Çekerken Çok Eğlendiğim Fotoğraflar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dallaspage

dallaspage

Üye
    Konu Sahibi
Çekerken Çok Eğlendiğim Fotoğraflar...
:P:Burda Ben Yokum :)

Buradada Ben Yokum :)):P:

Gene BEN yOKum Çeken Benim :) her zamanki gibi...

Hapishaneye Soktum Onları Zuahah :D

Tipik Hapishane Pozları...

Okuldan Firar :) Gene Fotorafı çeken ben :)

Okuldan Firar 2

Sağdaki Koca Kafalı Benim :)

Bu seferde Ortaya Geçtim :)

Öğretmenler Evinin Duvarına Yaptığımız Grafiti :) ve bizler...

Sırık Arkadaşımız :D

Uzun arkadaşımız Bu Sefer Ders Çalışıyor :)

Objektiflere Yansıyan Fotorafa Bakınız Lütfen Ortadaki Çocugun Bakışlarına Dikkat ! :)

Evet Arkadaşlar Umarım Beğenmişsinizdir... Tamamını K750i ile Çektik Gayet Güzel Fotograflar bence...

kurt bey

kurt bey

Üye

bu pozu heralde damat koğuşunda verirler anca:kop::kop: paylaşım için tşk.

mservank

mservank

Üye
Güzel kareler.

ammanbe42

Üye
senınle alakalı bırrkac resım forumdakı ınsanlar ne yapacak acaba bu resımlerı cok merak edıyorum ..senı ışe yarar calısmalara davet edıyorum kardesım...

dallaspage

dallaspage

Üye
    Konu Sahibi
senınle alakalı bırrkac resım forumdakı ınsanlar ne yapacak acaba bu resımlerı cok merak edıyorum ..senı ışe yarar calısmalara davet edıyorum kardesım...
Süper zeki yaratık her telden kareler demiyormu bölümde...
Cins cins şeyler yapmayalım lütfen
ALSANA K750i den kareler

kapak !!...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bu bölüm her telden fotoğraflar bölümü olduğu için bu fotoların burda olmasına aykırı bi şey göremiyorum onun için biraz daha dikkatli yorum lütfen tamam arkadaşım:oke:

mservank

mservank

Üye
Arkadaş ona değil her telden fotoğraflara hayatımızdan kareler koyduğumuzu bilmiyor sanırım.Bizim fotoğraflarımız başkasının ne işine yarar diye düşünüyor.Forum demek sadece bilgi paylaşmak değildir veya birisinin paylaştığı şeyin karşıdaki üyeye fayda sağlaması zorunluluğu yoktur(bence).Sana da hak vermek lazım Maxicep bunu gerçekleştiren gördüğüm tek site olması nedeniyle olabilir bu düşüncelerin.:oke:

dallaspage

dallaspage

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş ona değil her telden fotoğraflara hayatımızdan kareler koyduğumuzu bilmiyor sanırım.Bizim fotoğraflarımız başkasının ne işine yarar diye düşünüyor.Forum demek sadece bilgi paylaşmak değildir veya birisinin paylaştığı şeyin karşıdaki üyeye fayda sağlaması zorunluluğu yoktur(bence).Sana da hak vermek lazım Maxicep bunu gerçekleştiren gördüğüm tek site olması nedeniyle olabilir bu düşüncelerin.:oke:

GüzeL Cevap SaoL Arkadaşım .
Umarım O Arkadaşımızda Bu Bölümün Amacını Anlar...:bilmem:

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Hoş Resimler Çekmişsin:)

ouSahin

ouSahin

Üye
Burası "Her telden Fotograflar" bölümü adı üzerinde Fotograflar ve üyelere sunulan kendi çektikleri resimleri burda paylaşmak hayatındaki hüzünlü,eglenceli,özel vs günleri kareler aktarıp aile içinde sunması için açılmış bir bölümdür..

burda gereksiz bir fotograf paylaşımı yoktur...üyelerimizde bunun bilincinde zaten...he bilincinde olmayan üyelerimiz olumsuz mesajlar yazması normal...biz bilen üyeler öyle üyeleri itici bir tavırla degil rahat ve ögretici tavırla bilinçlendirmemiz lazımdır:oke:

saygılarımla...

fotograflarda çok güzel arkadaşım matrak Lise dönemi süperdir özledim bende..

goklerinhakimi

goklerinhakimi

Üye
güzel resimler paylaşım için teşekkürler :oke:

koray_lee

Üye
dalgamı geçiyon sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt