tapatalk
Üye
"OK Google"+merhabalar !
+Adınız nedir?
-Cortana
+ Aaa ne güzel isim anlamı nedir peki ?
- herhangi bir düğmeye basmadan doğrudan ses ile aktive edilen ilk sesli asistan tanesi
![]()
"OK Google"+merhabalar !
+Adınız nedir?
-Cortana
+ Aaa ne güzel isim anlamı nedir peki ?
- herhangi bir düğmeye basmadan doğrudan ses ile aktive edilen ilk sesli asistan tanesi
![]()
"Ok Google" nedir abi, umarım Cortanayı aktif etmek için daha güzel bir cümle bulurlar
"Şşşt Fıstık", "Canıımm bi bakar mısın", "Kızım bi gel bakim", "Kortana gel anam", "KORTANAA KİME DİYORUM BEN"...

Süper olmuş bu cortana türkçe olunca ilk denyeceğim şey küfür etmek ne diyecek çok merak ediyorum![]()

Bu bilinen bir şey Cortana zaten Bing veritabanını kullanıyor. Ayrıca Bing arama sonuçlarında (Bing search results) yazması da kanıtı.Maç tahminini yapan aslında BING
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bunu belki google veya yandexe bağlanır ilerideBu bilinen bir şey Cortana zaten Bing veritabanını kullanıyor. Ayrıca Bing arama sonuçlarında (Bing search results) yazması da kanıtı.
Ve blogda da bahsedilmiş:
"Because Cortana in Windows Phone 8.1 is powered by Bing"
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2015 gibi.cortanayı ne zaman türkiye ye açıcaklar acaba en yakın zamanda oda yapılır haralde skyp den sonra yavaş yavaş geçilmesi gerekiyor, ileride cortana geleceği için ön hazırlıklar yapılmalı
yanlış yazmışım bing diyecektim düzelttim üstte2015 gibi.
Ben 925 te bing i rahatça kullanıyorum hem arama motorunu hemde dandik asistanıyanlış yazmışım bing diyecektim düzelttim üstte
Herşey de türkiyeye ayarlı...normalde bölgeyi abd yaptığınızda karşınıza farklı bing ekranı geliyor ya ben ondan bahsediyorum tam açıklayıcı anlatamadım galiba şuan bizde ise sadece site tarzında giriyor diğerinde uygulama gibiBen 925 te bing i rahatça kullanıyorum hem arama motorunu hemde dandik asistanıHerşey de türkiyeye ayarlı...
Aynen açıklayamadın tamda bölgeyi abd yapacaksan dilide yapıp cortanayı kullan onu boşvernormalde bölgeyi abd yaptığınızda karşınıza farklı bing ekranı geliyor ya ben ondan bahsediyorum tam açıklayıcı anlatamadım galiba şuan bizde ise sadece site tarzında giriyor diğerinde uygulama gibi
. anladım demek istedğinide ne zaman olur bilmem artık. Cortana bi gelsinde bize.Bu özellik geleceği yönlendirecek bir özellik ancak maalesef bunu karşılayabilecek batarya mevcut değil. Umarım gelecek özellikle beraber güçlü bataryalar üretirler.
Merhabalar,Microsoft ve Nokia'nın şu an halihazırda "batarya ömrü ve alternatif şarj" konularında önemli çalışmaları var.
Bu teknolojiyi destekleyecek bataryayı sağlamak için gerekli çalışmalar Microsoft ve Nokia'nın AR-GE birimlerinde devam ediyor. Bunlarla ilgili geçtiğimiz dönemde birkaç haber yapmıştık.