Yardım Sonunda iphone 5 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iTools kullan kafan rahat olur hemiToolstan jailbreak siz Ringtone u da değiştirebilirsin Hayırlı olsun çok güzel seçik fakat üzerine 2 model çıktı yeniside bu sene geliyor biraz beklemek daha güzel olurdu.

Symbianize

Symbianize

Üye
hayırlı olsun. alışırsın

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bu appstoreden uygulama indirip felan yükleyememmi acil yarın yola çıkıcammüzik indiremiyorum usb baglanmıyor+müzik programı yokmu indremiyorum bir sürü video programı indirdim :S anlamadımarkadaşlar gittim ara kablo aldım müziği i tunesden attım teşekkür ederim. Ama bu iphone da bi sıkıntı var galba ya sarj dun %100 du oynuyordum sabah %50 felandı birden %27 e dustu sonra kullandım az %16 felan düsürdüm sarja taktım %27 den sarj oldu ?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ya arkadaşlar bu appstoreden uygulama indirip felan yükleyememmi acil yarın yola çıkıcammüzik indiremiyorum usb baglanmıyor+müzik programı yokmu indremiyorum bir sürü video programı indirdim :S anlamadımarkadaşlar gittim ara kablo aldım müziği i tunesden attım teşekkür ederim. Ama bu iphone da bi sıkıntı var galba ya sarj dun %100 du oynuyordum sabah %50 felandı birden %27 e dustu sonra kullandım az %16 felan düsürdüm sarja taktım %27 den sarj oldu ?
birsüree sonra geçer sarj herhalde batarya daha yeni olduğundandır ve appstoreden uygulama indirirsin

0MG90

0MG90

Üye
Kablonun sorunu herhalde o

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
telefonu 2.el aldım dünde orjinal sarj aletiyle sarj etmeme ragmen aynı sorun devam etti. ?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
telefonu 2.el aldım dünde orjinal sarj aletiyle sarj etmeme ragmen aynı sorun devam etti. ?
2. el aldıysan adam bataryayı bozmuş olabilir bnm kuzende de olmuştu 2.el alınca %30 oldumu tel kapanıyodu yeni batarya aldı geçti 20tl ye ;)

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Hmm Eyw Telefoncuyla bir konusiyim :) + 7.1.1 yüklü jailbreak çıktımı nasıl yapılır faydaları nelerdir ?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Hmm Eyw Telefoncuyla bir konusiyim :) + 7.1.1 yüklü jailbreak çıktımı nasıl yapılır faydaları nelerdir ?
jailbreak yapma telin ayarlarını bozarsın bedava uygulama istiyorsan 25pp

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Telde sıkıntım yok zaten jilet gibi maşallah :) bi sıkıntısı yok itunesden müzik de attım kısayol yok benim canımı sıkan o illa ayarlara girip 3g ve hücresel veriyi ordan açmak gerekiyor :( kısayollar yok. Baska bilmem gereken bir şey varmı ufak ayrıntılar felan

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Telde sıkıntım yok zaten jilet gibi maşallah :) bi sıkıntısı yok itunesden müzik de attım kısayol yok benim canımı sıkan o illa ayarlara girip 3g ve hücresel veriyi ordan açmak gerekiyor :( kısayollar yok. Baska bilmem gereken bir şey varmı ufak ayrıntılar felan
yok kısa yol zaten alt tarafı yukarıya çekince 3g wifi ordan açılıyo ios7 nin en sevdiğim yanı :D :D ve jailbrek illa ne işe yarıyo diyeceksen telefonda sınırsız kişisellestirme yapmaya yarıyobir sorunun olursa yine sorarsın burdan ben veya @0MG90 cevap veriro benden daha çok biliyo bu işleri :D

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
3g yok orda ya :D sadece wifi var başka bilinmesi gereken bişey varmı batarya değişiyomu ya ?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
3g yok orda ya :D sadece wifi var başka bilinmesi gereken bişey varmı batarya değişiyomu ya ?
değişiyo ama telefoncuya götürecen alttaki iki vidayı sökecek sonra bişey yapacak tel öyle açılacaktamamen söküyo teliaynn 3g yokmuş o zaman bn sürekli 3g açık geziyom :ah

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yani bu sarj sorunu gider deme cünkü %50 ydi 10 saniye sonra bi baktım %27 e düşmüş :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt