İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Forumu ve özellikle bu bolumu uzun suredir takip ediyordum.

Dun lumia 1020 almam üzerine yardım ihtiyacım olursa yada yardım edebilirsem amacıyla foruma kayıt oldum.

Gelgelelim lumiama
2 GB ram 32 Gb depolama alanı 1,5 ghz çift çekirdekli işlemci vs vs.

Teknosadan dun 2000₺ ye aldım tahminimce tam bir fiyat performans urunu yorumlarınızı bekliyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Lumia 1020 mi fiyat performans tabiki hayır, o fiyat kamera :D

dakamon

dakamon

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Forumu ve özellikle bu bolumu uzun suredir takip ediyordum.

Dun lumia 1020 almam üzerine yardım ihtiyacım olursa yada yardım edebilirsem amacıyla foruma kayıt oldum.

Gelgelelim lumiama
2 GB ram 32 Gb depolama alanı 1,5 ghz çift çekirdekli işlemci vs vs.

Teknosadan dun 2000₺ ye aldım tahminimce tam bir fiyat performans urunu yorumlarınızı bekliyorum

Pahalı almışsın. Teknosa bilindiği üzere fiyatlarında Evkur ile yarışan bir firma. Daha uygun fiyata alabileceğin yerler vardı. Ama bu saatten sonra söylenecek tek şey hayırlı olsun. İnşallah kazasız belasız kullanırsın. :)

Tost Makinası ile gönderildi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
dakamon

dakamon

Üye
1520 için güncelleme başlamış 1020 ye ne zaman gelir

Lumia 1020'mden Gönderildi. Kayıt Tarihi: 30.06.14
Kesin olarak başlayıp başlamadığını bilmiyoruz. 1020 ye de herhalde 1520 den sonra gelir.

emz

emz

Üye
Son gelen "Takvim" güncellemesinde takvime ne geldi arkadaşlar ?

Telgrafla gönderildi.

Yönetici tarafından düzenlendi:
hookword

hookword

Üye
Kullananlar varsa archiver isimli zip, rar açma işleme programı sd kart olmayan cihazlarda çalışmıyor mu yoksa wp8.1 mi istiyor çalışmak için?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Kullananlar varsa archiver isimli zip, rar açma işleme programı sd kart olmayan cihazlarda çalışmıyor mu yoksa wp8.1 mi istiyor çalışmak için?
bende 920 var wp8.0 ve wp8.1 de sorunsuz olarak çalışıyor siz tam olarak ne yapmak istemiştiniz

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
telefonun ekranında durduk yere üzüntü işareti :( çıktı hiç bişeyde yapmadım geçmiyor bi türlü nasıl düzeltcem

beats

beats

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ali Kurtaran
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Hard reset, olmazsa yazılımı pc ile tekrar yüklemeyi dene.
Nokia Software updater for retail programı ile telefonu bi şekilde okuttum.ve yazılımı yeniden yükledim.1 senedir wp kullanıyorum.İlk defa başıma geldi.Sebebi nedir acaba

beats

beats

Üye
Nokia Software updater for retail programı ile telefonu bi şekilde okuttum.ve yazılımı yeniden yükledim.1 senedir wp kullanıyorum.İlk defa başıma geldi.Sebebi nedir acaba
Şimdilik bende hiç olmadı, WP8.1 ön izlemeden kaynaklanıyor. Tam sürümde olmasın da sadece şimdi olsun.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Hoş bir konsept olmuş değil mi :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Serhan, suyunsesi, dakamon ve 7 diğerleri
Heimdalll

Heimdalll

Üye
arkadaşlar 1320yi unlock edip Gta yı yükledim, oyunu oynuyorum 2 dakika sonra telefon kapanıyor.aşırı ısınma diye düşündüm ama pool live tour oynarken daha çok ısınıyor.modern Combat 4 ve pool live tour da o kadar ısınmasına rağmen telefon kapanmıyor. Sizce sorun nedir.

bu arada you tube da bi incelemede de gta oynarken telefon kendi kendine kapanıyor acaba telefona has bir ozellikmi, özellikle telefonunda gta oynayan 1320 sahipleri yaşadınız mı bu durumu

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Cyanmı bu

Lumia 1020'mden Gönderildi. Kayıt Tarihi: 30.06.14
Bu konsept, konsept dediğin zaman öyle sıradan birinin yaptığı bir tasarım örneği diye düşün. Sen ben gibi biri bu göreslleri yapıyor hayal güçlerine göre.

Cyan la alakası yok yani

muammersefa

muammersefa

Üye
Arkadaşlar geçenlerde face kapak fotoğrafını değiştiriym dedim ama uygulamanın her tarafını inceledim ama nasıl değiştirlceğini bulamadım.Sonra Facebook beta yükledim.Bununda içini dışına çıkarttım ama bulamadım lütfen yadım edin nasıl değiştircem kapak fotoğrafını?

muammersefa

muammersefa

Üye
Hadi be arkadaşlar şu mübarek günlerde çok dua ederim.

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar sanırım güncelleme yolda, az önce bir e-posta aldım Microsoft 'tan telefonu güncelleyin diye ...

Üst Alt