NEXUS
Üye
iyi gidiyor ne olsunNe var ne yok nasıl gidiyor hayatlarınız ?
senin hayat nasıl gidiyor bakalım 
iyi gidiyor ne olsunNe var ne yok nasıl gidiyor hayatlarınız ?
senin hayat nasıl gidiyor bakalım 
Değişmez hiçbir zamanNe var ne yok nasıl gidiyor hayatlarınız ?

heryeri siyah mı görüyorsunBenim iyi olsa da ben karamsar birisiyim![]()

heryeri siyah mı görüyorsun![]()

NedenBenim iyi olsa da ben karamsar birisiyim![]()
evden kaç , yerin yoksa babanla sürekli o konuda tartışmaya girecenBeyler babam zorla iş bulup çalışmamı söylüyor, ben Köpek gibi derslere çalıştım yazın rahat etmek istiyorum ama rahatlığım babama batıyor. Ne yapayım ben şimdi nefret ediyorum. Dershane var ona bile gitme çalış diyor. Diyorum dersler hani daha önemliydi, oda çalışmayı öğrenmen lazım diyor. Okulun açılmasını istiyorum o derece...

SanssizlikBeyler babam zorla iş bulup çalışmamı söylüyor, ben Köpek gibi derslere çalıştım yazın rahat etmek istiyorum ama rahatlığım babama batıyor. Ne yapayım ben şimdi nefret ediyorum. Dershane var ona bile gitme çalış diyor. Diyorum dersler hani daha önemliydi, oda çalışmayı öğrenmen lazım diyor. Okulun açılmasını istiyorum o derece...

Yazık sanaBeyler babam zorla iş bulup çalışmamı söylüyor, ben Köpek gibi derslere çalıştım yazın rahat etmek istiyorum ama rahatlığım babama batıyor. Ne yapayım ben şimdi nefret ediyorum. Dershane var ona bile gitme çalış diyor. Diyorum dersler hani daha önemliydi, oda çalışmayı öğrenmen lazım diyor. Okulun açılmasını istiyorum o derece...

Baban haklı çalışmayı öğrenmen lazım. Inek gibi ders çalışmakla olmuyo bu işler. Bende iş arıyorum şu anBeyler babam zorla iş bulup çalışmamı söylüyor, ben Köpek gibi derslere çalıştım yazın rahat etmek istiyorum ama rahatlığım babama batıyor. Ne yapayım ben şimdi nefret ediyorum. Dershane var ona bile gitme çalış diyor. Diyorum dersler hani daha önemliydi, oda çalışmayı öğrenmen lazım diyor. Okulun açılmasını istiyorum o derece...
Ya nefret ediyorum. Derslere çalışıp üniversiteyi adam akıllı tutturup yurt dışına yada buralardan ailemden akrabağalardan uzaklaşmak istiyorum.Sanssizlik![]()
sonra ise pişman olacaksın görürsünYa nefret ediyorum. Derslere çalışıp üniversiteyi adam akıllı tutturup yurt dışına yada buralardan ailemden akrabağalardan uzaklaşmak istiyorum.
Aynı sorun bendede var iyimiBaban haklı çalışmayı öğrenmen lazım. Inek gibi ders çalışmakla olmuyo bu işler. Bende iş arıyorum şu an
Banada bu yaz çalış dediler bu sene patladım onlara. Bu sene ygs var kitaplarımı aldım, dershane erken başlayacak zaten birde babam bana çalış dedi söylediklerimi hatırlamıyorum ama bu sene rahatımBeyler babam zorla iş bulup çalışmamı söylüyor, ben Köpek gibi derslere çalıştım yazın rahat etmek istiyorum ama rahatlığım babama batıyor. Ne yapayım ben şimdi nefret ediyorum. Dershane var ona bile gitme çalış diyor. Diyorum dersler hani daha önemliydi, oda çalışmayı öğrenmen lazım diyor. Okulun açılmasını istiyorum o derece...
aynen sakin dil işe yarıyor genelde annemle babamdan istediğimi ben bu şekilde alıyorumBanada bu yaz çalış dediler bu sene patladım onlara. Bu sene ygs var kitaplarımı aldım, dershane erken başlayacak zaten birde babam bana çalış dedi söylediklerimi hatırlamıyorum ama bu sene rahatım
Sakin dille karşı çık yani