full sürümünü beklemeyi düşünuyorum daha açmadım telefonuYuzde uygulamasına gerek yok 8.1den sonra.
neyle gönderildiyse gönderildi.
Bencede çok bir zaman yok zaten en fazla 1 ay.fu ll sürümünü beklemeyi düşünuyorum daha açmadım telefonu
Aynen bazı yerlerde ilk 925 e dağıtıyorlarmişBencede çok bir zaman yok zaten en fazla 1 ay.
saolunHayırlı olsun,şarj tam dolduktan sonra kullanabilirsin,öyle saatlerce şarj da durmasına gerek yok
Herkese merhaba.
Whatsptan video ve resim gönderirken sadece telefonla çekilen veya telefonla indirilen dosyaları görüyor. Hafıza kartında dahil olan video ve resimleri nasıl seçebilirim ?
Püf noktası nedir
Telefon lumia 520
Arkadaşlar telefonun sıcaklık derecesini hesaplayacak bi uygulama var mı?
Cpu sıcaklığı için vardı. Telefonun ısısını kafaya takmayın bir zararı olmaz olacaksa telefon restart atar zaten. Çok ısınması normal ayrıca

Bi atsana linkini![]()
Tmmyokmuş kardeşim yada ben bulamadım

internetten indirdiğim müzik dosyaları müzik çalara kaydolmuyor nereye gidiyor ?Bence
Bence az daha bekle orijinal sürümünü yüklersin hiç ön izlemeyle uğraşma şimdilik bu şekilde takıl yakında gelecek 8.1 ve sen güncellemeyi ilk alanlardan olacaksın
Hata kodunu bir arattırsana Google da şöyle yaz Windows phone (bundan sonra o hata kodunu yaz) belki sorununun çözümünü bu şekilde bulabilirsin. Eğer wifi ile bağlıysan internete modemi bi kapat aç.

Eğer hâlâ WP8 kullanıyorsan indirdiğin müzikleri kaydedemezsin. Bunun için WP8.1 güncellemesini beklemen gerekiyor. Eğer WP8.1 ön izleme yüklü ise downloads klasörüne iniyor.internetten indirdiğim müzik dosyaları müzik çalara kaydolmuyor nereye gidiyor ?![]()
WP8.1 Candır CanEğer hâlâ WP8 kullanıyorsan indirdiğin müzikleri kaydedemezsin. Bunun için WP8.1 güncellemesini beklemen gerekiyor. Eğer WP8.1 ön izleme yüklü ise downloads klasörüne iniyor.
Merhaba arkadaşlar,
Forumu ve özellikle bu bolumu uzun suredir takip ediyordum.
Dun lumia 1020 almam üzerine yardım ihtiyacım olursa yada yardım edebilirsem amacıyla foruma kayıt oldum.
Gelgelelim lumiama
2 GB ram 32 Gb depolama alanı 1,5 ghz çift çekirdekli işlemci vs vs.
Teknosadan dun 2000₺ ye aldım tahminimce tam bir fiyat performans urunu yorumlarınızı bekliyorum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.