Android Kategori düzeni

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
Cihaz ayrımına pek gerek yok bana göre. Kategori eklersek daha iyi olur. Diğer türlü çok fazla kategori olacak.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ama kaç tane kategori açacağız o zaman siz düşünün ? Ve eskiyen forumlar ne olacak örnegin galaxy s3
Benim demek istediğim bu değil zaten, her cihaz için derken her markadan bahsetmiştim, o şekilde bizde başa çıkamayız. Sadece samsung içinde desteğide haberide tavsiyeside herşeyi konuşulacak ve altına mevcut rom bölümünü ekleyeceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Android Genel
Android Yazılım Destek
Android Uygulama
alt kategori:
oyun,tema,Widget,uygulama vs
Android Cihaz Destek
alt kategori:
Markalar
Android Hack Sistem Mod
Android Romlar
alt kategori:
Markalar

Şeklinde olsa nasıl olur. :hmmm

Buğra

Buğra

Admin
Bence olmaz abi işletim sistemine göre sınırlandırmak :D

her markanın kendi forumu olmalı genel onun altında da alt forum olarak
samsung destek (etiketler ile cihazlar ayarlanır.)
samsung rom
şeklinde olmalı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bence olmaz abi işletim sistemine göre sınırlandırmak :D

her markanın kendi forumu olmalı genel onun altında da alt forum olarak
samsung destek (etiketler ile cihazlar ayarlanır.)
samsung rom
şeklinde olmalı
Mikro etiketlerle kategorilendirme hepsinden zor. Hadi sen ben yönetim üyelerden de bir kaç kişi yapabilir ama bunu oturtmak yıllar alır.

Buğra

Buğra

Admin
Konu açarken on başlık var ya onları diyorum etiket diye iste

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Android Genel
Samsung
Samsung Rom
Htc
Lg
Sony
Motorola
General
Nokia
Diğer Android cihazlar
Android Hack modifiye
Android uygulamalar
Oyunlar
İstekler
Vidget Tema
Duvar kağıtları

Bu şekilde olması daha uygun, yazılım destek ve cihaz desteğin içindeki konuları cihazların içine taşıyalım, samsung hakkında sormak isteyen bundan sonra samsung forumunda konusunu açar vs...

Diğer cep telefonlarında ki
Samsung
Htc
Lg
Sony
Motorola bölümlerinde ki android ile alakalı konuları da yeni açtığımız başlıklara taşırız, geriye eski konular kalıyor bu bölümleri Ozan arşivleyip kaldırısa ana sayfa düzene girer. Şuanki haliyle iki farklı bölümde android konuşulmakta, hatta diğer cep telefonları bölümünde ki markalar daha çok kullanılıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu başlıkların ayrı ayrı olmasına gerek var mı? Sonuçta hepsi uygulama.bunu tüm kategoriler için soyluyorum.

Android uygulamalar
Oyunlar
İstekler
Vidget Tema
Duvar kağıtları

Buğra

Buğra

Admin
bu başlıkların ayrı ayrı olmasına gerek var mı? Sonuçta hepsi uygulama.bunu tüm kategoriler için soyluyorum.

Android uygulamalar
Oyunlar
İstekler
Vidget Tema
Duvar kağıtları
Onları ellemeyelim abi bu şekilde kalsın boyle iyi

Ozan

Ozan

Admin
Bu sekilde bir email aldım, yeni düzende general mobile discovery e yer verebiliriz.

selamlar;
ben general mobile discovery kullanıcısıyım,
forumda baya bi bu telefonu kullanan var bu yüzden bu telefona özel bi bölüm oluştururmusunuz diye olacak .
eminim benim gibi düşünen lakin iletişim de kısıtlı birçok kullanıcı mevcut en kral forum ve site maxicep e sevgilerle...

Diğer taraftan, yazılanları değerlendirerek genel bir sonuç oluşturacağım birkaç gün içerisinde bölümle ilgili.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, papakudioflu ve Buğra

Üst Alt