Maxinin kızlar grubuna baskın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiche

leiche

Emekli Yönetici

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
ya ne güzel espiri olmuştu Alican:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@

manyak!

manyak!

Üye
ya ben demiştim bizden hissedenler olur die bak çıktı işte 2-3 tane :D ya isterseniz davetiye yolliim size bizim için farketmez :) kızmadım aksine çok sevindim bizim nüfus çoğalmışşş:kop:

iremm

iremm

Üye
baskın mı yapmıslar :kop:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Maxinin Kızları Yerine Maxinin "Dominant Teyze" Kızları Olsa Daha Uygun Olurdu Sanki :islik

manyak!

manyak!

Üye
kaşınıoda ondannn :@

Altun.

Altun.

Üye
ii bakalım sende uğrda baskınını burda yaz
ben dalmam abi
kızlarla basa cıkılmaz

bu yorumları okudukdan sonra yanından gemem yaa bizim kızlar adamı parçalar baksana şunlara :D

iremm

iremm

Üye
ben hariçç :islik dimi?

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
prince of hell de dalmış içeri
pirincide pilav yapıp içine sehriye niyetine oğuzu koyacammm :@:@:@:@:@

yaf abla :D slm vermek için girdim yemege gerek yok dimi :aman2:

hayır niyetine dağıtırsın artık sitede arzuu... :ehe:ehe:ehe sevap olur:naughty:

gülesinn gülme :nono::ehe

ya ben demiştim bizden hissedenler olur die bak çıktı işte 2-3 tane :D ya isterseniz davetiye yolliim size bizim için farketmez :) kızmadım aksine çok sevindim bizim nüfus çoğalmışşş:kop:

yaf bizzat sen sinir ol diye girdim slmdan ne anlarsın sen yaf :ehe:ehe

oguz hayırdır niye dalma gereği duydun :ehe

oguz dedi !!!görüosunuz adımı ögrenmiş :lol:P: dedim belki sen ordasındır bizzat tanışalım diye ama görüosun ne fedakarlıklar yapıyorum :D ne sen vardın nde tanışmak :D:P::P:

kaşınıoda ondannn :@

evet kaşınıyorum :D:D

iremm

iremm

Üye
adını söyliyemezmiyim niye öyle garip karsıladın oguz?

canturgay

canturgay

Üye
oğuuzzzz ne işin var aramızdaaaaa...?
"maxi kızları ve kendini bizden hissedenler buraya buyursunnn:))" umarım bu uyarıyı dikkate almışsındır...:ehe:ehe:islik
yaaa arkadaşımm böyle mühim bi uyarıyı neden daha önce yapmadın ki link görünce insanın içinde gayr-i ihtiyari bi tıklama hissi oluşuyor..:utan:ehe

elmyra

Üye
ya tamam uzatmayalım uyarıyı görmemiş dalmışlar içeri bir daha yapmazlar bu kadar laftan sonra pirinç ve sehriye size soruyorum bir dahada yapmazsınız dimiii :ehe:ehe:ehe:ehe

canturgay

canturgay

Üye
ya tamam uzatmayalım uyarıyı görmemiş dalmışlar içeri bir daha yapmazlar bu kadar laftan sonra pirinç ve sehriye size soruyorum bir dahada yapmazsınız dimiii :ehe:ehe:ehe:ehe
ama yinede böyle bi yasak gibi falan demeyelimde ..mâlum bizim Türk insanı yasakları çiğnemeyi pek sever..olaya böyle bi serbestlik katarsanız daha iyi olur gibi sanki..:ehe

dreamgirls

dreamgirls

Üye
yaw ne işi var erkeklerin kızlar grubundaaaaa???:@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt