Haber Microsoft, Windows 9 ile yeniden doğacak

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
:eller: Hadi hayırlısı :tşk:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

ANIL

ANIL

Admin
Windows 8'den pek fazla uzaklaşmazlar. Başlat menüsü gelecek. Ekim ayında ücretsiz olarak önizleme sürümünün yayınlanması bekleniyor.

• Beğen
ByKatre

ByKatre

Üye
Metro ismide kaldırıldı :ehe modernMİŞ adı :P
Doğru Bak O Konuda Katılıyorum. Windows (.1 Her Türlü Windows 7 yi geçer hız konusunnda ama dediğim gibi o müzik mağaza falan biraz yavaş geliyo pert ediyo adamı ;)

0MG90

0MG90

Üye
8.1 kadar hızlı olsun da, benim için fark etmiyor

gstahsn

gstahsn

Üye
pardonda 8 in neyi kötü veya 8.1 in siz gidipte tüplü pcye win8 yüklerseniz olacağı bu süper yani siz bir asus veya casper nırvana alında deneyin 8 i çok stabil :D KATILANLAR ????

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
ByKatre

ByKatre

Üye
pardonda 8 in neyi kötü veya 8.1 in siz gidipte tüplü pcye win8 yüklerseniz olacağı bu süper yani siz bir asus veya casper nırvana alında deneyin 8 i çok stabil :D KATILANLAR ????
Dikkat Edersen Kimse 8 Kötü Demedi Benim Pc İntel Core i5 4200U 2.3GHz İşlemci, 4GB Ram NVİDİA Ge Force 840M 2 GB Ekran Kartı Var. O Uygulamalar Yine Geç Açılıyor Şak Diye Gelmesi Lazım. Yoksa Sadece Masaüstünde Wİndwos 8.1 İle Yarışamaz Windows 7. Yanlış Anlayıp Yanlış Yorum Yapmayalım Lütfen :nono:
Windows 8'den pek fazla uzaklaşmazlar. Başlat menüsü gelecek. Ekim ayında ücretsiz olarak önizleme sürümünün yayınlanması bekleniyor.
Bi Haberde Okudum Komple Ücretsizde Olabilirmiş Hocam XP Lisansı olan Bile Yükseltebilecekmiş :oha:

ANIL

ANIL

Admin
Bi Haberde Okudum Komple Ücretsizde Olabilirmiş Hocam XP Lisansı olan Bile Yükseltebilecekmiş :oha:

Pek ihtimal vermiyorum. Windows 8 kullanıcılarına ücretsiz yükseltme olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: reflex
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ben microsofta gidiyorum hadi allaha emanet :)
Haber için :tşk:

ByKatre

ByKatre

Üye
  • Beğen
biltek

biltek

Üye
windows 8 baştan sallama
7 daha güzel

Üst Alt