Öneri bu bilgisayar nasıl alınabilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
Ürün gerçekten tam bir f/p ürünü. bütçen kısıtlıysa bence bunu al.

ileride bütçen düzeldiğin de bir 4 gb daha alır monte edersin. MSI ın modellerinde garanti dışı kalmıyor. ama bu durum asus ta kalıyor mu bilmiyorum. gerekirse servise götürür orada taktırırsın. ama ekran kartı seni birkaç yıl rahat götürür
hocam bu bilgisayarı yeni gördüm süper 740m den iyi ekran kartı ram sıkıntı yaratır mı oyunlarda şu an fena gaza geldim :) hem daha ucuz farklı değil fazla
Konuları birleştirdim. GT720M giriş seviye bir kart. Oyun için pek uygun olmaz. Diğer paylaştığın daha iyi bir model. RAM konusuna pek takılma derim.
yalnız bu pcde Nvidia Geforce GT840M var kardeş :oke:

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

ANIL

ANIL

Admin
hocam bu bilgisayarı yeni gördüm süper 740m den iyi ekran kartı ram sıkıntı yaratır mı oyunlarda şu an fena gaza geldim :) hem daha ucuz farklı değil fazla
yalnız bu pcde Nvidia Geforce GT840M var kardeş :oke:

Son paylaşılan model için dedim ben. GT720M görünüyor verilen linkte. İlk GT840M olan model paylaşılmış ki o daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
ByKatre

ByKatre

Üye
Son paylaşılan model için dedim ben. GT720M görünüyor verilen linkte. İlk GT840M olan model paylaşılmış ki o daha iyi.
evet bana da öyle geldi 4gb çok sıkıntı yaratır mı acaba :)
evet bana da öyle geldi 4gb çok sıkıntı yaratır mı acaba :)
ama şöyle düşünüyorum pc ye sonrada ekran kartı taktırmak çok masraflı olur ama ram masraflı olmaz tahmini kaç tl tutar bi 4 gb ram ileride sıkıntı olursa taktırırız duruma göre :)hem arada 125 tl fark var ve ekran kartı daha güçlü ucuz olanın o 100 tl yi rama versek bile daha iyi oluyo harddisk önemli deeğil o kadar :)Nvidia Geforce GT840M 740m den daha iyi hem ram sıkıntı olmaz para biriktirip daha sonra takılabilir :D şu an fena aklıma yattı bu

ANIL

ANIL

Admin
Dediğin gibi ileride RAM sıkıntısı olursa takviye yaparsın sıkıntı olmaz. Zaten ekran kartı değişimi vs pek mümkün değil.

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
Dediğin gibi ileride RAM sıkıntısı olursa takviye yaparsın sıkıntı olmaz. Zaten ekran kartı değişimi vs pek mümkün değil.
şu anda fena aklıma yattı bu :) bunu düşünüyordum ama şu anda bu daha iyi gibi bana göre 840m var ya daha ne isterim ki ben :)

ANIL

ANIL

Admin
Evet, daha iyi bir tercih olur. Yine iyi bir araştırma yap bütçene uygun daha iyi model bulamazsan alırsın zaten.

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
Evet, daha iyi bir tercih olur. Yine iyi bir araştırma yap bütçene uygun daha iyi model bulamazsan alırsın zaten.
baya araştırdım işte 114d almayı düşünüyordum bunu görünce havalara uçtum :D:disko:
parasızlık ve dolar nedeniyle istediğim bilgisayarı alamayacağım biraz kısmak zorunda kaldım şu modeli begendim parasına değer mi alınabilir mi bir de 4 gb ram yeterli midir. Bana şimdiki zaman için 8 gerek diye düşünüyorum
bence alınabilir Allah razı olsun bende bunu düşünüyorum rm taktırsan bile 100 tlye ekran kartı 840m yanına kar hafıza 500 ama çok sorun olmaz sanırım bolbol dvd alırsın :)pcdepoya sordum ram taktırılırsa garanti dışı kalır mı diye takip et :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
baya araştırdım işte 114d almayı düşünüyordum bunu görünce havalara uçtum :D:disko:
bence alınabilir Allah razı olsun bende bunu düşünüyorum rm taktırsan bile 100 tlye ekran kartı 840m yanına kar hafıza 500 ama çok sorun olmaz sanırım bolbol dvd alırsın :)pcdepoya sordum ram taktırılırsa garanti dışı kalır mı diye takip et :)
Galiba ln olanı alacağım dediğiniz gibi ram takviyesi yaparım lakin garanti giderse olmaz. Takip edeceğim sorduğun için teşekkürler :)
Siz olsanız ln olanı mı alırsınız 114d olanı mı

