Telefon Tavsiyesi Note 3 mü Yoksa LG G2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

fk555897

fk555897

Üye
Samsung artık cozuttu en Son çıkardığı sağlam telefonu s3 sonrası pert bence boş s5 in s4 den ne farkı var bir iki özellik ekleyip kullanıcıyı kandırıyor lar sizde yiyorsun tabi g2 al geç bence şarj sıkıntısı çekmek istemiyorsan Samsung'dan uzak dur..
Bu kadar muhalif olma. Sağlam telefon istiyorsan Apple al.

arc_ece

Üye
Muhalif diyorsun sağlam diyorsun Apple diyorsun cümlelerin arası bağıntı kuramadım bence saçmalıyosun Apple funlığı yapma lütfen burda..

MaxipmaN

Üye
Muhalif diyorsun sağlam diyorsun Apple diyorsun cümlelerin arası bağıntı kuramadım bence saçmalıyosun Apple funlığı yapma lütfen burda..
S3te kalite ne arar gayet ucuz bi malzemeden yapılmıs leğen plastiği diye aylarca dalga gectiler sen yenisin galiba

• Beğen
Tepkiler: fk555897
xmustx

xmustx

Üye
Leğen plastiği sırttırdı :D s3 e öyle demeyin o benim ilk gözağrım :)

• Beğen
Tepkiler: fk555897 ve The Shadow

arc_ece

Üye
S4 ve s5 e göre daha sağlam bir telefon samsung çıkardığı her yeni telefonda kaliteyi düşürüyor s2 bence en sağlam telefonu s3 ondan sonra, s4 işe yaramaz bunun yenilikle alakası yok ben başka bir forumda face sayfasıda var google play Store sorununa Root at rom değiştir hart Reset at diyen proda gördüm sözde Pro..

xmustx

xmustx

Üye
S4 ve s5 e göre daha sağlam bir telefon samsung çıkardığı her yeni telefonda kaliteyi düşürüyor s2 bence en sağlam telefonu s3 ondan sonra, s4 işe yaramaz bunun yenilikle alakası yok ben başka bir forumda face sayfasıda var google play Store sorununa Root at rom değiştir hart Reset at diyen proda gördüm sözde Pro..
İlginçssin

MaxipmaN

Üye

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve xmustx
The Shadow

The Shadow

Üye
:ehe

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

arc_ece

Üye
Samsung funcıları nasılda çıkıyor meydana caps ci veled ya hiç üşenmedinmi o resmi ara bul url kopyala yapıştır falan. İlginçsin diyen arkadaşım biraz araştıran bana hak vereceksin zaten..

xmustx

xmustx

Üye
Yok.konu lg g2 vs note3. s3 s4 s2 değil..

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
resmin linkini tek tek kodlayacak değilim :ehe

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The SLayeR

The SLayeR

Üye
bende g2 yi alirken ikisi arasinfa kalmistim ve gerek islemci s800 olsun ne bilim note3 oyuncak gbbi kenarlari falan pek hos drmuyo zten turkiyedki note 3 ler exynos islmci bu yuzden g2 tercih ettim ve hic pisman degilim

MaxipmaN

Üye
bende g2 yi alirken ikisi arasinfa kalmistim ve gerek islemci s800 olsun ne bilim note3 oyuncak gbbi kenarlari falan pek hos drmuyo zten turkiyedki note 3 ler exynos islmci bu yuzden g2 tercih ettim ve hic pisman degilim
exynoslu note3 performansta g2den iyi değil mi?ama fiyat farkı çok seçiminde mantıksızlık pek yok

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
byAndroid

byAndroid

Üye
Samsung pismanliktir bence. Toucwiz arayuzu cok berbat. Samsung un tek iyi yani rom desteginin cok olmasidir. Bu arada note 3 e verecek kadar para buluyorsan neden g2 yle arasinda kaldin. Z2 var o fiyata ya da z ultra oneririm buyuk telefon seviyorsan onunda kalemi var ve daha iyi. Ama baslikta belirtigin gibi soruyorsan bence g2

The SLayeR

The SLayeR

Üye
exynoslu note3 performansta g2den iyi değil mi?ama fiyat farkı çok seçiminde mantıksızlık pek yok

sahsen iyi degil samsungun yaptgida sacmalik millet seciyo bence turkiyeyedede s800 lu modeli secmeliydi kendi yaptgi islemcyle sacma bi politika

The SLayeR

The SLayeR

Üye
note 3 gbi plastik bir kasa li exynos lu model yerine g3 yada sony modellerine bakilinabilir bir telefon elde guvende vermeli bnce