Yardım Ekran Kartı Driver

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Ekran Kartı Driver
Arkadaşlar Ekran Kartı'nın Driver'ını Yüklemem gerek. ama Hiç bir yerde Ekran Kartı için Windows 8.1 Driver ı yok. En fazla "Windows 7" var ama "8.1" Güncellemesinin ardırdan Windows 7'deki Programlar 8.1 de destekliyor sanırım ama yüklenir mi.?

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ekran kartın new7 driverleri çalışmıyodu yanlış hatırlamıyosam

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Slim driver diye bir program var onunla otomatik indirebilirsin ekran kartı driverını :oke:Tabi bunu kullanmak zorunda değilsin, pek çok driver yükleme/güncelleme programı var. Bu programlar otomatik olarak online ya da offline olarak (programa göre değişiyor.) senin sürücülerini bulup, yüklüyor. Mesela benim sana tavsiyem Driver Pack Solution 14 full sürümünü indirmen, bu program offline yani internet olmadan da driver yüklemeni sağlar. Ama bu kadar basit bir şey için o kadar dosya indirmem dersen sen bilirsin :oke:

• Beğen
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bn live update kullanırım biosa kadar güncelliyor

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice. ve Bilişim Profesörü
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
  • Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Niye bu siteden indiriyorsun AMD nin sitesinden indirsene. Windows 8 için olanı seç yükle bir şey olmaz bendede 8.1 yüklü

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Niye bu siteden indiriyorsun AMD nin sitesinden indirsene. Windows 8 için olanı seç yükle bir şey olmaz bendede 8.1 yüklü
Amd'nin sitesinden bullamadim link atarmisin... :)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye

al bu bulur kartını amdnin bulamayanlar için yaptığı program

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
ekran kartının üstüne bak hangisi yazıyorsa

• Beğen