:gun1: Mermi içilir ama :sirit: Ver ordan bi mermi
NEXUS Üye The Nightmare' Alıntı: Para olmadığı için peder vermiyo Genişletmek için tıkla ... git para bul
redfoxqq Üye .NeXuS.' Alıntı: şu sınavlardan nefret üstüne nefret ediyorum sonunda okullar kapanında rahatladım Genişletmek için tıkla ... 2. Dönem bi de sınavlarda sınıflar değişiyodu ne uyuz oldm var ya
.NeXuS.' Alıntı: şu sınavlardan nefret üstüne nefret ediyorum sonunda okullar kapanında rahatladım Genişletmek için tıkla ... 2. Dönem bi de sınavlarda sınıflar değişiyodu ne uyuz oldm var ya
Enpatsu Shakugan Üye .NeXuS.' Alıntı: şu sınavlardan nefret üstüne nefret ediyorum sonunda okullar kapanında rahatladım Genişletmek için tıkla ... Senin bölüm ne
.NeXuS.' Alıntı: şu sınavlardan nefret üstüne nefret ediyorum sonunda okullar kapanında rahatladım Genişletmek için tıkla ... Senin bölüm ne
The Shadow Üye Charles Bukowski' Alıntı: Merhabalar.Iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Merhabalar
redfoxqq Üye Charles Bukowski' Alıntı: Ne var ne yok nasıl gidiyor hayatlarınız ? Genişletmek için tıkla ... İyi daha iyi olabilir seni sormalı
Charles Bukowski' Alıntı: Ne var ne yok nasıl gidiyor hayatlarınız ? Genişletmek için tıkla ... İyi daha iyi olabilir seni sormalı
Enpatsu Shakugan Üye Charles Bukowski' Alıntı: Ne var ne yok nasıl gidiyor hayatlarınız ? Genişletmek için tıkla ... Aynı ya
Charles Bukowski' Alıntı: Ne var ne yok nasıl gidiyor hayatlarınız ? Genişletmek için tıkla ... Aynı ya