leiche
Emekli Yönetici
yolgeçen hanı mı orası her geçen uğruyor. bi ara bende urarım o zaman![]()
ii bakalım sende uğrda baskınını burda yaz
ben dalmam abi
kızlarla basa cıkılmaz
yolgeçen hanı mı orası her geçen uğruyor. bi ara bende urarım o zaman![]()
prince of hell de dalmış içeri
pirincide pilav yapıp içine sehriye niyetine oğuzu koyacammm![]()

evet ilk ben yaptım![]()

ii bakalım sende uğrda baskınını burda yaz
ben dalmam abi
kızlarla basa cıkılmaz

prince of hell de dalmış içeri
pirincide pilav yapıp içine sehriye niyetine oğuzu koyacammm![]()
slm vermek için girdim yemege gerek yok dimi 
hayır niyetine dağıtırsın artık sitede arzuu...sevap olur
![]()

ya ben demiştim bizden hissedenler olur die bak çıktı işte 2-3 taneya isterseniz davetiye yolliim size bizim için farketmez
kızmadım aksine çok sevindim bizim nüfus çoğalmışşş
![]()

oguz hayırdır niye dalma gereği duydun![]()

dedim belki sen ordasındır bizzat tanışalım diye ama görüosun ne fedakarlıklar yapıyorum
ne sen vardın nde tanışmak 

kaşınıoda ondannn![]()

özentiyim ne varevet ilk ben yaptım![]()
ama sinir oldular bak eğlendik
hem senin gibi hemen korkup kaçmadım

yaaa arkadaşımm böyle mühim bi uyarıyı neden daha önce yapmadın ki link görünce insanın içinde gayr-i ihtiyari bi tıklama hissi oluşuyor..oğuuzzzz ne işin var aramızdaaaaa...?
"maxi kızları ve kendini bizden hissedenler buraya buyursunnn)" umarım bu uyarıyı dikkate almışsındır...
![]()

ama yinede böyle bi yasak gibi falan demeyelimde ..mâlum bizim Türk insanı yasakları çiğnemeyi pek sever..olaya böyle bi serbestlik katarsanız daha iyi olur gibi sanki..ya tamam uzatmayalım uyarıyı görmemiş dalmışlar içeri bir daha yapmazlar bu kadar laftan sonra pirinç ve sehriye size soruyorum bir dahada yapmazsınız dimiii![]()

adını söyliyemezmiyim niye öyle garip karsıladın oguz?

ya tamam uzatmayalım uyarıyı görmemiş dalmışlar içeri bir daha yapmazlar bu kadar laftan sonra pirinç ve sehriye size soruyorum bir dahada yapmazsınız dimiii![]()
ablaaa 
Ne Yani Erkekler Kızlara Selam Veremez mi Selam Vermiş Oguz Yok Ama Veremez Diyorsanız O başkayaw ne işi var erkeklerin kızlar grubundaaaaa???![]()