Öneri Hangisi ve Ne Yapmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
Hangisi ve Ne Yapmalıyım
Merhaba arkadaşlar
-İphone 5S
-Samsung Galaxy S5
-Samsung Galaxy Note 3
-Lg G3
-Lg G2

lbu cihazların fiyatlarına baktım uygunlar s5 ve g3 5000 kron z2 6000 kron gibiler sizce ne yapayım oraya göre bu fiyatlar uygun

Son düzenleme:

0MG90

0MG90

Üye
Daha kaç tane konu açacaksın merak ediyorum. Millet boşuna öneri yapıyor bence.

22_reed

22_reed

Üye
    Konu Sahibi
Daha kaç tane konu açacaksın merak ediyorum. Millet boşuna öneri yapıyor bence.

sen neden bu kadar milleti tersliyorsun ne dese hemen karşı çıkıyorsun millet burada konu açıp fikir sahibi olmak istiyorlar sen konu açınca biz bir şey diyor muyuz ?

0MG90

0MG90

Üye
Kaç tane öneri konusu açtın. Milleti mal yerine koyuyorsun. O kadar öneri yapıyoruz, tartışıyoruz bi süre sonra yine aynı telefonları koyup hangisini almalıyım diyorsun madem yük olmak istemiyorsun aldırma telefon.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
Tek Cevap Zincir Mağazaya Git İncele Hangisi Hoşuna Giderse Al Ordaki Görevliler Sana Yardımcı Olur :scooter:

yusuf1998x

Üye
ne demek tek cevap mağazadaki görevli yardımcı olsun. Biz ne işe yarıyoruz burada. Burası teknoloji forumu. Herkes ordaki yetkililer kadar bilgili. Hatta belki dahada fazla

• Beğen
Tepkiler: Invoke
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Saydım. Tam 10 tane telefon önerisi konun var. Bu kadar yazılan şeye rağmen hala karar veremediysen bize artık söz düşmez.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu, mürteza16, yusuf1998x ve 2 diğerleri
Invoke

Invoke

Üye
G3 al.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
bence git bir teknoloji mağazasına 1 saat kadar incele istediğin tüm telefonlara bak git incele ordaki çalışanlar bazen çok iyi olabiliyor ama bazen de çok saçma şeyler söylüyorlar :D o yüzden bence hiç bir çalışana bir şey sorma üst düzeey telefonlar hakkında bilgim yok ama g3 güzel gibi bence :) iphone 5s biraz eskisi yakında iphone 6 gelecek xperia z2 hakkında bir bilgim yok

mürteza16

mürteza16

Üye
G3 al.

askin.81

askin.81

Üye
Ben Samsung'un takipçisiyim. Şu an s5 kullanıyorum. Bataryası sökülüp takılan telefon tercihim. Acil bir durumda batarya değişmesi kolay olmalı. S5 te ANCI ile biten rom çok kötü idi. Çok ısınıyor ve şarj hızlı düşüyordu. Ben de ANE2 serisi Roma yükseltme yaptım. Tüm sorunlar gitti. Benim tel 8 çekirdek G900H Şu an çok memnunum. Ama LG G3 ve HTC M8 de harika cihazlar. Ancak ben Samsung tan vaz geçmem. Hele hele Iphone a hiç o paraları vermem.

fk555897

fk555897

Üye
Ben olsam iPhone 6'yı beklerdim.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
İphone 5s al pişman olmazsın

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Yine mi yahu :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lg g3
galaxy s5
iphone 5s
lg g2
s5 kullanıyorum çok memnunum lg g3 öneririm ama s5 candır : ?

The Shadow

The Shadow

Üye
G3.

Üst Alt