redfoxqq
Üye
Dershaneye yazlmadm broÇılgın kumru gekdi aklıma bodrumda bi abi çok güzel yaoardı![]()
Bende ramazandan sonra başlayacam
Sen kaça yazıldın dershaneye ve hangisine ?

Dershaneye yazlmadm broÇılgın kumru gekdi aklıma bodrumda bi abi çok güzel yaoardı![]()
Bende ramazandan sonra başlayacam
Sen kaça yazıldın dershaneye ve hangisine ?

Gereksizlere girMürtaza olay ne ben bilmiyom noluyo ?

Uzun hikâye boşver.Mürtaza olay ne ben bilmiyom noluyo ?
HmmmmDershaneye yazlmadm bro![]()
Vardır mutlaka. Söylediklerine palavra diyor.:confused:
Hakli bir sebebi vardir
Anılda benim numaram vardı söylesene bana watsapdan ulaşsın biUzun hikâye boşver.
Hangi konuGereksizlere gir![]()

Valla bana kalırsa ne okulla ne dershaneyle olacak iş. Ben tek başıma kendi isteğimle ne kadar çalışıp ne kadar anlamak istersem o kadar anlarmHmmmm
Benim mecbur yazilmam gerekecek 2 gün okula gidicem sadece ondada doğru duzgun ders bile islenmez diye umuyorum
bu sene bunu anladm yani. Yazı boşa harcamayacm kapasite var bari işe yarasn
demek oyle beni istemiyor demekki sevkim kirildiVardır mutlaka. Söylediklerine palavra diyor.
Söyleyemem. Çünkü gitti.Anılda benim numaram vardı söylesene bana watsapdan ulaşsın bi
Muhabbet edelim mi orda en son kasperskyle atışmasını gördümSenceBilmiyomus gibi bi de
![]()
Aldattıktan sonra daha sana inanmıyor.
demek oyle beni istemiyor demekki sevkim kirildi
O kasperskynin varya.... Iyi tamam git oraya geliyom devam edelim ahmet yok gerci amaMuhabbet edelim mi orda en son kasperskyle atışmasını gördüm

peki tmm istemiyorsa birakiyorum oyle diyorsaAldattıktan sonra daha sana inanmıyor.
Sabah tekrar konuşurum ben yine.
peki tmm istemiyorsa birakiyorum oyle diyorsa
Nerde la bu adam 2 gündür gececilere girmiyorO kasperskynin varya.... Iyi tamam git oraya geliyom devam edelim ahmet yok gerci ama![]()
Forum izdivaç şeysine dönmüş vay arkadaş
İyi geceler cümleten.
Iyi geceler.Sana daForum izdivaç şeysine dönmüş vay arkadaş
İyi geceler cümleten.