Haber İtalya’da Lumia 930 Alanlara Ücretsiz Nokia Aksesuar Paketi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İtalya’da Lumia 930 Alanlara Ücretsiz Nokia Aksesuar Paketi
Microsoft akıllı cep telefonu pazarında agresifleşmeye başladı.

Build Geliştirici Konferansında tanıtımı yapılan ve üst düzey özellikleriyle dikkat çeken Windows Phone 8.1 ve Nokia Lumia Cyan güncellemelerinin ilk temsilcilerinden Nokia Lumia 930 Avrupa’da satışa çıkmak için gün sayarken İtalya’dan şaşırtıcı bir promosyon haberi geldi.

İtalya’nın popüler Teknolojisitelerinden biri olan Windowsteca’nın haberine göre, Nokia Lumia 930, 20 Haziran’da 599€ fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Avrupa genelinde 540€ civarında önsiparişli satışı devam Lumia 930′un fiyatının yüksek olmasının ise tabi ki geçerli bir nedeni var.

20 Haziran ile 30 Temmuz arasında Lumia 930 alan herkese Nokia Aksesuar Paketi hediye verilecek. Bu aksesuar paketine ise, Nokia DT-900 kablosuz şarj plakası,Nokia MD-12 Taşınabilir Kablosuz Hoparlör ve Nokia Treasure Tag Mini dahil.

Nokia’nın Windows Phone platformundaki yeni amiral gemisi olması beklenen Nokia Lumia 930′un ülkemizde ise Temmuz ayı içinde satışa sunulması beklenirken fiyat konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve beats

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Burda Olsada Alsak :D

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Valla promosyon mromosyon istemiyom, bize cihazı uygun fiyattan versinler kâfi :sirit:
paylaşım için teşekkürler abi

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
İyiymiş :)

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

fk555897

fk555897

Üye
Türkiye'ye gelseydi keşke. Çok merak ettim bu telefonu.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Zaten Türkiyede bunlar geceleri oluyor :ehe

goktas19

goktas19

Üye
Aynı kampanyayı Türkiye de yapsa satıcılar cepler hepsini olan alıcıya olur...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Türkiyede aynı kampayada olsa :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Burda adama kulaklığı zor veriyorlar

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Valla burada böyle bir promosyon kampanyası yapılacaksa da aksesuar ve telefonun tek özel pakette olması lazım. O zaman hiç bir kurnaz paketi açıp aksesuarı içinden alamaz.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, goktas19, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Babam bu telefondan alacak, aksesuarlarını da ben cebe atarım iyi olur

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Valla burada böyle bir promosyon kampanyası yapılacaksa da aksesuar ve telefonun tek özel pakette olması lazım. O zaman hiç bir kurnaz paketi açıp aksesuarı içinden alamaz.
alırlar haklısın alıyorlarda bazı ürünlerde hırsız çok memlekette

• Beğen
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Valla ben 1520 aldığımda kılıf + Kablosuz şarj kiti vermişlerdi, servis konusunda da nokiadan hiç sıkıntı çekmedim. İki kere sıfır telefon aldım, en küçük şehirde bile kendi resmi servisi var nokianın. ondan dolayı seviyorum ya :)

• Beğen