İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Merhabalar ,
İnternet Explorer'ı açın.
Facebook.com a girin ve profilinize gidin.
Kapak ve profil fotoğrafınız altında 3 kutucuk olacak ; bilgilerini guncelle , hareket dokumu ve daha fazla.
Daha fazlaya tıkla ve kapak fotoğrafımı güncelleyi sec.
Daha önce yüklemiş olduğun fotoğraflardan birini kapak fotoğrafı yapabilirsin.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konsept Boot Ekranı:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, beats, ceza87 ve 1 kişi daha
hookword

hookword

Üye
bende 920 var wp8.0 ve wp8.1 de sorunsuz olarak çalışıyor siz tam olarak ne yapmak istemiştiniz

Teşekkürler. Wp8 925i olan bir arkadaşım rar açan program sordu bende uygulama açıklamasında sd kart falan görünce bi sorayım dedim.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar nokianın destek sitesind girdiğimizde ve 1520 srçtiğimizde gelen guncellemenin cuan tarzı değil 2-3 yenilik olduğunu gorebiliyoruz
çünkü cyan güncellemesi daha yayınlanmadı

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
iyi günler . l 920 kullanıcısıyım . Rehberimi yedeklemek istiyorum bunun bi çaresi yok mu kız arkadaşım sürekli telefona bakmak istiyor :D:D Rehberdekileri silicek edicek şimdi eve gittigimde şat diye geri yükleyim yani :D:D Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .

4MaGuS

4MaGuS

Üye
iyi günler . l 920 kullanıcısıyım . Rehberimi yedeklemek istiyorum bunun bi çaresi yok mu kız arkadaşım sürekli telefona bakmak istiyor :D:D Rehberdekileri silicek edicek şimdi eve gittigimde şat diye geri yükleyim yani :D:D Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .
şöyle bir şey yapabilirsin telefonuna girdiğin microsoft hesabına rehber kayıtlı oluyor ancak şöyle bir şey cepten sildiğin bir kişiyi yine cepten internete bağlandığında microsoft hesabından da siliniyor bu nedende sizin sitesine girip rehberinizi pc ye indire bilirsiniz böylece daha sonra geri yükleme yapabilirsiniz başka yöntem varmı bilmiyorum, birde bu kısımda silinmiş kişileri geri yükleme diye bir seçenek var ancak ben hiç denemedim onu bir deniye bilirsiniz

Heimdalll

Heimdalll

Üye
lumia 1320de gta oynarken telefon 2 dakika sonra kapanıyor, diğer hiçbir oyunda bu olmuyor ayrıca telefon oyunda öyle aşırıda ısınmıyor başka bu sorunu yaşayan var mı lütfen cevap verin...(dün konu açtım kapandı, bilgi ve sorunlar kısmında sordum kimse cevap vermedi o yüzden yeniden konu açtım)

Bay H

Bay H

Üye
lumia 1320de gta oynarken telefon 2 dakika sonra kapanıyor, diğer hiçbir oyunda bu olmuyor ayrıca telefon oyunda öyle aşırıda ısınmıyor başka bu sorunu yaşayan var mı lütfen cevap verin...(dün konu açtım kapandı, bilgi ve sorunlar kısmında sordum kimse cevap vermedi o yüzden yeniden konu açtım)
Konularınız kapanmamakta kulübe taşınmakta. Bu tip sorunlar için konu açmak yerine bu konuyu kullanmanız daha yararlı olacaktır.

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaslar elimde universal wifi sarj aparati var kullanilmamis. Sarj kapaginiz varsa kullanabilirsiniz. 925 ve ust modelleri icin gecerli. Ilgilenenler pm atsin gece resimleri yuklerim. Fiyati uygun bu arada

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Microsoft, Canon ile lisans anlaşması imzaladı

(Lumia 1020'nin devam versiyonunu siz düşünün) :eller:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar Canon ve Microsoft patent lisansı anlaşması imzaladı . Haber vereyim dedim . Bu arada Pureview teknolojisinin başındaki adamda Apple a geçti .

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaslar elimde universal wifi sarj aparati var kullanilmamis. Sarj kapaginiz varsa kullanabilirsiniz. 925 ve ust modelleri icin gecerli. Ilgilenenler pm atsin gece resimleri yuklerim. Fiyati uygun bu arada

edit : resimler

enessrsy

enessrsy

Üye
Cinemagraph ile yaptım, iş olmayınca sinek avlamak yerine telefonu kurcalıyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, YkPkY ve mtoyanik
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
dalgalanan bayrağımızı yapmıştım ben :)vay arkadaş seçmen sorgulama uygulamasının ekran görüntüleri androidden alınmış, güler misin ağlar mısın? :)

• Beğen
Tepkiler: beats
dakamon

dakamon

Üye
Cinemagraph ile yaptım, iş olmayınca sinek avlamak yerine telefonu kurcalıyoruz :D
Bunu siteye falan nasıl yüklediniz. Fotoğraflarda olduğu gibi bi link mi girmeniz gerekiyor? Mesela twitter da gif özelliği gelmiş fakat cinemagraf la falan nasıl ekleyebiliriz. Bu Cinemagrafı en etkili şekilde nasıl kullanabiliriz. Bence iyi bilen biri bi inceleme videosu çekebilir yada yazısı paylaşabilir.

skynet

Üye
Sıcak havada bir gif çekeyim dedim :ehe

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
jasonwie

jasonwie

Üye
Ben lumia 520'de GTA San Andreas, Modern Combat 4, Real Racing 2 gibi oyunlar oynuyorum. Aklımda hep şu soru olmuştur, acaba telefon patlar mı ? Veya telefon çok ısınıyor, bu bir etki yaratır mı ?
Yorumlarınızı bekliyorum
Not: Bunu konu olarak açtım çünkü sabit konularda cevap veren olmadı. Hemde bu sayede daha fazla bireyin beyninden soru işareti kalkacaktır diye düşündüm.

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.

enessrsy

enessrsy

Üye
Bunu siteye falan nasıl yüklediniz. Fotoğraflarda olduğu gibi bi link mi girmeniz gerekiyor? Mesela twitter da gif özelliği gelmiş fakat cinemagraf la falan nasıl ekleyebiliriz. Bu Cinemagrafı en etkili şekilde nasıl kullanabiliriz. Bence iyi bilen biri bi inceleme videosu çekebilir yada yazısı paylaşabilir.

Dediğiniz gibi denemek için twitter'a da yükledim (boyutunu düşürmek zorunda kaldım max. 3mb alıyor çünkü twitter) hiçbir problem çıkmadı. Resim upload siteleri de fazlasıyla var dilediğiniz birine yükleyebilirsiniz.

Üst Alt