General Mobile Discovery Android 4.4.2 Beta Güncellemesi Yayınlandı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

tugsahh32

Üye
Daha boot fix cikmadi demi octa rom v3e

TheViLLaiN

TheViLLaiN

Üye
Android 5.0 lolipop çıkacak muzo hala 4.4 hakkında kesin bir açıklama yapmıyor bence en baştan dediğim gibi sallıyorlar

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
Android 5.0 lolipop çıkacak muzo hala 4.4 hakkında kesin bir açıklama yapmıyor bence en baştan dediğim gibi sallıyorlar
Bu gidişle alamıyacaz bu güncellemeyi onu geçtim bu halimizi gorup aynı fiyat segmentinde g2 nexus 5 gibi cihazların olmasına rağmen hala elite alanın aklını sevim benBugün yapılan açıklamaya göre kitkat beta sürümü yarın yayında olacak

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Invoke

Invoke

Üye
beta mı :D

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
Evet ama iyi oldu yinede şöyle düşün hiç vermediklerini rahat rahat düzeltmeleri yaparlar nasıl olsa kucuk bir kesim disinda kimse kitkatın ne oldugunu bilmiyor.Ama simdi verecekleri guncellemeyi bilende bilmeyende yükleyecek eee herkes hatasız bir yazılım ister bu yuzden hataları tum kullanicilar geri bildirecek beta guncellemesi ile rahatlayacagını sanan firma bir hafta sonra gorsun gelen istekleri geri bildirimleri bu sefer kucuk bir kesim degil tum kullanicilar geri bildirimde bulunacak kararlı surum bu yuzden yakındır :D

0MG90

0MG90

Üye
Cwm den yedek alın bence

ByKatre

ByKatre

Üye
bence de bi yedek alın :)

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
Cwm den yedek alın bence
bence de bi yedek alın :)
Sp Flash Tool ile halledilir.Yarın görün olaylar olaylar başlıkları şimdiden goruyorum'Discovery güncellemeden sonra açılmıyor yardım'' Discovery kitkat güncellemesinden sonra donma sorunu'' vs vsOrjinal Kitkat Beta Güncellemesi:<br /><br /> <br/>

• Beğen
Tepkiler: avast
NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
Kitkat Resimleri Alıntıdır

<br/>

0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun ne diyelim :D

NedenLan

Üye
nasıl yüklediniz ben indirdim ama yükleyemedim

edit:tamam hallettim pdfyi görmemişim

Son düzenleme:
KayraBey

KayraBey

Üye
Yükleyen arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
Yükleyen arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi
ilk olarak launcher berbat insanı hayattan sogitur onu söyleyim
Çözümü Apex Launcher Pro sürümüyle çözdüm.
Menü düzenlenmiyordu gene apex yardımcı oldu

Çift tıkla ekran kapatma için screen off uygulamasını kurdum apex ede ekledim çift tıkla kapatıyorum ekrnı bunun dışında

Arada bir titriyor 1 kere oldu bende başka bir hatasını görmedim ama launcher degismeli

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
Bunlarda benim cihazımdan görseller

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
PriZm

PriZm

Üye
Stock aosp arayüzüne dönmüşler sanırım.Ya uğraşmadılar yada uyarlamayı beceremediler.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
0MG90

0MG90

Üye
Becerememişler kısaca.

Üst Alt