Sabah 8buçuk akşam 6 Yorucu :blink:
ByKatre Üye İhtiyar007' Alıntı: Keffaret. Genişletmek için tıkla ... yok yaw bozarsa kefaret tutmazsa kaza
mürteza16 Üye beytullah6767' Alıntı: Hayırlı Geceler Çaktırmayın Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Geceler
Enpatsu Shakugan Üye beytullah6767' Alıntı: Hayırlı Geceler Çaktırmayın Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
ByKatre Üye The Nightmare' Alıntı: Tutarken bozmadığım sürece kazaya mı kalır ki benim bildiğim bozarsan 61 gün kaza olur Genişletmek için tıkla ... öyle de simdi ramazan da tutmasan 30 gün sonra hem de öyle olmaz yani sonuçta farz ibadet
The Nightmare' Alıntı: Tutarken bozmadığım sürece kazaya mı kalır ki benim bildiğim bozarsan 61 gün kaza olur Genişletmek için tıkla ... öyle de simdi ramazan da tutmasan 30 gün sonra hem de öyle olmaz yani sonuçta farz ibadet
Enpatsu Shakugan Üye beytullah6767' Alıntı: Hayırlı Geceler Çaktırmayın Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
TheNightMare. Üye Charles Bukowski' Alıntı: Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
Enpatsu Shakugan Üye Charles Bukowski' Alıntı: Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler
TheNightMare. Üye bycatre' Alıntı: bir soru sorayım şu konu gereksizlere taşınsa rütbeler değişir mi Genişletmek için tıkla ...
bycatre' Alıntı: bir soru sorayım şu konu gereksizlere taşınsa rütbeler değişir mi Genişletmek için tıkla ...
mürteza16 Üye bycatre' Alıntı: bir soru sorayım şu konu gereksizlere taşınsa rütbeler değişir mi Genişletmek için tıkla ... Benim değişmez
bycatre' Alıntı: bir soru sorayım şu konu gereksizlere taşınsa rütbeler değişir mi Genişletmek için tıkla ... Benim değişmez