asigsasi
Üye
çok güzel olmuş dostumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsade ev ekranı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ilk resimdeki tema daha güzelmiş 
çok güzel olmuş dostumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsade ev ekranı
ilk resimdeki tema daha güzelmiş 
asigsasi kardeşim teşekkür ederim ilk mesajdaki sadece resimdir yani normal kabuk temadır bir kaç yerini editledim o kadar hayırlı ramazanlarçok güzel olmuş dostumilk resimdeki tema daha güzelmiş
![]()
senin de ramazan ayın hayırlara vesile olur inşallahasigsasi kardeşim teşekkür ederim ilk mesajdaki sadece resimdir yani normal kabuk temadır bir kaç yerini editledim o kadar hayırlı ramazanlar
eğer elinde varsa toolbar menü toolbar back ve toolbar options ikonları mevcut ise alabilirim yoksa sağlık olsun 
Elbette alabilirsin kardeşim buyur zip içerisinde mevcuttur istediklerinsenin de ramazan ayın hayırlara vesile olur inşallaheğer elinde varsa toolbar menü toolbar back ve toolbar options ikonları mevcut ise alabilirim yoksa sağlık olsun
![]()
teşekkürler dostumElbette alabilirsin kardeşim buyur zip içerisinde mevcuttur istediklerin

teşekkürler dostum![]()

temayı alabılırmıyım bıde arkaplanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

temayı alabılırmıyım bıde arkaplan![]()
Maalesef temayı arşivde bulamadım ismi blue on black belki bulabilirsin isminden
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

saat widgetini atarmsnLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

güzel olmuş beğendimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

güzel olmuş beğendim![]()
Kardeşim full seti paylaştım forumda burada bir de ricam eklenti olarak yayınlarsanız sevinirimgüzel olmuş beğendim![]()
tamamdır
Kardeşim fu ll seti paylaştım forumda burada bir de ricam eklenti olarak yayınlarsanız sevinirim
fu ll Mif set By.Akflat - MaxiCep