Haber Microsoft, Windows 9 ile yeniden doğacak

Sponsorlu Bağlantılar

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft, Windows 9 ile yeniden doğacak
Microsoft'un Windows işletim sistemi senelerdir aynı kaynak kodu üzerinden devam ettiriliyor. Windows işletim sisteminin daha akıcı ve modern olmak için bu kaynak kodlarının değişmesi gerektiğinin çok sık konuşulmaya başlandığı bu günlerde, Microsoft işe el atmış gibi gözüküyor...
Yayınlanan yeni iş ilanına göre Microsoft, işletim sisteminin kaynak kodlarını güncellemek için kolları çoktan sıvamış. İş ilanında, üst düzey kullanıcı arayüzü deneyiminden bahsediliyor. Hatta iş ilanında "Çalıştığınız projeyi anneniz bile basitçe anlayabilmeli" gibi bir cümle de yer alıyor. Bu cümleden, Microsoft'un çok basit ve çok kullanışlı bir işletim sisteminin temellerini attığı anlaşılıyor.
İlanda şu cümleler dikkat çekiyor: "Ekipteki bir geliştirici olarak sizin yüksek kaliteli mimariyi, Windows'un yüksek seviye kullanıcı arayüzüne entegre etme sorumluluğunuz bulunuyor. Aynı zamanda yaratacağınız ürün hakkında kritik kararlar verebilmelisiniz. Kullanıcı arayüzünde eski kaynak kodlarını XAML olarak güncellemeli / değiştirmelisiniz. Kullanıcı arayüzünün ne kadar kullanılabilir ve stabil olduğuna kendiniz karar vereceksiniz."
Microsoft'un eski yazılım mühendisleri ve bağımsız yazılımcılar, bu ilandan sonra, şirketin Win32 klasörünün içinde bulunan kodları değiştireceğini düşünüyorlar. Geçtiğimiz günlerde Windows 9 hakkında dedikodular yayılmaya başlamıştı. Microsoft'un bu işe alımında Windows 9'da çalışmak üzere geliştiriciler aradığı da bir başka söylenti. Windows 9'un 2015 senesi içinde satışa çıkacağı konuşuluyor.

• Beğen
Tepkiler: biltek, UpOneTR, The Shadow ve 3 diğerleri

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
bilgi için :tşk:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
o zaman windows phone 9 da öyle olur

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
:tşk: Windows 9 Eylül ayı gibi çıkar inşallah :oke:

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
8 den sonra erken çıkarmışlar ama olsun inşallah exe dosyalarını açar ve işlemcisi x86 TABANLIDIR

ByKatre

ByKatre

Üye
İyi olur aslında
:oke:

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA
fk555897

fk555897

Üye
Windows 8'i beğenmedim. İnşAllah 9 güzel olur.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Geriye geliyor gibi hatta gerisi süper Wm de android gibi sistem serbestti

ByKatre

ByKatre

Üye
açık kodlu olur mu acaba :hmmm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Windows 9 u hiç merak etmiyorum 8.1 canavar gibi

ByKatre

ByKatre

Üye
Windows 9 u hiç merak etmiyorum 8.1 canavar gibi
Ben Ediyorum Windows 8 Hezimetinden SOnra Nasıl Bir Sİstem Çıkacak Acaba. Windows 8 Kötü Demiyorum Ama İNsanlar Başlat Kalktı Diye Bi Celallendi Satışlar DÜştü ;)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben Ediyorum Windows 8 Hezimetinden SOnra Nasıl Bir Sİstem Çıkacak Acaba. Windows 8 Kötü Demiyorum Ama İNsanlar Başlat Kalktı Diye Bi Celallendi Satışlar DÜştü ;)
Bir ara geldi sonra niye gitti anlamadım :D neyin kafasını yaşıyor bu mc? :ehe phonelara fazla taktı kafayı pc cephesini unuttu :ehe

ByKatre

ByKatre

Üye
Bir ara geldi sonra niye gitti anlamadım :D neyin kafasını yaşıyor bu mc? :ehe phonelara fazla taktı kafayı pc cephesini unuttu :ehe
Aslında Windows 8, Windows 7 ye Bin Basan Özellikleri İle Geldi Ama İnsanlar Yok metro İmiş, Yok Başlat Gitmiş. Diye Almadı. Tek Sıkıntım O Windows 8 Uygulamalarına Bir Optimizasyon yapılmalı. Gecikme Oluyo Adamı Pert Ediyo. Onları Beklemek ;)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Aslında Windows 8, Windows 7 ye Bin Basan Özellikleri İle Geldi Ama İnsanlar Yok metro İmiş, Yok Başlat Gitmiş. Diye Almadı. Tek Sıkıntım O Windows 8 Uygulamalarına Bir Optimizasyon yapılmalı. Gecikme Oluyo Adamı Pert Ediyo. Onları Beklemek ;)
Metro ismide kaldırıldı :ehe modernMİŞ adı :P

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Harbiden Windows 7 kurduğumda kaplumbağa gibi olmuştu pc 8.1 baya farkettiriyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt