Öneri bu bilgisayar nasıl alınabilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
bu bilgisayar nasıl alınabilir mi
parasızlık ve dolar nedeniyle istediğim bilgisayarı alamayacağım biraz kısmak zorunda kaldım şu modeli begendim parasına değer mi alınabilir mi bir de 4 gb ram yeterli midir. Bana şimdiki zaman için 8 gerek diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Ekran kartı iyi ama 4Gb ram az

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
ismail

ismail

Üye
işlemcide zayıf biraz ama çok farketmiyo sanırım. rami sonradan sende alabilirsin 1 slot daha yer var yazıyo

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Hocam ram olmamış gerçekten. En az bir 6 olacak. Sıkıntı çıkarabilir ileride.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ram bazı cihazlarda garanti dışı kalmıyor özel bir ram kapağı var

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
messevim

messevim

Üye
Ürün gerçekten tam bir f/p ürünü. bütçen kısıtlıysa bence bunu al.

ileride bütçen düzeldiğin de bir 4 gb daha alır monte edersin. MSI ın modellerinde garanti dışı kalmıyor. ama bu durum asus ta kalıyor mu bilmiyorum. gerekirse servise götürür orada taktırırsın. ama ekran kartı seni birkaç yıl rahat götürür

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
Ürün gerçekten tam bir f/p ürünü. bütçen kısıtlıysa bence bunu al.

ileride bütçen düzeldiğin de bir 4 gb daha alır monte edersin. MSI ın modellerinde garanti dışı kalmıyor. ama bu durum asus ta kalıyor mu bilmiyorum. gerekirse servise götürür orada taktırırsın. ama ekran kartı seni birkaç yıl rahat götürür
Ben bilgisayarcıya sorayım onu eğer garanti dışı kalmazsa maaşımı alınca taktırırım :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve mehsevim

xapex

Üye
Islemci U serisi dikkat et. M serisi almanı öneririm. U serisi az güç tüketir, batarya için iyidir fakat M serisi performans içindir.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Islemci U serisi dikkat et. M serisi almanı öneririm. U serisi az güç tüketir, batarya için iyidir fakat M serisi performans içindir.
Hocam normal kullanıma bir farklı yok bende i7-4500U kullanıyorum. Fişek gibi. Oyunu zaten GPU oynatır. Gayet iyi GPU'muzda. sıkıntı yok

xapex

Üye
Hocam normal kullanıma bir farklı yok bende i7-4500U kullanıyorum. Fişek gibi. Oyunu zaten GPU oynatır. Gayet iyi GPU'muzda. sıkıntı yok

Dostum benim dedigim genel performans icin sadece oyun performansi icin degil. Ayrica seninki i7,cok fazla farketmez tabi. İnternetten ayni bilgisayarin U ve M serisi arasindaki fiyat farkina bakarsaniz ne demek istedigimi anlarsin

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Acaba farkında mısınız cihaz freedos olarak geliyor yani sizin en azından Windows 7 yüklemeniz lazım zor değil ancak biraz lafa karıştırıcı bir işlem

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
Acaba farkında mısınız cihaz freedos olarak geliyor yani sizin en azından Windows 7 yüklemeniz lazım zor değil ancak biraz lafa karıştırıcı bir işlem
Işletim sistemi yüklemek çok kolay ayrıca neresi kafa karıştırıcı :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Işletim sistemi yüklemek çok kolay ayrıca neresi kafa karıştırıcı :)
Cihaz freedos ole geldiği için bios da freedos için ayarlanmış siz onu Windows ayarlamak için 9 10 atari desistiriyorsunz ( ayarlar benim icin kolay ama her bilgisayarın bios un da nereleri değiştirilmesi gerekiyor bilinmez) Windows 7 ya da windows 8 kurulum yapmak çok basit
Ama bazı bilgisayarlarda biosu update etmek bile gerekebiliyor

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
    Konu Sahibi
diger konumda asusu demiştim ama 4 gb ram az dediler bende bunu buldum ekran kartı çok mu dandik ki yani sıfır kasmayla highda bf3 oynamak isterim

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Gt720M pek iyi değil

fk555897

fk555897

Üye
Bütçen ne kadar?

ANIL

ANIL

Admin
Konuları birleştirdim. GT720M giriş seviye bir kart. Oyun için pek uygun olmaz. Diğer paylaştığın daha iyi bir model. RAM konusuna pek takılma derim.