s3 mini

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini
Arkadaş merhaba.Babamda s3 mini var.Ve çok donmasından yavaşlamasından şikayetçi.daha önce telefonu sıfırladım falan burdan yöntemleri okuyarak ama belli bir süre sonra yine aynısı oluyor.Telefondan android 4.1.2 sürümü kurulu.Ben telefona eski sürüm olan 4.1.1 i kurmak istiyorum.Root falan nasıl atılır pek anlamam.
Android 4.1.1 sürümüne düşürebilir miyim ? Root atmak önemli değil garantilik olursa geri çevirme yönteminide yazarsanız aklımda kalır.Biraz ayrıntılı anlatabilecek arkadaşa çok teşekkür ederim

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Belliki rom isinde acemisiniz. Tavsiyem rom kurmak yerine nova launcher kurup arayuzu hizlandirmaniz

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
    Konu Sahibi
Belliki rom isinde acemisiniz. Tavsiyem rom kurmak yerine nova launcher kurup arayuzu hizlandirmaniz
Acemiyim evet :) Yani bana yapacağım şeyleri yazarsanız yapabilceğimi düşünüyorum.İndireceğim ve kuracağım programlar belli ise halledebilirim yardımlar ile diye düşündüm.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Acemiyim evet :) Yani bana yapacağım şeyleri yazarsanız yapabilceğimi düşünüyorum.İndireceğim ve kuracağım programlar belli ise halledebilirim yardımlar ile diye düşündüm.
kardesim benim babam da s3 mini kullaniyor. once clean master indir gereksiz dosyalari sil. sonra programi da sil. ardindan nova launcher kur isik hizina ayarla kurcalarsan nova launcher ayarlarindan bulursun. telefon rahatlar biraz

• Beğen
Tepkiler: Ali Kurtaran
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
    Konu Sahibi
kardesim benim babam da s3 mini kullaniyor. once clean master indir gereksiz dosyalari sil. sonra programi da sil. ardindan nova launcher kur isik hizina ayarla kurcalarsan nova launcher ayarlarindan bulursun. telefon rahatlar biraz
Teşekkür ederim hocam.Eğer sürüm düşürme yöntemi yok ise dediğiniz yöntemi kullanacağım :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Surum dusurmek kolay is ama 4.1.1 ile 4.1.2 arasinda fazla fark yok pek bi performans bekleme 4.1.1 den.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kurtaran ve muhammettvurucu
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
    Konu Sahibi
Surum dusurmek kolay is ama 4.1.1 ile 4.1.2 arasinda fazla fark yok pek bi performans bekleme 4.1.1 den.

Hocam peki performanslı şekilde kullanabileceğim bi yol var mı ? Anlatabilir misiniz ?

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Maclaw studio nun romları genelde sağlam olur. Ace 2 kullanırken denemiştim bi ara cm 11 lerini. Al bi göz at istersen ;)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
    Konu Sahibi
cm kurdum bi çok şey çalışmıyordu.odinle rootlu 4.1.2 yüklüyorum.telefon devamlı yeniden başlatıyor