Öneri Korku Oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Güncellemeyi yükleyeyim gene yazarız. Bu mesaj kenarda dursun bari:))Oyunun kontrolü halen zor. Kontrolü iyileştirme için çalışmalar yapacak mısınız? Kontrolü sağlayınca yeni bölümler ve yeni korku efektleri eklenebilir tahminimce.

ykd96

ykd96

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeyi yükleyeyim gene yazarız. Bu mesaj kenarda dursun bari:))Oyunun kontrolü halen zor. Kontrolü iyileştirme için çalışmalar yapacak mısınız? Kontrolü sağlayınca yeni bölümler ve yeni korku efektleri eklenebilir tahminimce.

Yeni bölümler şimdilik olmadığı için kontrol gene aynı :) ilerde 2-3 levelli ve farklı korku efektleri eklemeyide düşünüyorum mesela negatif adamı eklemek aklımda şuan

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.Oyunun açıklamasını okumayıp amacını anlamadan direk oyuna atlayanlarda var :(
Sonuç: 1Yıldız

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
deneyeceğim en kısa zamanda :)

• Beğen
Tepkiler: ykd96
ykd96

ykd96

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme eklenmiştir.
Güncelleme İçeriği:
--- İkincil ekran eklenmiştir

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
jasonwie

jasonwie

Üye
Korku istiyorsanız deep webde takılın fakat başınız belaya girer yani gerçek aksiyon :D

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.

luckysleven

luckysleven

Üye
Uygulamayı yüklemedim ama aniden bağıran bir tip var sanırım içinde .. Peki biz telefonu arkadaşımızın eline verdik , arkadaşımızda sesi duyunca korktu o can havliyle telefonu fırlattı ne yapmak gerek öyle zamanlarda ? : )

ykd96

ykd96

Üye
    Konu Sahibi
Korku istiyorsanız deep webde takılın fakat başınız belaya girer yani gerçek aksiyon :D

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.
Tehlikeli sular oralar :D
Bu oyunun amacı arkadaşınızı korkutmak :D
Uygulamayı yüklemedim ama aniden bağıran bir tip var sanırım içinde .. Peki biz telefonu arkadaşımızın eline verdik , arkadaşımızda sesi duyunca korktu o can havliyle telefonu fırlattı ne yapmak gerek öyle zamanlarda ? : )
Önlemleri alıcaksınız öyle bir durumda sorumluluk bende olmuyor oyunun mağazadaki açıklamasında da belirttim. Yüksek yerlerin kenarlarında sert zemin üzerinde şaka yapmayın arkadaşlarınıza :)

enterneoll

enterneoll

Üye
s5de kasar mı ?

enterneoll

enterneoll

Üye
özür dilerim ben cep telefonu genel diye yazdım bunu pardon

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Güncelleme eklenmiştir.
Güncelleme İçeriği:
--- İkincil ekran eklenmiştir

Oyunun kontrolü halen zor. Şu kontrol işini biraz düzeltmeyi düşünüyor musunuz? Parmakla fare gibi kontrol etsek hoş olacak. :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
da adının korku oyunu olması yüzünden kandıracağımız arkadaşlarımız anlayabilir :D

Serhan

Serhan

Üye
Arkadaşlarım korkup yere fırlatacağından sakat iş olduğu için onlara göstermem ama emeğinize sağlık güzel :)Hay.... ses sondaymış altıma ediyodum :D

ykd96

ykd96

Üye
    Konu Sahibi
Oyunun kontrolü halen zor. Şu kontrol işini biraz düzeltmeyi düşünüyor musunuz? Parmakla fare gibi kontrol etsek hoş olacak. :)
kontrolün zor olması ekrana odaklanmayı artırıyor. aslında kontrol zor değilki gitmek isteediğiniz yöne dokunuyosunuz duvara çarpacakken yavaşlaya basıyosun. zorluğu azaltırsam kullanıcının ekrana odaklanması azalır pek etkisi olmaz diye düşünüyorum.
da adının korku oyunu olması yüzünden kandıracağımız arkadaşlarımız anlayabilir :D
ikincil ekran bu yüzden eklendi :) oyunu açıp ileri butonuna tıklıyorsun ikincil ekran geliyor. ikincil ekranda arkadaşına vericeksin telefonu :D
ikincil ekran görüntüsü

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve BelaMonte
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Oyunda bug var. 4 Can varken hiç bir yere çarpmadığı halde oyun sonu hatunu geldi :)

ykd96

ykd96

Üye
    Konu Sahibi
Çok kotu olmuş ölmeden ilerliyorum can daha 5 bir sure sonra otomatik çıkıyor o canavar çıkışa ulaşmak istiyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Çıkışa ulaşabilsende aynı canavar karşına çıkacak :) amaç beklenmedik anda veya can bitiminde korkunçlu karının ekranda belirmesi :) korkunçlu karının ekrana çıktığı yer haritanın zikzaklı yolunu geçtikten sonra geniş alanın sol ve sağ üstü ayrıca orayı atlatabilen olabilir diye bitiş noktasınada korkunçlu karı yerleştirilmiştir :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kime oynattıysam korkmadı..

neyle gönderildiyse gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Mr Qwerty
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ses efekti kötü. Orijinalinde çığlık atarken bunda ki sesin ne olduğunu bile anlamadım dersem yeridir.