Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Ekranı ikiye bölme gibi sızıntılar var . İnsan heyecanlanıyor . Tabi bu yakın gelecekte olacak gibi görünmüyor ama yine de sevindirici haberler .

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
Görünen o ki 2014 ün sonlarında beta olarak verilecekmiş yine previevcilere. Bence bu getirilecek yeniliklerden bir tanesi. Şu an wp mühendisleri grup grup ayrılmışlardır her grup belli bir grup özellik üzerinde çalışıyordur. gdr1 gdr2 8.1 den sonraki büyük güncellemeye hazırlık mahiyetinde olacaktır. 8.5 mi olur artık 8.2 mi olur bilemiyoruz ama ciddi yenilikler gelecektir. Daha MS akıllı saat üzerinde çalışıyormuş onuda bu sene sonunda tanıtacakmış. Sonunda akıllandılar gibi geliyor bana ve mobil teknolojilere önem vermeye başladılar ciddi bir şekilde. Açıkçası MS nin bu seneki lansmanında da gördüğüm herkes WP ile ilgili yenilikleri merak etmiş en çok ilgiyi wp lansmanı gördü. Windows tan daha çok merak ediliyor wp. MS de bunun farkında ve artık daha çok üzerinde duruyor wp nin. kısa vadede bir 8.1 daha beklemeyelim tabi ama her yıl olduğu gibi 2015 in nisanında yeni büyük güncelleme ile çok ciddi yenilikler görmemiz işten bile değil :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bildiğiniz gibi 630 Cyan yüklü gelmişti . Az önce 630 lara preview for developers güncellemesi geldi . Bence Cyan'ın dağıtımına henüz tam anlamıyla başlanmamasının nedeni budur . Şimdi güncelleme tarihinin daha da yakınlaştığı inancındayım . 630 bu güncelleme ile 8.10.12359.845 sürümünden 8.10.12397.895 sürümüne yükseldi .

The Benefit

The Benefit

Üye
Çıkamadı gitti körolasıca.. :D

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Eli kulağında 630 güncellenecek diye bekletmişler demekki :D
O değilde cortananın live tilesi falan çok gelişti eskiden sadece nefes alıp verirdi artık hava durumunu haberleri falan simgeli olarak gösteriyor

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
O değilde cortananın live tilesi falan çok gelişti eskiden sadece nefes alıp verirdi artık hava durumunu haberleri falan simgeli olarak gösteriyor

Ben cortanayı ilk 8.1 i yüklediğimde bir kez açtım denedim sonra türkçeye geçtim . Hiç bilmiyorum şu an ne durumda :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
evet az kaldı güncellemeye 8,1- cyan ve sonra başkaları telefonlarımız gelişiyor cortana ya hiç bakmadım ing olmasından dolayı çok merak ediyorum açıkçası normal sesli asistanla aralarında ki fark nedir diye

versino2

versino2

Üye
Nasıl tezkere beklenir , nasıl sınav sonuçları beklenir aynı onun gibi bekliyoruz.Ama Bi tarih olmadan bekliyoruz insan Bi şu gün gelicek der.Türkiye hariç diğer ülkeler tarih vermeye başladı bizimkiler güncelleme gelir dağıtım başlar sonra geldi derler

• Beğen
Tepkiler: jasonwie, Serhan, skynet ve 1 kişi daha
beats

beats

Üye
İspanya'da WP8.1 güncellemesi haftaya başlıyormuş ve ilk Lumia 925'ten başlanacakmış.

dakamon

dakamon

Üye
İspanya da 925 ler için Cyan güncellemesi önümüzdeki haftanın sonuna kadar verimiş olacakmış

• Beğen
Tepkiler: Serhan
versino2

versino2

Üye
Hadi bee bize Eylül de anca gelir herhalde oyle Bi Microsoft ekibi var ki bizde net Bi tarih bile veremiyor gerçi suç bizde hala medet umuyoruz

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hadi bee bize Eylül de anca gelir herhalde oyle Bi Microsoft ekibi var ki bizde net Bi tarih bile veremiyor gerçi suç bizde hala medet umuyoruz

Onlara tarih gelmezse bize tarih veremezler. Tarih gelmeden tarih verseler böyle dediler olmuyor yapamıyor ms oluyor. Konuşuyorsunuz ama boş. Çelişkiden geçilmiyor.

neyle gönderildiyse gönderildi.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Onlara tarih gelmezse bize tarih veremezler. Tarih gelmeden tarih verseler böyle dediler olmuyor yapamıyor ms oluyor. Konuşuyorsunuz ama boş. Çelişkiden geçilmiyor.

neyle gönderildiyse gönderildi.
Bundan kurtulmanın tek yolu Android veya iOS'a geçmek ama yapamıyorum öyle alışmışım ki. Nokia eskiden beridir böyle hep geciktirir. Kim satın alırsa alsın bu böyle devam edip gidiyor..

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bundan kurtulmanın tek yolu Android veya iOS'a geçmek ama yapamıyorum öyle alışmışım ki. Nokia eskiden beridir böyle hep geciktirir. Kim satın alırsa alsın bu böyle devam edip gidiyor..
Dün sabah aldım Xperia Z2 kafam nasıl rahatladı gerçekten. Windows gelecek vaad ediyor fakat biraz daha zamana ihtiyacı var bence.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Dün sabah aldım Xperia Z2 kafam nasıl rahatladı gerçekten. Windows gelecek vaad ediyor fakat biraz daha zamana ihtiyacı var bence.
Ooo, hocam geçmiş olsun. Eğer androide geçecek olursam birgün tek tercihim Z2 olacaktır. Güzel seçim!

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520 de duruyor bakalım güzel bir şekile gelirse onuda kullanırım :)

Yeni telefon hayırlı olsun sony mi samsung mu android olarak düşünürsen yada yazılımdan ziyade işleyiş nasıl kamere video hız vs

• Beğen
Tepkiler: emz ve Akhtoher
beats

beats

Üye
T-mobile ve MetroPCS operatörleri, Lumia 635'in temmuzda güncelleme alacağını belirtmiş.

Bay H

Bay H

Üye
Konu Windows Phone 8.1 ile ilgili. Lütfen konu dışındaki mesajlaşmalar için "özel mesajı" veya ilgili bölümleri tercih edin. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: versino2
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bu konunun bu kadar uzatılması yanlış zaten dalga geçer gibi bu gün gelebilir bu hafta gelebilir bu ne arkadaşım şimdi bende derim ki bir saat sonra yayınlanabilir...ya kesin bilgi verilsin yada konu kilitlensin

Üst Alt