Enpatsu Shakugan
Üye
Bugün konuşurum en geç haftaya hallederiz inşallah.sen ne zaman alacaksın önce alırsan aç ben alınca ekleme yaparım bence en iyi fp bu. bu fiyata![]()
Bugün konuşurum en geç haftaya hallederiz inşallah.sen ne zaman alacaksın önce alırsan aç ben alınca ekleme yaparım bence en iyi fp bu. bu fiyata![]()
inşallah bakalım ben ayın 15 inde işte peder maaş alıncaBugün konuşurum en geç haftaya hallederiz inşallah.
şu an çok heyecanlandım iki hafta nasıl bekleyeceğim yaw 
He siz peşin vereceksiniz biz kartla alacaz.inşallah bakalım ben ayın 15 inde işte peder maaş alıncaşu an çok heyecanlandım iki hafta nasıl bekleyeceğim yaw
![]()
Hangisi derken 069d iştehangisi ben bi 20 dkya geliyom![]()

Ondan ucuz olanların bir işe yaramayacağını düşünüyorum. Bence biraz daha artırıp söylediğimi al.Ben max 1400 verebilirim bu 1500
yok kartlada şimdi sipariş versek ilk taksiti ne zaman isteyecekler hemen değil mi pederde para yokHe siz peşin vereceksiniz biz kartla alacaz.
Hangisi derken 069d işte![]()
neden üstadım114d alın.
neden kardeş bi bak yaw 069d yeOndan ucuz olanların bir işe yaramayacağını düşünüyorum. Bence biraz daha artırıp söylediğimi al.
şimdi çaktım bende başka buldun sandımHe siz peşin vereceksiniz biz kartla alacaz.
Hangisi derken 069d işte![]()

bende öyle dedim ya ;D her türlü alır bu120 ye ram buldum kingston 4 gb onu alırım daha sonrasında. Simdi diyeceksiniz ki 114d ile aynı fiyata geliyor. Lakin 069d'de 840m var daha karlı oluyor.
ekran kartı değiştirilemez ama ram taktırılır 
aynen çok kafama yattı bu yaileriye dönük yatırım olması için 840m güzel olur diye düşünüyorum.
senin telefon ne batuhan 
Nokia c503aynen çok kafama yattı bu yasenin telefon ne batuhan
![]()
Bize 500 gb Hard disk yeter dersek eğer;4GB+500GB hdd farkı var arkadaşlar ve arada 100₺ fark var diyeceksinizki 840M. Çok fark yok arada 740m ile. Ama 4GB ram ve 500gb hdd farkı ciddi fark.
harddisk sorun değilde kardeş rami sonradan taktırsak bile 840m kar yanımıza4GB+500GB hdd farkı var arkadaşlar ve arada 100₺ fark var diyeceksinizki 840M. Çok fark yok arada 740m ile. Ama 4GB ram ve 500gb hdd farkı ciddi fark.
benimde 5800 kardeşi seninkininNokia c503
Bize 500 gb Hard disk yeter dersek eğer;

5800 benim telefonun babası yaharddisk sorun değilde kardeş rami sonradan taktırsak bile 840m kar yanımıza
benimde 5800 kardeşi seninkinin![]()

öylede özellikleri hemen hemen aynı5800 benim telefonun babası ya![]()
senin durummunda benim gibi 
aynenneyse konu dağılmasın son olarak @Mad EagLe 'nin ve @L-LumieRe 'nin yorumunu alalım![]()