SoulsEagle
Üye
filmler de atılıyo mu öyle son denediğimde olmuyodu bn de sinir oldum sırf itools kullanıyomiTunes ile liste oluşturmadan da atarsın. Sürükle bırak tamamdır.
filmler de atılıyo mu öyle son denediğimde olmuyodu bn de sinir oldum sırf itools kullanıyomiTunes ile liste oluşturmadan da atarsın. Sürükle bırak tamamdır.
Denemedim ama videolara bırak onudafilmler de atılıyo mu öyle son denediğimde olmuyodu bn de sinir oldum sırf itools kullanıyom
olmuyo boşver ya itools iyidirDenemedim ama videolara bırak onuda
birsüree sonra geçer sarj herhalde batarya daha yeni olduğundandır ve appstoreden uygulama indirirsinya arkadaşlar bu appstoreden uygulama indirip felan yükleyememmi acil yarın yola çıkıcammüzik indiremiyorum usb baglanmıyor+müzik programı yokmu indremiyorum bir sürü video programı indirdim :S anlamadımarkadaşlar gittim ara kablo aldım müziği i tunesden attım teşekkür ederim. Ama bu iphone da bi sıkıntı var galba ya sarj dun %100 du oynuyordum sabah %50 felandı birden %27 e dustu sonra kullandım az %16 felan düsürdüm sarja taktım %27 den sarj oldu ?
2. el aldıysan adam bataryayı bozmuş olabilir bnm kuzende de olmuştu 2.el alınca %30 oldumu tel kapanıyodu yeni batarya aldı geçti 20tl yetelefonu 2.el aldım dünde orjinal sarj aletiyle sarj etmeme ragmen aynı sorun devam etti. ?
jailbreak yapma telin ayarlarını bozarsın bedava uygulama istiyorsan 25ppHmm Eyw Telefoncuyla bir konusiyim+ 7.1.1 yüklü jailbreak çıktımı nasıl yapılır faydaları nelerdir ?
Ne ayarını bozacak telefonun? Tweak yükleyince bozuluyor mu? Yanlış bilgi verme.jailbreak yapma telin ayarlarını bozarsın bedava uygulama istiyorsan 25pp
yok bilmeden birşey yaparsa diye dedim bn tel jailbreaksız yeterince rahat zatenNe ayarını bozacak telefonun? Tweak yükleyince bozuluyor mu? Yanlış bilgi verme.
yok kısa yol zaten alt tarafı yukarıya çekince 3g wifi ordan açılıyo ios7 nin en sevdiğim yanıTelde sıkıntım yok zaten jilet gibi maşallahbi sıkıntısı yok itunesden müzik de attım kısayol yok benim canımı sıkan o illa ayarlara girip 3g ve hücresel veriyi ordan açmak gerekiyor
kısayollar yok. Baska bilmem gereken bir şey varmı ufak ayrıntılar felan
ve jailbrek illa ne işe yarıyo diyeceksen telefonda sınırsız kişisellestirme yapmaya yarıyobir sorunun olursa yine sorarsın burdan ben veya @0MG90 cevap veriro benden daha çok biliyo bu işleri 
değişiyo ama telefoncuya götürecen alttaki iki vidayı sökecek sonra bişey yapacak tel öyle açılacaktamamen söküyo teliaynn 3g yokmuş o zaman bn sürekli 3g açık geziyom3g yok orda yasadece wifi var başka bilinmesi gereken bişey varmı batarya değişiyomu ya ?

yeni batarya al ya 20-30 liraya taktırdı bnm kuzen dedim yaTamam yani bu sarj sorunu gider deme cünkü %50 ydi 10 saniye sonra bi baktım %27 e düşmüş![]()