Bar diyorum içkili mi diyon tabi içkili :D :ehe
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Bar diyorum içkili mi diyon tabi içkili Genişletmek için tıkla ...
Enpatsu Shakugan Üye bycatre' Alıntı: anlaşıldı oruç nasıl tutuyon Genişletmek için tıkla ... Tutmuyorum
AIS Üye The Nightmare' Alıntı: Aleykum selam Genişletmek için tıkla ... Nabüün? CaptainPrice.' Alıntı: Aleykum selam Genişletmek için tıkla ... Nabüün?
The Nightmare' Alıntı: Aleykum selam Genişletmek için tıkla ... Nabüün? CaptainPrice.' Alıntı: Aleykum selam Genişletmek için tıkla ... Nabüün?
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Iyi de izin yok olum o kötü neyse sen nerde çalışıyon Genişletmek için tıkla ... Kaçla kaç arası çalışıyon? Ben işi bıraktım. Oruçla olmuyor
The Nightmare' Alıntı: Iyi de izin yok olum o kötü neyse sen nerde çalışıyon Genişletmek için tıkla ... Kaçla kaç arası çalışıyon? Ben işi bıraktım. Oruçla olmuyor
TheNightMare. Üye İhtiyar007' Alıntı: 1 Yıl oldu mu alalı? Genişletmek için tıkla ... Evet bu ayla beraber 1 yil oluyo
Enpatsu Shakugan Üye bycatre' Alıntı: sıkıntı olmuyor mu Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir sıkınti yani
İhtiyar007 Üye CaptainPrice.' Alıntı: Evet bu ayla beraber 1 yil oluyo Genişletmek için tıkla ... hep tabletle geliyorsun
CaptainPrice.' Alıntı: Evet bu ayla beraber 1 yil oluyo Genişletmek için tıkla ... hep tabletle geliyorsun
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Kaçla kaç arası çalışıyon? Ben işi bıraktım. Oruçla olmuyor Genişletmek için tıkla ... Sabah 8buçuk akşam 6
mürteza16' Alıntı: Kaçla kaç arası çalışıyon? Ben işi bıraktım. Oruçla olmuyor Genişletmek için tıkla ... Sabah 8buçuk akşam 6
ByKatre Üye The Nightmare' Alıntı: Nasıl bir sıkınti yani Genişletmek için tıkla ... yok hani tutmuyon ya o yüzden dedim sonra kazaya kalıyo o da sıkıntı
The Nightmare' Alıntı: Nasıl bir sıkınti yani Genişletmek için tıkla ... yok hani tutmuyon ya o yüzden dedim sonra kazaya kalıyo o da sıkıntı
TheNightMare. Üye İhtiyar007' Alıntı: hep tabletle geliyorsun Genişletmek için tıkla ... Pc acmak zor geliyor
İhtiyar007 Üye bycatre' Alıntı: yok hani tutmuyon ya o yüzden dedim sonra kazaya kalıyo o da sıkıntı Genişletmek için tıkla ... Keffaret.
bycatre' Alıntı: yok hani tutmuyon ya o yüzden dedim sonra kazaya kalıyo o da sıkıntı Genişletmek için tıkla ... Keffaret.
Enpatsu Shakugan Üye bycatre' Alıntı: yok hani tutmuyon ya o yüzden dedim sonra kazaya kalıyo o da sıkıntı Genişletmek için tıkla ... Tutarken bozmadığım sürece kazaya mı kalır ki benim bildiğim bozarsan 61 gün kaza olur
bycatre' Alıntı: yok hani tutmuyon ya o yüzden dedim sonra kazaya kalıyo o da sıkıntı Genişletmek için tıkla ... Tutarken bozmadığım sürece kazaya mı kalır ki benim bildiğim bozarsan 61 gün kaza olur