Telefon Tavsiyesi Sizce Hangisini Alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben fabrika verilerini karşılaştırdım Lumia 1520'de bir kaç saat eksik kalıyor. Lumia 1520 iki günü güle oynaya çıkartıyorsa Lumia 930 da çok sorun çıkarmaz. Neyse yakında test ederiz ortaya çıkar Zaten:ehe

Bence de çok fazla fark etmez

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Nexus 5 mi alayım yoksa lumia 1520 mi mi bu telefonla android'e geçsem windows phone u özeletir mi yoksa daha mı iyi fikirlerinizi bekliyorum.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Sen şimdi bu karşılaştırmayı yaparak neden 1520'ye hakaret ediyorsun ki?

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Sen şimdi bu karşılaştırmayı yaparak neden 1520'ye hakaret ediyorsun ki?
Yanlış yazdım Nexus 5 olacaktı.Ön yargı ile yaklaşmayın.Bende hiç hayatımda android kullanmadım.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Nexus 5 ile karşılaştırılabilir tabi ama 4'ü görünce çok şaşırdım :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ben Nexus 5 den ziyade bütün firmaların amiral gemi modellerine baktıktan sonra 1520 satın aldım :)

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Hangi cihazla karşılaştırdığınıza bağlı bu. Lumia 1520'ye karşı ise bizce evet. S4 gibi bir cihaza karşı ise Nexus 5 daha iyi.
lumia 1520'ye karşı alınır mı android daaha önce kullanmadım.Windows Phone'dan kötü mü?

YkPkY

YkPkY

Üye
920den 925e geçmek mantıksız olur.ikiside aynı cihaz.sadece ince ve 920nin ekran özelliği daha kaliteli.bence çağ atlamalısın

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben 930 nasıl merak ediyorum doğrusu bir teknik karşılaştırma birde geldi canlı elime alayım ama şunu söyleyebilirim yıllardır Nokia kullandım samsung da kullandım U serileri vardı 1520 gibi hiç birinde hissetmedim 920 bile telefon değil diyorum onun yanında Allahtan zaman zaman eşimden alıp kullanıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben 930 nasıl merak ediyorum doğrusu bir teknik karşılaştırma birde geldi canlı elime alayım ama şunu söyleyebilirim yıllardır Nokia kullandım samsung da kullandım U serileri vardı 1520 gibi hiç birinde hissetmedim 920 bile telefon değil diyorum onun yanında Allahtan zaman zaman eşimden alıp kullanıyorum
Lumia 1520 ciddi anlamda özel bir cihaz. Lumia 930 , Lumia 1520 ile ekran boyutu dışında farksız olarak gelseydi uzun bir süre rakipsiz olurdu ve iyi de satardı. Gerci bana göre 32GB hafiza yeterli oldugu icin SD karti eksik olarak görmüyorum. Beni tereddütte bırakan tek nokta bataryası. Onu da yakında görürüz artık. Ayrica OLED ekran farki da bence arti bir ozellik.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520 ciddi anlamda özel bir cihaz. Lumia 930 , Lumia 1520 ile ekran boyutu dışında farksız olarak gelseydi uzun bir süre rakipsiz olurdu ve iyi de satardı. Gerci bana göre 32GB hafiza yeterli oldugu icin SD karti eksik olarak görmüyorum. Beni tereddütte bırakan tek nokta bataryası. Onu da yakında görürüz artık. Ayrica OLED ekran farki da bence arti bir ozellik.
sizce nexus 5 mi yoksa lumia 1520 mi mi tabiki ikinci el olarak soruyorum

blackss

Üye
Nexus 5 kullandım çok yavan geldi bana sade android birde şarjı az gidiyor ve otg kablosu desteklemiyor bunun için marketten 9 liralık uygulama satın aldım. Şu anda htc 8x kullanıyorum o bile nexus 5 i aratmadı gerisini sen duşun ki htc 8x 2 yılı aşkındır piyasada.

Üst Alt