Öneri Nokia İnternet Radyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
freestyleminds

freestyleminds

Üye
Server derken yayini nokia vermiyordu link var linki acip istasyona baglaniyorsun bu uygulamanin kulliyeti toplasan 1mb etmwz nokiaya serverden bahsetmussin guldurdun
Ayrica symbian stabbil bi isletim sistemi acik kaynakli olmadigi icin vazgecildi
Stabil dediğinin tarayıcısında işkence görüyorsun, menüde dahi kasmalar yapıyor bada ile karşılaştırdığında dahi zayıf kalıyor :) Ha bana göre en büyük artısı kişiselleştirilebilirlik.
Linkten dahi yayın yapılsa bunun bir maliyet fonksiyonu vardır firmaya.
Yerine ikame edilen windows phone açık kaynaklı?
Evet bende canlı yayın akışların linkleri ile çalıştığını zannediyorum ayrıca cihazı satın aldığınız an firmanın sözleşmesini de kabul ediyorsunuz yani nokia cihaza her türlü yaptırımlarda pek söz hakkın yok ayrıca Stabilite? Bir tek bildigin kelime ile işletim sistemlerini karşılaştırıyorsun. Hiç kendin inceleme yaptın mı gerek symbian gerek ios veya android? Her OS un kendine ait eksileri ve artıları vardır .Hiç bir OS her konuda rakiplerinden daha iyi olamaz. Bu yüzden OS un kalitesinden çok sürdürülebilir olması ve kişiselleştirilmesi önemlidir.Mesela Android yeterince kişiselleştirebilir bir OS olabilir ama sürdürülebilir değil çünkü en ağır oyunları kaldırmasına rağmen daha güçlü donanım koyuyorlar ki Android OS donanım gücüne bağımlı bir sistem.Peki donanım nereye kadar? Bu yüzden sürdürülebilir değil.Diğer bir misal Meego yada yeni piyasaya editlenmiş hali Sailfish özellikle nokia nın "Güçlü Yazılım" ile ortaya çıktığından dolayı sürdürülebilir bir OS tur kaldıkı birçok geliştirici meego yu çok iyi bir OS olarak göstermişler.
EN KALİTELİ OS YOKTUR POPÜLER,SÜRDÜREBİLİR VE KİŞİSELLEŞEBİLİR OS vardır
Görüşlerine çoğunlukla katılıyorum. Lakin stabilite hususu hemen her kullanıcının beklentisi. Bir android telefona istediğin kadar yüksek donanım koy yine de takılmaları yaşarsın. Ki rakipleri ios ve wp ile kıyasladığında bunu net görürsün. Bunun en büyük sebebi apple ve microsoftun geçmişten gelen yazılım konusunda birikim ve tecrübeleri. Google bu işte yeni sayılır elbet yakalarlar bir gün o stabiliteyi. Kişiselleştirmek de herkese göre değişir. Eskiden çok önem verirdim, c7 telefonumuda bu yüzden almıştım(bendeki bu durum panasonic gd90a kadar gider) ama şu an işimi en hızlı gören, mail uygulamaları ve tarayıcısı iyi olan, bir iki oyunda kasmadan oynayabileceğim telefondan fazlasına ihtiyaç duymuyorum

Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
Stabil dediğinin tarayıcısında işkence görüyorsun, menüde dahi kasmalar yapıyor bada ile karşılaştırdığında dahi zayıf kalıyor :) Ha bana göre en büyük artısı kişiselleştirilebilirlik.
Linkten dahi yayın yapılsa bunun bir maliyet fonksiyonu vardır firmaya.
Yerine ikame edilen windows phone açık kaynaklı?
Görüşlerine çoğunlukla katılıyorum. Lakin stabilite hususu hemen her kullanıcının beklentisi. Bir android telefona istediğin kadar yüksek donanım koy yine de takılmaları yaşarsın. Ki rakipleri ios ve wp ile kıyasladığında bunu net görürsün. Bunun en büyük sebebi apple ve microsoftun geçmişten gelen yazılım konusunda birikim ve tecrübeleri. Google bu işte yeni sayılır elbet yakalarlar bir gün o stabiliteyi. Kişiselleştirmek de herkese göre değişir. Eskiden çok önem verirdim, c7 telefonumuda bu yüzden almıştım(bendeki bu durum panasonic gd90a kadar gider) ama şu an işimi en hızlı gören, mail uygulamaları ve tarayıcısı iyi olan, bir iki oyunda kasmadan oynayabileceğim telefondan fazlasına ihtiyaç duymuyorum
dostum halen gereksiz ifadeler kullanıyorsun stabil demek tarayıcı demek degildir genelde donanım yazılım uyumuna diyoruz biz bunu ama yeni bi ifade getirdin helal olsun
telefon cökme yüzdesiyle genelde stabiite bulunuyor ama genel anlamda tekrar edim yazılım donanım
ayrıca maliyeti var dediğin şeyde tekrar güldürdün
sen online radioda bi linke tıklayınca linkin külliyeti nasıl olcak yayın veren radio internet paketi alıp baglananda sensin uygulama sadece aracıdır
nokianın kapatmasının tek sebebi var symbian kullanılmasını istemiyor

freestyleminds

freestyleminds

Üye
dostum halen gereksiz ifadeler kullanıyorsun stabil demek tarayıcı demek degildir genelde donanım yazılım uyumuna diyoruz biz bunu ama yeni bi ifade getirdin helal olsun
telefon cökme yüzdesiyle genelde stabiite bulunuyor ama genel anlamda tekrar edim yazılım donanım
ayrıca maliyeti var dediğin şeyde tekrar güldürdün
sen online radioda bi linke tıklayınca linkin külliyeti nasıl olcak yayın veren radio internet paketi alıp baglananda sensin uygulama sadece aracıdır
nokianın kapatmasının tek sebebi var symbian kullanılmasını istemiyor
symbian stabildir, 10 numaradır. Hiçbir takılma ya da kasma yapmaz. Telefon donmaz ya da bir programı kullanırken atmaz. (sesli güldüm) Symbiandan açık kaynaklı olmadığı için vazgeçildi diyorsun yerine ikame edilen windows phone da kapalıdır.iosta öyledir, kullandığımız pclerdeki windows işletim sistemide kapalı kaynaktır. Herkes herşeyi bilmeyebilir, bilmemek değil öğrenmemek ayıp der atalar. Senin iyi ölçütün ile firmanın iyi ölçütü bir olmaz. + firma kendine maliyet ya da bedel faktörü olmayan bir şeyi sırf sınırlı sayıdaki symbian kullanıcısı bıraksın diye kaldırmaz. Zaten yeteri kadar antipati topladı.Bak bakalım forumlarda, teknoloji sitelerinde, dergilerde stabiliteyi çökme yüzdeleri bazında mı kullanıyorlar. Symbianın ölme sebepleri belli, bu forumda çokça da konuşuldu. Şurda diğer arkadaşlarla güzel güzel konuşuyor, tartışıyorduk. Üslubun doğru değil. Neyse konuyu uzatmanın manası yok olmuşa bitmişe elden birşey gelmez.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
edit

Son düzenleme:

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
rafa kaldırılmış diye birşey yok arkadaşım. halen kullanıyoruz bu cihazları ve memnunuz. kullanan varken ve cihazları almamızdan henüz 1-2 sene geçmişken bu yapılan haksızlıktır. bu cihazları satarken iyiydikte şimdi mi kötü olduk? paramızı aldıysa uzun bir süre hizmet vermek zorunda. her sene model mi değiştireceğiz? evet, stabil bir sistem başarılıdır. senin dediğinin aksine, firma desteği çekti diye işletim sistemi kötü ve ölü olmaz. 2 sene önce 808 pureview aldım. hani şu ödül alan 41 mp lik. öve öve bitiremiyorlardı? 2012 den sonra parçuk pırçık güncelleştirme haricinde ki hiçbiri bir işe yaramadı, yazılım çıkmadı. firma desteği çektiyse, firrmanın yanlış politikası yüzüne program çıkmıyorsa bu symbian'ın suçu değil; nokia nın suçudur. böyle güzel, kullanışlı ve stabil bir sistemi harcadı, kullanıcıları küstürdü. Aferin Nokia.
Suç elop da. Microsofta yalvardı resmen Nokia yı al diye!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt