Eski Nickiniz Varsa Bulunmaya Çalışılır :ehe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
başka isteyen :islik

fnldstntn

Üye
Benimkini bulmayı deneyebilirsin....

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
FinalDestinatioN :hmmm

fnldstntn

Üye
Kaç defa değiştirdiğimi hatırlamıyorum 3 5 defa değiştirdim... :islik

fnldstntn

Üye
değiştirme hakkı 2 :bleh:
İlk değiştirdiğimde öyle bir sınırlama yoktu admine pm atarak değişiyordu... Sonra otomatiğe bağlandığında sınırlama geldi onları harcadım, sinenin tasarımı değiştiğinde sistem de yenilendiği içi bir defa daha sıfırlandı haklarım...

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
İlk değiştirdiğimde öyle bir sınırlama yoktu admine pm atarak değişiyordu... Sonra otomatiğe bağlandığında sınırlama geldi onları harcadım, sinenin tasarımı değiştiğinde sistem de yenilendiği içi bir defa daha sıfırlandı haklarım...
FinalDestinatioN başka yok :bleh:

fnldstntn

Üye
değiştirme hakkı 2 :bleh:başka yok ne uğraştırıyon :zzz:
Var ilk açtığımda farklıydı sonra FinalDestinatioN yaptım ve tekrar değiştirdim yeni nikte özel işaret siteye girişte sorun çıkardığı için tekrar FinalDestinatioN a dödüm ve son olarak yakın zamanda şimdi kullandığıma geçtim...
yani hatırladığım kadarı ile 3 tane eski nick olması gerek... sadece 1 tanesini bulabildin...

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Şimdilik hiç değiştirmedim değiştirmeyi düşünmüyorum ama iyi düşünmüşsün teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Var ilk açtığımda farklıydı sonra FinalDestinatioN yaptım ve tekrar değiştirdim yeni nikte özel işaret siteye girişte sorun çıkardığı için tekrar FinalDestinatioN a dödüm ve son olarak yakın zamanda şimdi kullandığıma geçtim...
yani hatırladığım kadarı ile 3 tane eski nick olması gerek... sadece 1 tanesini bulabildin...
uzatma istersen sadece 1 tane değiştirmişsin ilk açtığında o :zzz:
Şimdilik hiç değiştirmedim değiştirmeyi düşünmüyorum ama iyi düşünmüşsün teşekkürler.
burada mesaj kasılmıyor :bleh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...