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
Galiba ln olanı alacağım dediğiniz gibi ram takviyesi yaparım lakin garanti giderse olmaz. Takip edeceğim sorduğun için teşekkürler :)
Siz olsanız ln olanı mı alırsınız 114d olanı mı
zaten garanti gitse bile 2 sene idare eder beni iki sene sonra takviye ederim hemde geçen başka bilgisayrda iç ekipmana zarar vermeden garanti dışına çıkmıyor yazıyordu :D

fk555897

fk555897

Üye
Şu laptobu öneririm. GeForce 740m ekran kartı var. Oyunların hepsini iyi ayarlarda oynatmaz ama düşük ayarlarda çoğunu oynarsın.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
zaten garanti gitse bile 2 sene idare eder beni iki sene sonra takviye ederim hemde geçen başka bilgisayrda iç ekipmana zarar vermeden garanti dışına çıkmıyor yazıyordu :D
Simdi benim de aklıma yattı :D

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
Şu laptobu öneririm. GeForce 740m ekran kartı var. Oyunların hepsini iyi ayarlarda oynatmaz ama düşük ayarlarda çoğunu oynarsın.
kardeş o 1500 tl :oha:

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
Ben max 1400 verebilirim bu 1500

ByKatre

ByKatre

Üye
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
yanlış mıyım ama çok süper şu anda uçuyorum ya :Dtoplam hesapladım çantası faresi kargosu 1325 tl geliyo 840m li pcyi bu fiyata alıyorum ya gerisi önemli değil :D
Tek takıntım ram onuda sonra ilave yaparız hard disk hiç önemli değil 500 gb yeter bana şu anda masaustu pcmde 160 gb yetiyor yani :)

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
Tek takıntım ram onuda sonra ilave yaparız hard disk hiç önemli değil 500 gb yeter bana şu anda masaustu pcmde 160 gb yetiyor yani :)
ayne benimde 256 biraz zorluyo ama yetiyo ram sıkıntı değil bir yerde 4 ten fazlası o kadar fark etmiyo diyordu :D

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
şu anda benim kararım 069d :oke:
Alıyor muyuz bunu beraber :D
ayın 15 i gelsin :eller:valla bu konuyu görmesen 740m e 125 tl fazla para verecektim :Dzaten pederi zor iknna ediyorum :D sonra para biriktiririm ram taktırırım hardisk ise dvdler tanesi 50 kuruş 4.7 gb 10 tane alsan 5 tl 47 gb :ehe
Ara Toplam:1,106.96 TL
KDV (%18):199.25 TL
UPS Kargo:19.00 TL
Toplam:1,325.21 TL
[TFOOT] [/TFOOT]
şu an böyle havale ile tek seferde 1286 tl 50 tl fazla fark etmez 9 taksit 147 tl :Dkargo çok pahalı gibi ama onun sigortası falan olabilirr hasarsız gelmesi için :hmmm

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
ben akşam pederle konuşayım baba buldum bilgisayarı diyim alalım ben inceleme konusu açarım arkamdan sen gelirsin :)
şu anda benim kararım 069d :oke:
ayın 15 i gelsin :eller:valla bu konuyu görmesen 740m e 125 tl fazla para verecektim :Dzaten pederi zor iknna ediyorum :D sonra para biriktiririm ram taktırırım hardisk ise dvdler tanesi 50 kuruş 4.7 gb 10 tane alsan 5 tl 47 gb :ehe
Ara Toplam:1,106.96 TL
KDV (%18):199.25 TL
UPS Kargo:19.00 TL
Toplam:1,325.21 TL
[TFOOT] [/TFOOT]
şu an böyle havale ile tek seferde 1286 tl 50 tl fazla fark etmez 9 taksit 147 tl :Dkargo çok pahalı gibi ama onun sigortası falan olabilirr hasarsız gelmesi için :hmmm
Ben sordum sigortalı geldiği için pahalı :oke:

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
sen ne zaman alacaksın önce alırsan aç ben alınca ekleme yaparım bence en iyi fp bu. bu fiyata :D