NEXUS
Üye
hataDemin tahsin yazmıştın![]()

hataDemin tahsin yazmıştın![]()

Ben yazdıktan sonra düzelen bir hata

FinalDestinatioNBenimkini bulmayı deneyebilirsin....
FinalDestinatioN![]()
ben bulurum
başka isteyen 
FinalDestinatioN![]()
Onu profilde de yazıyor onun öncesi de var...FinalDestinatioN
ben bulurum
![]()
konuya yazdım , kaç kere değiştirdiğinizi yazın diyeOnu profilde de yazıyor onun öncesi de var...
dur bakayım 
değiştirme hakkı 2Kaç defa değiştirdiğimi hatırlamıyorum 3 5 defa değiştirdim...![]()
başka yok ne uğraştırıyon 
İlk değiştirdiğimde öyle bir sınırlama yoktu admine pm atarak değişiyordu... Sonra otomatiğe bağlandığında sınırlama geldi onları harcadım, sinenin tasarımı değiştiğinde sistem de yenilendiği içi bir defa daha sıfırlandı haklarım...değiştirme hakkı 2![]()
FinalDestinatioN başka yokİlk değiştirdiğimde öyle bir sınırlama yoktu admine pm atarak değişiyordu... Sonra otomatiğe bağlandığında sınırlama geldi onları harcadım, sinenin tasarımı değiştiğinde sistem de yenilendiği içi bir defa daha sıfırlandı haklarım...

Var ilk açtığımda farklıydı sonra FinalDestinatioN yaptım ve tekrar değiştirdim yeni nikte özel işaret siteye girişte sorun çıkardığı için tekrar FinalDestinatioN a dödüm ve son olarak yakın zamanda şimdi kullandığıma geçtim...değiştirme hakkı 2başka yok ne uğraştırıyon
![]()
uzatma istersen sadece 1 tane değiştirmişsin ilk açtığında oVar ilk açtığımda farklıydı sonra FinalDestinatioN yaptım ve tekrar değiştirdim yeni nikte özel işaret siteye girişte sorun çıkardığı için tekrar FinalDestinatioN a dödüm ve son olarak yakın zamanda şimdi kullandığıma geçtim...
yani hatırladığım kadarı ile 3 tane eski nick olması gerek... sadece 1 tanesini bulabildin...
burada mesaj kasılmıyorŞimdilik hiç değiştirmedim değiştirmeyi düşünmüyorum ama iyi düşünmüşsün teşekkürler.

Bulamazsan camur atarsin zaten hep senuzatma istersen sadece 1 tane değiştirmişsin ilk açtığında o
burada mesaj kasılmıyor![]()

sen bul madem ben bulamadıysam varmıymış yokmuymuşBulamazsan camur atarsin zaten hep sen![]()

sen bul madem ben bulamadıysam varmıymış yokmuymuş![]()