1997ahmet31
Üye
Açılışta yokmu samsung yazısından sonra gelen ekran işte ben onu diyorumcyanogenmod bu yazı kalıyorsa tekrar recovery mode al ..Wipe Data / Factory Reset yap
Açılışta yokmu samsung yazısından sonra gelen ekran işte ben onu diyorumcyanogenmod bu yazı kalıyorsa tekrar recovery mode al ..Wipe Data / Factory Reset yap
Neyi klasörle atıyor ?bazıları klasörle atıyor o yüzden hata alıyor
Tam hatrimda degil ben bulayimda soyleyim sanaattığın rom hangisi ??
Tamam zaten kurarken tarihli klasörü seçtim kurdu zaten ama acilmadimesela cm-9 yada cm-9 gibi romlar rar halinde sd kartın ana dizinine atılıyor.diğer romlar clockword / backup içerisine tarih olan rom klasörünü atıyor
Yarım saat bekledim telefon 5 dk bekliyor sonra kendini yeniden baslatiyor ve ayni ekran bu defalarca tekrarlanıyorbirde şu var ilk açılış uzun sürer 3 ile 5 dkk arası
mesajlariniz siliniyoda olabiliren nefret ettiğim romlar 4x3 klavyesi olmayanlar yoksa hemen geri kaldırıyorumanladım sistem çökmüş orjınal rom yokmu elinde ?bu arada bizim rütbeler neden düşüyor ??
@Reşwan a sorunneden dostum yanlış birşeymi yapıyoruz acaba ??
Tamam biliyorum ben sunu soruyorum backup romlarini flashlana bilir hale getirmek mümkün mü ?Cwm ile yuklenilebilen romlar zip uzantilidir ve updater-script bulundurur. Diğerleri rom değil backup'tir @1997ahmet31
Mümkündür ama bu geliştiricinin yapacağı is
Taban değil ama tüm düzenlemeler bana ait