Güncellemeyi yükleyeyim gene yazarız. Bu mesaj kenarda dursun bari)Oyunun kontrolü halen zor. Kontrolü iyileştirme için çalışmalar yapacak mısınız? Kontrolü sağlayınca yeni bölümler ve yeni korku efektleri eklenebilir tahminimce.
ilerde 2-3 levelli ve farklı korku efektleri eklemeyide düşünüyorum mesela negatif adamı eklemek aklımda şuan
Tehlikeli sular oralarKorku istiyorsanız deep webde takılın fakat başınız belaya girer yani gerçek aksiyon
Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.

Önlemleri alıcaksınız öyle bir durumda sorumluluk bende olmuyor oyunun mağazadaki açıklamasında da belirttim. Yüksek yerlerin kenarlarında sert zemin üzerinde şaka yapmayın arkadaşlarınızaUygulamayı yüklemedim ama aniden bağıran bir tip var sanırım içinde .. Peki biz telefonu arkadaşımızın eline verdik , arkadaşımızda sesi duyunca korktu o can havliyle telefonu fırlattı ne yapmak gerek öyle zamanlarda ? : )

s5de kasar mı ?
önemli değilözür dilerim ben cep telefonu genel diye yazdım bunu pardon
kolay gelsinGüncelleme eklenmiştir.
Güncelleme İçeriği:
--- İkincil ekran eklenmiştir

kontrolün zor olması ekrana odaklanmayı artırıyor. aslında kontrol zor değilki gitmek isteediğiniz yöne dokunuyosunuz duvara çarpacakken yavaşlaya basıyosun. zorluğu azaltırsam kullanıcının ekrana odaklanması azalır pek etkisi olmaz diye düşünüyorum.Oyunun kontrolü halen zor. Şu kontrol işini biraz düzeltmeyi düşünüyor musunuz? Parmakla fare gibi kontrol etsek hoş olacak.![]()
ikincil ekran bu yüzden eklendida adının korku oyunu olması yüzünden kandıracağımız arkadaşlarımız anlayabilir![]()
oyunu açıp ileri butonuna tıklıyorsun ikincil ekran geliyor. ikincil ekranda arkadaşına vericeksin telefonu 
Oyunda bug var. 4 Can varken hiç bir yere çarpmadığı halde oyun sonu hatunu geldi![]()
oyun amacını yapıyor 
Çok kotu olmuş ölmeden ilerliyorum can daha 5 bir sure sonra otomatik çıkıyor o canavar çıkışa ulaşmak istiyorum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
amaç beklenmedik anda veya can bitiminde korkunçlu karının ekranda belirmesi
korkunçlu karının ekrana çıktığı yer haritanın zikzaklı yolunu geçtikten sonra geniş alanın sol ve sağ üstü ayrıca orayı atlatabilen olabilir diye bitiş noktasınada korkunçlu karı yerleştirilmiştir