Öneri Symbian geliştirilse Android gibi olurmuydu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AIS

AIS

Üye
ama xp daha az sistem gereksinimi istediğinden daha çok performans verir yani sade görünüş için kuruyorsun :)
Sen şimdi Windows xp de Connectifyme kullanıyormusun?
Peki diyelim öyle o zaman microsoft neden Windows 7, 8, 9 çıkarıyor. Ondansa xp de kalsın hep
Sen Android 4.2.2 de wps pin girişi var mı?

prens_12345

prens_12345

Üye
Symbian geliştirilmiş olsaydı androidi % 100 geçerdi.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Symbian geliştirilse Android'i geçme ihtimali vardı. Symbian büyük bir potansiyeldi.

by-pegasus

Üye
simdi sizinkide kavga
peki soyle dusunun apple isletimi kendi cihazlarinda kullaniyor yani sadece iphone
peki android o hemen hemen her cihazda var bide guncelleme peki ona ne demeli android bu yillar arasinda kac tane surum cikardi hatta daha demin gordum android 5.0 lollipop sizdirilmis
ha apple i da kotulememek lazim
ben o cihazlarin hic takilip zorladigini hic gormedim
ha gelelim canavara symbian
nesi eksik yok yok
peki bundan baya sene onceki konu basliklarini gormedinizmi full symbian kullanici ve islevsilligi fazla ha tabi o nokianin sorunu guzelim isletimi kapatti wp aldi ha wp de onceden berbatti ama simdi yavas yavas duzeliyor
ama nokia wp yapacagina symbian icin calismalar yapsaydi su anda telefon onerilerinde symbianin ismi gecerdi hatta su an belki androide birazda olsun kafa tutardi
yani anliyacaginiz her sistem birbirini kovaliyor :)

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
arkadaşlar profesyonellerin seçimi ios'tur. android mandroid boşverin siz bunları.
windows xd de hala en iyi işletim sistemidir nokta.

• Beğen
Tepkiler: Hodor ve SoulsEagle
ByKatre

ByKatre

Üye
Öyle de değil mesela kullanım tarzına bağlı ben mesela bluetooth ısterim internetten indirme yapmak ısterim bilgisayardan dosya atmak ıçin yanımda 150mb lik itunesi gezdirmek istemem android güzel bana göre xp de artık geçti kanımca xp kurayım diyorum o mavi kurulum ekranı soğutuyor beni yani bi windows 7 nin windows 8 in yerini tutamaz ki windows 8 müthiş bir şey xp destek kesildi ınternet explorer 8 de kaldı ;)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Telefonda Profesyonellik nedir yaa ? Neye göre, kime göre ? Spor mu sanat mı bu profesyoneli de oluyor. En iyi gelişme gösteren ve en iyi işletim sistemi bu işin uzmanları tarafından Android seçildi zaten, Ios'u sevip kullanırsın sade çok fazla zenginliği yok işletim sisteminin ama Android'den üstün diyemezsin teknik olarak öyle değil yani. Android'de herşey kullanıcının elinde ve adamlar her sürümde gerçekten çok iyi işler çıkartıyorlar. Bence dünyada birinci Android. Tekrar söylüyorum Symbian eğer bırakılmasaydı Android'e kafa tutabilirdi tamamen yanlış ellerde yazık edilmiş bir sistem.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979, muhammedayvaz ve The Shadow
ByKatre

ByKatre

Üye
katılıyorum ki symbian geliştirmeye açık bi sistem stabil sıkıntısı yok nokia dedi ben 2016 da bırakıyorum oyun yazılmadı 808 701 700 603 yazık oldu bunlara :(

Hodor

Üye
arkadaşlar profesyonellerin seçimi ios'tur. android mandroid boşverin siz bunları.
windows xd de hala en iyi işletim sistemidir nokta.

Aynen ne yapacaksın ayos u androidi xp var xp krşke yükleyebilsek telefona xp yi :(

• Beğen
Tepkiler: symbianmanyağı
symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
yoo profesyoneller ve uzmanlar iosu seçti bu ortada. bu sektörün açık ara lideri iostur. gerisi maceradır symbian neydi yıllarca adam keklediler kasıyo donuyo sürekli kullanımı çok zor karışık adam gibi otg falan yok ekran çözünürlüğü berbat android bile daha iyi ondan ama en iyisi ios. .d.d
windows xd en iyi sistem toplarsın sistemi kurarsın windows xp'ni kral sensin. desteği kendin sağlarsın işte ;)
Aynen ne yapacaksın ayos u androidi xp var xp krşke yükleyebilsek telefona xp yi :(
evet ya iostan sevdiğim bişey varsa o da xd :(

• Beğen
Tepkiler: Hodor
symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
ben iosa da kurarım bunu sıkıntı yok .d

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
prens_12345

prens_12345

Üye
Yıl olmuş 2014 ve symbian hala kullanımda, bir düşünün derim :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ölü adam Symbian @muhammed4949

@Safak

@Safak

Üye
Ben atalarımın sözünü söyleyip gideyim

Symbian candır gerisi heyecan ;)
Neeeeeee ***symbian kaynak kodlari hackerlar tarafindan calinmis ve nokiadan fidye aliniyodu yani milyonlarca dolar nokia bir cok sebep yuzunden batti ama android gecmesi sadece uflemeye bakardi :)ama bu wp lede mumkun cunku android cop olmaya basladi

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
yoo profesyoneller ve uzmanlar iosu seçti bu ortada. bu sektörün açık ara lideri iostur. gerisi maceradır symbian neydi yıllarca adam keklediler kasıyo donuyo sürekli kullanımı çok zor karışık adam gibi otg falan yok ekran çözünürlüğü berbat android bile daha iyi ondan ama en iyisi ios. .d.d
windows xd en iyi sistem toplarsın sistemi kurarsın windows xp'ni kral sensin. desteği kendin sağlarsın işte ;)
evet ya iostan sevdiğim bişey varsa o da xd :(
Ne diyim sen öyle sanmaya devam et evet profesyoneller seçio ortada tabi çok güzel araştırmışsn haha :haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt