S3 32gb android 4.3 var.. dedigin programla stabil calismaz dimi emulatorler gibi olur heralde ?Biraz zor. Chainfire 3D kurabilirsen açar ama 4.0- Android sürümüne ihtiyacın var ve bu s3 için mümkün değil. Kısacası açamazsın.
O programi kuramazsin 4.3 oldugu icin o yuzden isteS3 32gb android 4.3 var.. dedigin programla stabil calismaz dimi emulatorler gibi olur heralde ?

Zaten cihaz root suz arastirdim ayak ustu root istiyor sanirsam.O programi kuramazsin 4.3 oldugu icin o yuzden iste![]()
hayallerim kaput oldu 
AynenZaten cihaz root suz arastirdim ayak ustu root istiyor sanirsam.hayallerim kaput oldu
![]()

Ben bu grafikte oyunlari ubisolftan bekliyordum. Nede olsa bi roma sehirinde gezme oyunu var. Ve grafik on numara..
merhaba öncelikle beni yanlış anlamamanızı rica ediyorum sizden ; 2012 nin haziran ayında aldım s3 ü ve hemen rot atıp cihaza chainfire 3d programını kurup tegra oyunlarını s3 de rahat bir şekilde oynadım ; o zamanlar kullandığım sürüm ise 4.0.3 ice cream sandvic idi . şimdi kullandığım sürüm 4.3 ve cihazda banka işlemlerimi yaptığımdan dolayı uzun bir süredir rot suz kullanmaktayım . merak ettiğim soru ise chainfire programı 4.0.3 ice cream de çalışırken, 4.3 jealy bean sürümündemi çalışmıyor?Biraz zor. Chainfire 3D kurabilirsen açar ama 4.0- Android sürümüne ihtiyacın var ve bu s3 için mümkün değil. Kısacası açamazsın.
4.0.3 s3 icin yok bi kere inanmiyorsan git dene halfbrick ol umrumda degil.merhaba öncelikle beni yanlış anlamamanızı rica ediyorum sizden ; 2012 nin haziran ayında aldım s3 ü ve hemen rot atıp cihaza chainfire 3d programını kurup tegra oyunlarını s3 de rahat bir şekilde oynadım ; o zamanlar kullandığım sürüm ise 4.0.3 ice cream sandvic idi . şimdi kullandığım sürüm 4.3 ve cihazda banka işlemlerimi yaptığımdan dolayı uzun bir süredir rot suz kullanmaktayım . merak ettiğim soru ise chainfire programı 4.0.3 ice cream de çalışırken, 4.3 jealy bean sürümündemi çalışmıyor?
bak lafımın başında beni yanlış anlama yazdım ama yanlış anladığın belli. seninle bilgi (sidik) yarıştırması yapmıyorum sadece merak ettim cihazı ilk aldığımda 4.0.3 sürümünde idi ve rotlayıp chainfire kurup tekra oyunu oynadım. sana sorduğum soru 4.0.3 için olup yada olmaması değil ;ki ben kurdum ve oynadım diyorum sen beni (bi kere inanmıyorsan git dene) diyerek yalan söylediğimi ima ediyorsun. merak ettiğim sadece şuydu : dediğim gibi bayadır rot yapmıyorum bankacılık işlemlerimi telefondan yaptığım için chainfire jely bean de desteğini çekip kitkat ta tekrar mı destek vermeye başladı? cevaplaman (isteğe bağlı cevapta vermeyebilirsin) gereken yalnızca bu soruydu. lafının sonunda birde umrumda değil yazmışsın garip olmuş ; sanki size bir muhtaçlığım var algısı yaratmışsınız kendi içsel dünyanızda. burası bir forum ve insanlar bilgi paylaşmak için burda bulunuyorlar bende chainfire acaba 4.3 çalışmıyormu diye basit bir soru sordum size yapmanız gereken sadece bunu cevaplamaktı....4.0.3 s3 icin yok bi kere inanmiyorsan git dene halfbrick ol umrumda degil.
S3 icin 4.0.3 yok o zaman replikadir ve uyg JB de calismiyor bu kadar basit hemen kavga cikarmaya cok meyillisiniz sanirim ben bu hesabi yolda bulmadim ban yemeye merakli degilim sizinle daha fazla muhattap olmayacam bir dahaki mesajinizda sikayet ederim olur biter. Kimsenin seninle bilgi yarisina girmek gibi bir hevesi yok burda.bak lafımın başında beni yanlış anlama yazdım ama yanlış anladığın belli. seninle bilgi (sidik) yarıştırması yapmıyorum sadece merak ettim cihazı ilk aldığımda 4.0.3 sürümünde idi ve rotlayıp chainfire kurup tekra oyunu oynadım. sana sorduğum soru 4.0.3 için olup yada olmaması değil ;ki ben kurdum ve oynadım diyorum sen beni (bi kere inanmıyorsan git dene) diyerek yalan söylediğimi ima ediyorsun. merak ettiğim sadece şuydu : dediğim gibi bayadır rot yapmıyorum bankacılık işlemlerimi telefondan yaptığım için chainfire jely bean de desteğini çekip kitkat ta tekrar mı destek vermeye başladı? cevaplaman (isteğe bağlı cevapta vermeyebilirsin) gereken yalnızca bu soruydu. lafının sonunda birde umrumda değil yazmışsın garip olmuş ; sanki size bir muhtaçlığım var algısı yaratmışsınız kendi içsel dünyanızda. burası bir forum ve insanlar bilgi paylaşmak için burda bulunuyorlar bende chainfire acaba 4.3 çalışmıyormu diye basit bir soru sordum size yapmanız gereken sadece bunu cevaplamaktı....
S3 icin 4.0.3 yok o zaman replikadir ve uyg JB de calismiyor bu kadar basit hemen kavga cikarmaya cok meyillisiniz sanirim ben bu hesabi yolda bulmadim ban yemeye merakli degilim sizinle daha fazla muhattap olmayacam bir dahaki mesajinizda sikayet ederim olur biter. Kimsenin seninle bilgi yarisina girmek gibi bir hevesi yok burda.

Sorun degil yanlis hatirliyor olabilirsinöncelikle kavga çıkarma çabası içinde değilim ve ban yemeni gerektirecek bir durumda söz konusu değil , 4.0.3 sürümü yok dediğin için sammobile sitesinden bir kontrol edeyim dedim ve haklı olduğunu gördüm ; cihazı aldığımdan beri 2 sene geçmiş ve ben yanlış hatırlıyormuşum 4.0.4 aklımda ; herhalde 4.0.3 olarak kaldı tamamen benim hatam![]()
ICS de denemedim zaten programi ama JB destegi yok