Note 3 e Yeni Güncelleme Geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güncellemeleri ilk önce exynous işlemcili modelin alması lazım yani 00 ile biten modeller. Çünkü samsung kendi işlemcisini kullandığı modellere ilk once vermeli güncellemeyi
Bende öyle düşünüyorum kendi yaptığına öncelik vermen lazım tabi fazla satmadıysa işler farklı olabilir :)

Son düzenleme:

PriZm

PriZm

Üye
Download hızlandırıcı özelliğinin donanım kısıtlamasından dolayı gelmemesi normal ama diğerlerininde gelmemesi aşırı saçma olmuş.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
xmustx

xmustx

Üye
Geç gelirde gelen nedir ? Buna bakmak lazım..

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
çocuk modu özelliğide gelecekmiş

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim olay gelip gelmmeside değil aslında samsungu saçma politikası yane neden türkiyeye verdiği modeller exynos da diğerleri snap ben sırf dandik exynos lu almamk için note 3 almadım tabi bu şahsi düşünce samsung bunu hep yapıyor

Bende türkiye ile diğer model farkını görünce yurt dışından aldım telefonu ama yinede bi kaç güncelleme sonra bizide unutur kesin : /
Şuan ki rusya n900 sürümünde vardı :hmmm

bi sitede daha okudum orda s5 gibi çocuk modu 4g down. fln yazıyor.N900 de var mı bilmiyom

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Knox 2.0 için acaba gelmezse ne yalan uyduracaklar.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Knox 2.0 için acaba gelmezse ne yalan uyduracaklar.

Güney Koreli üretici söz konusu üç yeni
özelliğe Galaxy S5 ile başlatmış ve geride
bıraktığımız haftalar içerisinde bu özellikleri
Galaxy S4 ve T-Mobile bünyesinde satışa
sunulan Galaxy Note 3’lere zaten getirmişti.
Güncellemenin çok yakında ülkemizde satışa
sunulan Exynos işlemcili Galaxy Note 3′e
ulaşması bekleniyor.

Şu çocuk modu dediğin gibi rus n900 için varmış.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güney Koreli üretici söz konusu üç yeni
özelliğe Galaxy S5 ile başlatmış ve geride
bıraktığımız haftalar içerisinde bu özellikleri
Galaxy S4 ve T-Mobile bünyesinde satışa
sunulan Galaxy Note 3’lere zaten getirmişti.
Güncellemenin çok yakında ülkemizde satışa
sunulan Exynos işlemcili Galaxy Note 3′e
ulaşması bekleniyor.

Şu çocuk modu dediğin gibi rus n900 için varmış.
Gelecek mi yani?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Gelecek mi yani? Gelmezse müşteri kaybının babasını yaşatacağım onlara :)

Valla ben hayatımda ilk kez Samsung aldım ve bu telefonda note 3 n9005 versiyonu oldu. Şuan arayüzden biraz sıkılma dışında bi sorun yaşamadım inş böyle devam eder

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Valla ben hayatımda ilk kez Samsung aldım ve bu telefonda note 3 n9005 versiyonu oldu. Şuan arayüzden biraz sıkılma dışında bi sorun yaşamadım inş böyle devam eder
Cihazda bir sıkıntım yok güncelleme vermeyen aşağılık firmaya kızıyorum yani 3 gb ram daha ne 1.9 ghz quad qore neresine güncelleme verilmez 3g diye kolpalamasınlar bize.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Cihazda bir sıkıntım yok güncelleme vermeyen aşağılık firmaya kızıyorum yani 3 gb ram daha ne 1.9 ghz quad qore neresine güncelleme verilmez 3g diye kolpalamasınlar bize.

Bence lte versiyonu ne kadar güncelleme alırsa o kadarda exynos güncelleme alır tek sıkıntı zaman

burak1011

Üye
Aslında suç biraz da bizim ülkenin. 4g olmayınca bize gönderilen telefonlar da farklı oluyor. Sonra da adamlar ikinci plana atıyor. 4g olsa takir takir güncelleme alırdı herkes. Tabi şu da var samsung hem o kadar para ya tel satıp hemde güncelleme vermemesi tamamen hainlik. Bunun böyle olacağı s3den beri belliydi. 4g versiyonu güncelleme aldı 1lik olana veremiyoruz dediler şimdi de young2 mi ne çıkarmış ram 512ama üzerinde 4.4 var. Bu ne yaman çelişki . Millet olarak kendimiz birşey üretmedikçe böyle güncelleme bekler dururuz bir g2 kullanıcısı olarak bende çok bekledim güncelleme.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Kisacasi Samsungdan uzak durmak lazım bugün 1gb ramli s3e kitkati çok gören yarın 512 mb ramli telefona 4.4.2 yi hemde yeni touchwiz sürümünu koyuyor.

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN ve B.A.R.O.N
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
Anlaşılan note 3 benim ilk ve son Samsung markalı telefonum olacak.

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu güncellemenin adı sitelerde ne diye geçiyor? @Tr_SERGEN

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kisacasi Samsungdan uzak durmak lazım bugün 1gb ramli s3e kitkati çok gören yarın 512 mb ramli telefona 4.4.2 yi hemde yeni touchwiz sürümünu koyuyor.
Galaxy young 2 galaxy star 2 ve ace 4 ten bahsediyorsun heralde :D

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt