Özelliklerine göre değişirLink at
Daha pahalı amaBen Asus alırdım sanırım ama sana kalmışLenovo z510 un i7 li versiyonu ezer onu.

Fiyat performans açısından asusu almak daha mantıklı tabii. Ama z510 un i7 li versiyonu farkı hissettirirDaha pahalı amaBen Asus alırdım sanırım ama sana kalmış![]()
Bende asusu alırdım anakartlarında bios lock yok çünkü.Bütçe sınırı olmasa ben gider Msi Game Monster'lardan alırım direk![]()

Hepsinde +8 ssd var i5 olan modeli o 8 gb gömülü olarak geliyor ayrı değil
bilemedim şimdi, lenovo'da +8gb ssd var o modeli mi alacaksın?
Alienware almak var bideBütçe sınırı olmasa ben gider Msi Game Monster'lardan alırım direk![]()

Ben Asus'u tercih ederdim sanırımHepsinde +8 ssd var i5 olan modeli o 8 gb gömülü olarak geliyor ayrı değil
Casper dandır bende de i5 var acer gayet hızlı sadece yanıyor eskidi zatenBen Asus'u tercih ederdim sanırım
Benim yeğenim almış i5'li Casper aşırı yavaş bir şey ama Casper diye sanırım Asus'ta olmaz

Kaliteli bir soğutucu al4 kişi asus demiş lenovo 0 galiba asus yolu gözüküyorCasper dandır bende de i5 var acer gayet hızlı sadece yanıyor eskidi zaten![]()

Para olsa çok alacağım şey var. Soğutucu listede. Bunun yanında sağlam bi kulaklık, telefona flip cover...Kaliteli bir soğutucu al
Parasız adamın halinden anlarım zira bende de yokPara olsa çok alacağım şey var. Soğutucu listede. Bunun yanında sağlam bi kulaklık, telefona flip cover...
. Sakın 15-20 liralık soğutucu alma paran çöpe gider. Kaliteli olanlar 50den başlar.Zalmanın güzel modelleri var nc 1000 mesela ama fiyatları çok uçukParasız adamın halinden anlarım zira bende de yok. Sakın 15-20 liralık soğutucu alma paran çöpe gider. Kaliteli olanlar 50den başlar.

Yuh mübarek derin dondurucu sankiZalmanın güzel modelleri var nc 1000 mesela ama fiyatları çok uçuk![]()

AynenYuh mübarek derin dondurucu sanki![]()

Ankete bak![]()