyorum.wp işletim sistemi her ne kadar güzel olsa da bence 1320 sırf kamerasından dolayı alınmaz. benim gördüğüm kadarıyla vasat çekiyor. Yine de bir mağazaya gidip kendin incelemende fayda var
Hepinize teşekkür ederim ilgilendiğiniz için birkaç haftaya alacağım inşAllah 1320 yi
Aslına bakarsan çok önemsemiyorum kamera yı durmadan fotoğraf çekeceğimi de sanmıyorum.