Püf Noktası GM Discovery şarj soketi

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf1998x

Üye
    Konu Sahibi
GM Discovery şarj soketi
arkadaşlae bir arkadaşıma discovery alıcaz 16 gb olan modeli. Şarj soketi bozulma sorunu varmış son serilerde varmıdır bu ?

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
hayır bu sorun 4 gb olan modellerde var

yusuf1998x

Üye
    Konu Sahibi
16 gb olanlardada çıkıyo ama

byAndroid

byAndroid

Üye
Oyle bi sorun olsa bile garanti yapiyot dert etmeyin bu kadar

caps6

caps6

Üye
16 gb olanındada şarj söketi sorunu çıkabiliyor şikayetvar da ve kullanıcı yorumlarında yazmışlar bu olabilir ama sorun servisin garantili telefonu ücret karşılığında tamir etmesi

yusuf1998x

Üye
    Konu Sahibi
araştırdım 4 discoveryden 1 tanesinin şarj soketi bozuluyor. Sorun kullanıcı hatası olmamasına rağmen telpa 50 tl ücret alıyormuş. Benim sorum bu soket bozulma durumu şuanki satılan son seri discoverylerde mevcutmu ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Son partide mevcut mu bilmiyorum ama benim arkadasim yeni aldi 16 gb olani 1 hafta oluyor . sars soketi bozulmadi daha bozulsaydi vozulurdu heralde bu gune dek

yusuf1998x

Üye
    Konu Sahibi
bazılarının 3 4 ayda bozuluyo bazılarının 1 hafta

byAndroid

byAndroid

Üye
annem çok şanslı o zman ilk çıktığında aldık hala şarz soketi sağlam ve başka hiç bir problemide çıkmadı 4 gb olanı

caps6

caps6

Üye
bende bu yüzden telefonu almadım 16gb dahili hafızası olup sd kart takılabilen fiyat ve özellik olarak uygun telefon serviste önemli yorumlara göre discovery servisi yavaş çalışıyormuş birde tamir ediltikten belli bir süre sonra aynı söket sorunu oluyormuş servisin bunu düzeltmesi lazım

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
evet servis yavaş çalışıyor benim bir arkadaşım 4 gb modelini kullanıyor 3 ayda soketi bozuldu servise gönderdi 1.5 ay sonra geldi takip aşamasını internetten takip ediyorduk 1.5 hafta test ediliyor yazıyordu üstünden 6 ay geçti tekrar bozuldu sonra sattı

xapex

Üye
Bende de vardı 4gb modeli, 3 ayda bozuldu. 50 tl aldılar. Uzak durun derim

yusuf1998x

Üye
    Konu Sahibi
pekii son seride düzeltilmişmidir bu sorun ?

MaxipmaN

Üye
Son partide mevcut mu bilmiyorum ama benim arkadasim yeni aldi 16 gb olani 1 hafta oluyor . sars soketi bozulmadi daha bozulsaydi vozulurdu heralde bu gune dek
bir haftada bozukmayabilir bir ayı üç ayı beş ayı var bunun

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
bence hiç uğraşma hem discovery eskidi artık o fiyata moto g alsın kullansın arkadaşın son seri de düzelip düzelmediğini sadece GM müdürü falan bilir :D bence o fiyata daha güzel telefonlar alınabilir

dayannight

dayannight

Üye
arkadaşım aldı 16 gb olanı 1.5 ay sonra şarj söketi arızalandı son partimi bilmiyorum servis kullanıcı hatası olarak görüyor tamir için 50 lira istediler uğraşıyor herkezede aynısını söyleyip garantili üründen tamir ücreti alıyorlar tüm kullanıcılar mı hatalı uzak dur discovery den kağıt üzerinde özellikleri iyi ama servis de önemli

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY